Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:19:29 GMT

یک پنجم هنرمندان صنایع دستی فارس بیمه‌اند

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۹۹۵۸۳

یک پنجم هنرمندان صنایع دستی فارس بیمه‌اند

ایسنا/فارس مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس اعلام کرد که اکنون بالغ بر ۲۰ هزار هنرمند صنایع دستی در این استان فعال هستند و ۲ هزار نفر از آنان بیمه شده‌اند

هادی شه‌دوست شیرازی در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در فارس، امام جمعه شیراز و تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع)، به ارائه گزارش در خصوص فعالیت‌ها و برنامه‌های این اداره‌کل پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی فارس، شه‌دوست شیرازی گفت: حرم مطهر شاه‌چراغ (ع) یکی از مهم‌ترین اماکن مذهبی کشور و به فرموده مقام معظم رهبری سومین حرم اهل‌بیت (علیهم‌السلام) به‌عنوان یکی از مقاصد گردشگران شهر شیراز است و این حرم مطهر نقشی بسیار مهم در توسعه گردشگری مذهبی و زیارتی شهر شیراز دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس با اشاره به توسعه صنعت گردشگری مذهبی و تأثیر مهمی که در توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی شیراز دارد، عنوان کرد: نام سومین حرم اهل‌بیت (ع)، شیراز را به‌عنوان یک‌قطب مذهبی و زیارتی مطرح کرده و وجود امامزادگان لازم التکریم در کنار حرم مطهر حضرت شاه‌چراغ (ع) فرصتی ارزشمند را برای توسعه گردشگری مذهبی و زیارتی فراهم ساخته است.

شه‌دوست با اشاره به جایگاه شیراز به‌ عنوان قطب پزشکی کشور، بیان کرد: شهر شیراز سال‌هاست که به‌عنوان قطب پزشکی کشور شناخته می‌شود و هرساله میزبان هزاران بیمار داخلی و خارجی است و اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس به‌عنوان متولی گردشگری سلامت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز به‌عنوان ارائه‌ دهنده خدمات پزشکی باید باهم افزایی بین دستگاهی زمینه جذب هرچه بیشتر این نوع گردشگران را تسهیل کنند.

او به ظرفیت‌های بی‌بدیل فارس در گردشگری تاریخی، طبیعی نیز اشاره کرد و افزود: استان فارس با توجه به وجود بیش از ۳ هزار اثر ثبت‌شده تاریخی و ۹۰ اثر ثبت‌شده ناملموس و ۱۱ اثر در قالب ۵ پرونده ثبت جهانی و همچنین ۴۰۰ اثر شناخته‌شده طبیعی جایگاه ممتازی در بین گردشگران داخلی و خارجی دارد، امید است با پایان یافتن بیماری کرونا زمینه استفاده هرچه بیشتر از این مواهب خدادادی فراهم شود.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی فارس به ثبت جهانی شهر منبت آباده و شهر جهانی صنایع‌دستی شیراز هم اشاره کرد و گفت: شیراز خاستگاه هنرهای سنتی، چون خاتم، کاشی هفت‌رنگ و قلم‌زنی است که همواره موردتوجه گردشگران قرار داشته و شهرت ملی و جهانی دارند و در شیراز ۲۰ هزار هنرمند صنایع‌دستی و ۹۵۰ کارگاه فعال وجود دارد که حدود ۲ هزار نفر از این هنرمندان بیمه‌شده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری حرم مطهر شاهچراغ ع میراث فرهنگی فارس صنایع دستی فارس گردشگری و صنایع میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۹۹۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود