Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@20:44:18 GMT

زاکربرگ رکورددار هزینه امنیت شخصی شد

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۰۱۱۰۹

زاکربرگ رکورددار هزینه امنیت شخصی شد

هزینه حفاظت از مدیران برجسته فناوری با وجود قرنطینه کرونا که سفرها را متوقف کرده، همچنان سر به فلک می کشد و مدیرعامل فیس بوک رکوددار هزینه‌هایی است که سال میلادی گذشته برای امنیت شخصی مدیران فناوری انجام گرفت.

به گزارش ایسنا، بررسی هزینه‌های امنیتی غولهای فناوری سیلیکون ولی نشان می‌دهد که این شرکت‌ها سال میلادی گذشته جمعا ۴۶ میلیون دلار برای حفاظت شخصی مدیران ارشدشان هزینه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از میان این مدیران، هزینه امنیت شخصی مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس بوک به تنهایی ۲۳.۴ میلیون دلار شد که در مقایسه با ۲۰.۴ میلیون دلار در سال ۲۰۱۹ افزایش داشت. این شرکت افزایش هزینه را به پروتکل‌های جدید مربوط به همه گیری کووید ۱۹ و حفاظت بیشتر در جریان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نسبت داد.

از این نظر زاکربرگ با فاصله زیادی از سایر چهره‌های شاخص همردیف خود قرار گرفت. در مقایسه، جف بزوس، موسس آمازون و پولدارترین مرد جهان تنها ۱.۶ میلیون دلار برای امنیت شخصی هزینه کرد. شریل سندبرگ، مدیر عملیاتی فیس بوک با هزینه ۷.۶ میلیون دلاری در سال ۲۰۲۰ در رتبه دوم قرار گرفت و نشان داد فیس بوک تا چه حد در این زمینه محتاط است.

نتایج این بررسی ارج و منزلت فزاینده نخبگان فناوری را نشان می‌دهد که همسو با رشد ارزش سرمایه بازار شرکتهایشان که خدمات محبوبی را در سراسر جهان عرضه می‌کنند، شناخته تر شده‌اند. شهرت به طور اجتناب ناپذیری توجه ناخواسته‌ای را همراه می آورد.

فیس بوک که در هر زمینه‌ای از پولاریزه کردن گفتمان عمومی تا کمک به انتشار اطلاعات نادرست درباره واکسن کووید، متهم شده است، حق دارد که در موضع دفاعی باشد. این شرکت پیشتر در اظهارنامه به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا اعلام کرده بود که نام زاکربرگ با احساسات منفی که پیرامونش قرار دارد، مترادف شده است. فیس بوک در آوریل اعلام کرده بود که در ارزیابی سالانه اش تهدیدهایی را علیه آقای زاکربرگ شناسایی کرده است. سایر مدیران فناوری هم برای شهرت غیرمعمول خود تاوان داده اند. در سال ۲۰۲۰ فاش شد که تلفن جف بزوس دو سال پیش از طریق واتس اپ و احتمالا توسط محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی هک شده است.

بر اساس گزارش انگجت، فهرست هزینه‌های امنیت شخصی شامل یازده نفر است. ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل با ۵.۴ میلیون دلار هزینه در رتبه سوم قرار دارد. پس از آن جان زیمر، هم موسس و رئیس شرکت لیفت با ۲.۶ میلیون دلار، لری الیسون، مدیرعامل شرکت اوراکل با ۱.۷۱ میلیون دلار، ایوان اشپیگل، مدیرعامل اسنپ با ۱.۶۷ میلیون دلار، جف بزوس و مارک بنیوف، مدیرعامل سلزفورس با ۱.۳۱ میلیون دلار، دارا خسروشاهی، مدیرعامل اوبر با ۸۴۹ هزار دلار، لوگان گرین، مدیرعامل لیفت با ۵۹۹ هزار دلار و تیم کوک، مدیرعامل اپل با ۴۷۰ هزار دلار قرار می گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فيس بوك مارک زاکربرگ میلیون دلار امنیت شخصی فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۱۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

کد خبر 6092975 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • این کشور رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان شد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • پول این کشور رکورددار بیشترین رشد در برابر دلار شد | خط جدید برای دلار آمریکا
  • اسکله نظامی آمریکا در غزه ۳۲۰ میلیون دلار هزینه دارد
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی