Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ نیوزویک در گزارشی نوشت: دولت بایدن به جای استفاده از فرصت برای بازنشانی رابطه با ایران، عمدتا همان روند تجاوزکارانه ترامپ را ادامه داده است.

جو بایدن به عنوان معاون باراک اوباما خود نقشی اساسی در جلب حمایت کنگره از توافق برجام داشت. ایران نیز دست کم تا جولای 2019 به توافق هسته ای پای بند ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون بسیاری پیرامون بازگشت ایالات متحده به توافق با وجود ریاست جمهوری بایدن تردید دارند.

رویکرد دولت بایدن برای بازگشت به توافقی که همتای قبلی اش آن را رقم زد در بهترین حالت پیچیده شده است. بسیاری از مقامات دولت او پیرامون بازگشت به توافق، دیدگاه های بدبینانه ای داشته اند.

نیوزویک  در ادامه مدعی شده است: جدا از میز گفتگو، بایدن اساسا همان رویکرد خصمانه دولت ترامپ را ادامه می دهد. ایالات متحده تاکنون چندین حمله به اهداف شبه نظامیان ایران در عراق و سوریه داشته و اعتقاد بر این است که اسرائیل هم حملاتی به اهداف ایرانی ترتیب داده است. به علاوه، بایدن تقریبا همه تحریم های سخت گیرانه ترامپ را حفظ کرده و این تحریم ها کشور را در انزوای کامل مالی قرار داده است.

در ادامه این گزارش آمده است: تحریم ها همچنین خرید دارو و مراقبت های بهداشتی را سخت کرده و گزارش شده که ایران با 85000 هزار فوتی ناشی از کرونا بیشترین تلفات خاورمیانه را ثبت کرده است. با عقب ماندگی در واکسیناسیون عمومی پیش بینی می شود که ایران در آستانه سقوط کامل سیستم بهداشتی خود قرار داشته باشد.

 

بایدن به جای استفاده از فرصت ها، رویکرد تهاجمی دولت قبلی را ادامه داده است  

اوضاع وخیم اقتصادی، ارائه کمک های مالی و تعطیلی مشاغل را دشوار کرده است. در ماه ژوئن دولت بایدن اعلام کرد که تحریم های مرتبط با ارائه کمک های بهداشتی برای مبارزه با ویروس کرونا را کاهش می دهد. با این حال، اقدامات سریع تر می تواند جان افراد بیشتری را نجات دهد.

دولت بایدن به جای استفاده از فرصت ها، رویکرد تهاجمی دولت قبلی را ادامه داده و تحمل طولانی مدت بحران اقتصادی و بهداشت عمومی اوضاع را برای مردم عادی که هزینه این تحریم ها را می پردازند، طاقت فرسا کرده است،

ایالات متحده باید فورا چرخشی در رویکرد خود داشته باشد و مسئولیت خسارت هایی که تحمیل کرده را به عهده بگیرد. دولت بایدن باید نه بر نظامی گری و خفقان اقتصادی بلکه بر ارج نهادن به انسانیت مردم ایران تمرکز کند، قبل از آنکه خیلی دیر شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 برجام جو بایدن بازگشت آمریکا به برجام مذاکرات وین مذاکرات وین در مورد برجام سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 ادامه داده دولت بایدن تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۸۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

شبکه آمریکایی «سی ان ان» جزئیات تماس اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا و محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی را فاش کرد.

به گزارش ایسنا، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • دولت بایدن نسبت به «پیروزی اوکراین» مطمئن نیست
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • وزیر صهیونیست: بایدن به اسرائیل آسیب رساند