Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رحمانی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به اینکه دانش آموزان پایه نهم مدارس البرز از خدمات فرآیند هدایت تحصیلی به صورت حضوری، بستر شبکه شاد و تلفنی بهره مند هستند، اظهار داشت: تبلیغات رسانه‌ای روی چند رشته خاص و گاهی نیز اجبار خانواده‌ها باعث می‌شود، دانش‌آموزان رشته‌ای را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند که مطابق با توانمندی و استعدادهای آنها نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: انتخاب رشته نادرست سبب شکست تحصیلی می شود که این شکست برابعاد دیگر زندگی آنها تاثیرات منفی خواهد گذاشت.

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان در سن نوجوانی هنوز هویت شخصی خود را درک نکرده و نمی دانند به طور دقیق چه کسی هستند، چه چیزی را دوست دارند و چه آینده شغلی برای خودشان در نظر گرفته اند، خاطرنشان کرد: رسانه ها، گروه ها و شبکه های اجتماعی و گاه اجبار خانواده ها می تواند روی انتخاب آنها تاثیرگذار باشند.

رحمانی بیان داشت: رسانه های اجتماعی در عین حال که می توانند اطلاعات مفیدی را درباره رشته های مختلف به دانش آموزان آموزش دهند، در مواقعی نیز می توانند با جذاب تر نشاندن برخی گروه های رشته های تحصیلی، نگرش افراد نسبت به آن رشته را تغییر دهند.

وی تصریح کرد: بارها شاهد بوده ایم که خیلی از این شبکه های اجتماعی یا رسانه ها با تاکید برآینده روشن رشته پزشکی و پولساز بودن این رشته، بچه ها را به سمت این رشته هدایت می کنند درحالی که فرد ممکن است بدون در نظر گرفتن سطح توانمندی ها و آگاهی خودشان وارد این رشته شده و در نهایت با شکست مواجه شود.

رییس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت در برابرآسیب ها آموزش و پرورش البرزبا بیان اینکه گاهی خانواده هایی نیز باعث انتخاب رشته اشتباهی فرزندانشان می شوند، اضافه کرد: متاسفانه در جامعه فعلی ما و رسانه های اجتماعی، روی برخی از رشته ها مثل پزشکی و وکالت تبلیغات زیادی می شود و طوری نمایش می دهند که گویا فقط این دو رشته می تواند ضامن موفقیت فرد درآینده باشد.

وی یادآورشد: عمده مشکلات و مسائل روانشناختی نوجوانان و جوانان ما در آینده زندگی شان، منوط به این اجبارها است که گاهی رسانه ها یا گاهی خود خانواده ها دراین برهه زمانی حساس و تاثیرگذار برای بچه ها ایجاد می کنند.

رحمانی به پیامدهای شکست درانتخاب رشته نادرست در پایه نهم از جمله پایین آمدن اعتماد به نفس،احساس بی هدفی و سردرگمی و اتلاف وقت پرداخت و عنوان کرد: اگر دانش آموز پس از انتخاب رشته نادرست بخواهد وارد یک رشته تحصیلی دیگر شود، به همتی بزرگ نیاز دارد و این درحالی است که انتخاب رشته جدید نیاز به شرایط و انگیزه قوی دارد.

وی به خانواده ها توصیه ها کرد که یاری گر، هدایتگر و راهنما فرزندشان در مسیر هدایت تحصیلی باشند نه مشخص کننده مسیر زیرا اگر ما به عنوان والد دانشی درباره انتخاب رشته تحصیلی داریم، می توانیم به فرزندمان اطلاعات بدهیم در غیر این صورت بهتر است این کار را به متخصصان این رشته واگذار کنیم. یعنی از روانشناسان تربیتی و مشاوران تحصیلی برای کمک به نوجوانان و جوانان کمک بگیریم.

وی عنوان کرد: هدایت تحصیلی فرآیندی است که طی آن با ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به دانش آموز کمک می شود تا استعدادها، توانایی ها، علایق و ویژگی‌های شخصیتی خود، شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی، حرفه ها و مشاغل مورد نیاز جامعه را شناخته و بر اساس آن اقدام به انتخاب اولویت شاخه، گروه و رشته تحصیلی مناسب کنند.

رییس اداره امورتربیتی، مشاوره و مراقبت در برابرآسیب ها آموزش و پرورش البرز،یادآورشد: انتخاب و ثبت نام دررشته های مختلف تحصیلی در دوره دوم متوسطه را منوط به ترتیب اولویت بندی درپایه نهم دانست و افزود: ملاک انتخاب رشته و اولویت رشته ها براساس سوابق تحصیلی، ظرفیت شاخه و رشته و بررسی های مشاوره ای است که در نمون برگ هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم ثبت شده است.

وی گفت: درصورتی که دانش آموزی نیازمند مشاوره تخصصی تر در فرآیند هدایت تحصیلی باشد به کارشناس مشاوره نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش البرز و یا به مرکز استانی مشاوره روانشناختی رازی واقع در چهار راه طالقانی کرج مراجعه کنند تا از خدمات رایگان مشاوره انتخاب رشته پایه نهم بهره مند شوند.

رحمانی تاکید کرد: کمیته هدایت تحصیلی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز نیز به صورت حضوری و یا تلفنی با شماره ۳۲۵۶۳۲۲۴ آماده خدمت به دانش آموزان پایه نهم در زمینه انتخاب رشته آگاهانه است.

استان البرز ۴۷۳ هزار دانش آموز دارد که امسال ۳۷ هزار و ۲۷۹ دانش آموز پایه نهم انتخاب رشته می کنند.

برچسب‌ها البرز هدایت تحصیلی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: البرز هدایت تحصیلی دانش آموزان البرز هدایت تحصیلی دانش آموزان آموزش و پرورش هدایت تحصیلی انتخاب رشته دانش آموزان خانواده ها دانش آموز پایه نهم رسانه ها رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۹۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند

 شهرام رئیسی  با اشاره به اینکه ۳ هزار و ۴۵۵ نفر دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد شهرستان هستند، بیان کرد: ازاین‌بین ۳ هزار و ۶۲۱ نفر دانش‌آموز و ۱۶۷ نفر دانشجو هستند.

وی با بیان اینکه این قشر سالانه از خدمات و مستمری کمیته امداد بهره‌مند می‌شوند، افزود: خدمات تحصیلی مانند کمک‌هزینه تحصیل، توانمندسازی تحصیلی، مشاوره تحصیلی و … به دانش‌آموزان تحت پوشش کمیته امداد در استان سیستان و بلوچستان داده می‌شود.

رئیس کمیته امداد سراوان با اشاره به ارقام هزینه‌کرد برای توانمندسازی دانش‌آموزان تحت پوشش، بیان کرد: سال گذشته بیش از ۲ میلیارد ۳۸۷ میلیون ۱۰۰ هزار تومان کمک‌هزینه‌های تحصیلی برای دانش‌آموزان و دانشجویان تحت حمایت هزینه شد.

رئیسی با بیان اینکه تعداد ۲۵۰ نفر حامی معلم حمایت از کودکان نیازمند شهرستان سراوان را برعهده دارند، خاطرنشان کرد: تجلیل از معلمانی که حامی ایتام هستند در روز معلم یکی از برنامه‌های کمیته امداد شهرستان سراوان خواهد بود.

وی افزود: انعقاد تفاهم‌نامه همکاری‌های دوجانبه باهدف حمایت هر چه بیش‌تر از کودکان و دانش‌آموزان نیازمند و سپرده‌گذاری قرض ماندگار در صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت از دیگر نکاتی است که می‌تواند تعامل بین کمیته امداد و آموزش‌وپرورش را تقویت سازد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • نمایشگاهی از معرفی هفته مشاغل در آران وبیدگل
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور آغاز شد