Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو سابق حزب موتلفه اسلامی گفت: بعد از انحلال حزب جمهوری احزاب در ایران پا نگرفتند و مورد حمایت حاکمیت قرار نگرفتند.

جواد آرین منش، عضو سابق حزب موتلفه اسلامی، در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، در رابطه با علل افول حزب موتلفه در سیاست گفت: به طور کلی احزاب در نظام جمهوری اسلامی جایگاه مناسبی نداشته و ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه روسای جمهور کشور ما یکی پس از دیگری عضو حزب نبودند و عدم وابستگی به احزاب را یک ارزش برای خود تلقی می کنند. بعد از انحلال حزب جمهوری احزاب در ایران پا نگرفتند و مورد حمایت حاکمیت قرار نگرفتند. حمایت هایی که از احزاب صورت می گیرد به طرق مختلف ممکن می شود مثلا احزاب از امکانات و اعتبارات بودجه ای مناسبی برخوردار باشند و بتوانند به حیات خود ادامه بدهند و وابسته به این و آن نشوند ولی احزاب هیچ گاه مورد حمایت مادی و معنوی قرار نگرفته اند. 

او ادامه داد: مسئولان نظام دیدارهایی با صنوف و با اقشار مختلفی مثل فرهنگیان و کارگران و مسئولان و بسیجیان و احزاب و تشکل های غیر سیاسی و شعرا و نویسندگان و قاریان قرآن و هیات مذهبی و مداحان و... داشتند، بنابراین می بینید مسئولان نظام با همه آنها دیدار و جلسه دارند اما یکبار نشنیده اید که دیدار احزاب سیاسی کشور با رییس جمهور و مسئولان تراز اول کشور برقرار شود و حمایت هایی مشمول احزاب شود، از این رو احزاب جایگاهی در کشور ندارند. احزاب نیز از پیشینه خود تغذیه می کنند و هر بار صحبت می شود می گویند ما قبل از انقلاب تلاش های زیادی کرده ایم اما امروز چطور؟! کدام حزب می تواند مدعی شود که می تواند رییس جمهور معرفی کند یا لیستی برای مجلس ارائه کند و مورد حمایت باشد. 

آرین منش عنوان کرد: همه احزاب کشور در همین وضعیت هستند چه احزاب اصولگرا و چه احزاب اصلاح طلب.

عضو سابق حزب موتلفه اسلامی بیان کرد: حزب موتلفه از پیشینه درخشانی برخوردار است قبل از انقلاب فعال بوده و سابقه سیاسی خوبی داشته بعد از انقلاب نیز شخصیت هایی مثل اقای عسگر اولادی به عنوان نماد حزب موتلفه با شخصیت خودشان به موتلفه اعتبار می بخشیدند و تدریجا با ارتحال آقای عسگر اولادی، حزب موتلفه چهره های شاخص خود را یکی پس از دیگری از دست داد و هیچگاه نتوانست نه در مجلس و نه در سایر موقعیت ها از جایگاه خوبی برخوردار باشد و در انتخابات ریاست جمهوری نیز مثل زمانی که آقای میرسلیم مطرح شد، موفقیتی کسب نکرد و میزان حمایت و ارا مردم از حزب موتلفه ناچیز بود و در حد قابل توجهی نبود موتلفه نیز مثل سایر احزاب به افول رفت و جایگاه شایسته ای در دولت ندارد. 

او تاکید کرد: در مقاطعی یکی دو وزیر منتسب به حزب موتلفه بودند ولی امروز بعید می دانم آقای رییسی بخواهد از چهره های منتسب به موتلفه استفاده کند. جایگاه موتلفه رو به رشد نبود و رو به افول است.

او اظهار کرد: دلیل کناره گیری من این بود که برخی از نظرات من با نظرات سایر اعضا موتلفه متفاوت بود. من نظرات خود را در مصاحبه با خبرنگاران مطرح می کردم ولی نظرات من با دیدگاه های موتلفه، انطباق نداشت و از من به عنوان عضو موتلفه و مسئول موتلفه استان یاد می شد و من ترجیح دادم، اگر گفتگویی می کنم و دیدگاهی طرح می‌کنم به عنوان فردی مستقل مطرح کنم چون موتلفه خود سخنگو دارد. 6

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نظام جمهوری اسلامی ایران بودجه قرآن مداحان احزاب سیاسی تغذیه انقلاب رییس جمهور مجلس شاخص انتخابات ریاست جمهوری دولت رشد مصاحبه احزاب جواد آرین منش موتلفه مورد حمایت حزب موتلفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۹۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر کل استاندارد استان گفت: بازرسانی از کشور‌های آمریکا، کانادا، کره جنوبی، مکزیک و پاکستان شرایط آزمایشگاه‌های انطباق کشور را بررسی کردند و با ۹۷ درصد آرا گواهی انطباق برای ایران نیز صادر شد.
میر نظامی افزود: رفع موانع صادراتی برای تجار ایرانی، کاهش هزینه‌های صادرات و سرعت بخشیدن در صادرات و واردات از مزایای پیوستن ایران به این سازمان جهانی است.
او ادامه داد: تا قبل از این تجار و بازرگانان برای ارزیابی و انطباق محصولات صادراتی و وارداتی مجبور به استفاده از آزمایشگاه‌های ارزیابی و انطباق کشور ثالث بودند، اما هم اکنون می‌توانند از ظرفیت آزمایشگاه‌های همکار و انطباق استاندارد استفاده کنند.
هم اکنون ۴۱ آزمایشگاه همکار و انطباق در استان مرکزی فعالیت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • رییس‌جمهور قهرمانی فوتسال ایران در آسیا را تبریک گفت
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • رئیس جمهور روز ملی آفریقای جنوبی را تبریک گفت
  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • معاون رئیس‌جمهور: ۵۰۰ هزار خانه تحویل متقاضیان شد
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • عضویت ایران در سازمان جهانی ارزیابی و انطباق
  • سفر رییس جمهور به پاکستان و سریلانکا با برکت بود
  • نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است