Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از کیور جوی، خوردن یک تکه آناناس خنک در روز‌های گرم تابستان می‌تواند باعث شادابی و نشاط بدن شود. این میوه دارای سطح بالایی از ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر، و آنتی اکسیدان هاست. با این وجود، زیاده روی در مصرف آناناس به مانند زیاده روی در مصرف هر ماده غذایی برای سلامتی بدن مضر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مهمترین مضرات زیاده روی در مصرف میوه آناناس می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

۱- بروز واکنش‌های آلرژیک در برخی افراد: آناناس دارای آنزیمی به نام بروملائین است که می‌تواند باعث هضم پروتئین‌ها شود. برخی افراد پس از مصرف آناناس واکنش‌های حساسیت زا ملایم مانند خارش و التهاب در صورت و زبان را بروز می‌دهند. گرچه این موضوع پس از چند ساعت برطرف می‌شود، اما در صورتی که شاهد ادامه واکنش‌های آلرژیک بودید مراجعه به پزشک ضروری است.

۲- واکنش به برخی دارو‌ها در بدن: آنزیم بروملائین می‌تواند با برخی دارو‌ها تداخل داشته باشد. از این رو، باید توجه ویژه‌ای به زمان مصرف آناناس و برخی دارو‌ها داشته باشید. آناناس باعث جذب بیش از اندازه برخی آنتی بیوتیک‌ها مانند آموکسی سیلین و تتراسایکلین می‌شود. همچنین اگر از جمله افرادی هستید که از دارو‌های رقیق کننده خون مانند وارفارین، کلوپیدوگرل، و آسپرین استفاده می‌کنید، مصرف آناناس می‌تواند خطر خونریزی را در شما افزایش دهد.

۳- حساسیت دندان: سطح PH آناناس بین ۳.۳ تا ۵.۲ است که به معنای اسیدی بودن این میوه است. مصرف بلند مدت آناناس باعث تخریب مینای دندان و حساس شدن آن می‌شود.

۴- افزایش سطح قند خون: اگر از جمله افرادی هستید که از دیابت رنج می‌برند، باید پیش از مصرف آناناس با پزشک خود مشورت کنید. به مانند هر میوه شیرین دیگر، آناناس دارای سطح بالایی از فروکتوز است که می‌تواند باعث افزایش ناگهانی قند خون شود.

۵- بروز اسهال: آناناس یکی از منابع مناسب فیبر است. گرچه فیبر برای سلامت دستگاه گوارش ضروری است، اما زیاده روی در مصرف آن باعث بروز اسهال و استفراغ می‌شود.

۶- آناناس نارس خطرناک است: یکی از ضروری‌ترین نکات پیش از مصرف آناناس، توجه به رسیده بودن آن است. خوردن آناناس نارس یا نوشیدن آب آن بسیار خطرناک است. این موضوع می‌تواند به اسهال و استفراغ شدید در فرد منجر شود و به سختی درمان می‌شود. اگر شاهد بروز این مشکل بودید باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید

وقتی ورزش، خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد!

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواص آناناس آنتی اکسیدان زیاده روی در مصرف مصرف آناناس دارو ها مصرف آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ استفراغ عمدی اولین راه جلوگیری از مسمومیت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • بحث درباره زیاده روی در عرق خوری در برنامه گلزار
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید