Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اورژانس بیمارستان سینا گفت: به شدت بخش‌های سرپایی مراکز درمانی و بسیاری از بیمارستان‌ها بخشی‌های معمولی تعطیل و به بخش آی سی یو تبدیل شده است. بسیاری از بخش‌های آی سی یو به بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.

خبرگزاری میزان - برنا نوشت: حسین کرمانپور، مدیر اورژانس بیمارستان سینا درباره آخرین وضعیت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در پذیرش بیماران کرونایی  گفت: با توجه به اینکه هم‌اکنون بخشی از بیماران به شکل سرپایی درمان شده و رمدسیویر اخذ می‌کنند، اما به شدت بخش‌های سرپایی مراکز درمانی و بسیاری از بیمارستان‌ها بخشی‌های معمولی تعطیل و به بخش آی سی یو تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از بخش‌های آی سی یو به بیماران کرونایی اختصاص داده شده است.

او افزود: بسیاری از بیماران می‌توانند زودتر مرخص شده و ادامه روند درمان را در منزل بگذرانند، اما با توجه به اینکه هنوز بهبود پیدا نکرده‌اند علاقمند به بستری در مراکز درمانی هستند. به‌دلیل پوشش‌دهی به بیماران بدحال بیماران با وضعیت مناسب‌تر می‌توانند ترخیص شده و ادامه روند درمان را در منزل بگذرانند. هرچند در شرایط کنونی این افراد مقاومت می‌کنند. این مقوله نکته جدید در مراکز درمانی است.

از ابتلای خانوادگی به کرونا گذر کردیم؛ فامیلی به کرونا مبتلا می‌شوند

مدیر اورژانس بیمارستان سینا درباره خطرات تهدید کننده برای مبتلایان به کرونا در بخش‌های درمان تاکید کرد: باید دانست که در وضعیت کنونی از ابتلای خانوادگی به کرونا گذر کرده‌ایم، چون ابتلای خانوادگی برای پیک چهارم بود. هم‌اکنون شاید ابتلای فامیلی به کرونا هستیم. در وضعیت کنونی یکی از درخواست‌های افراد از کادر درمان این است که اکثر اعضای خانواده در یک مرکز بستری شوند تا امکان رسیدگی و عیادت از بیمار برای دیگر افراد تسهیل شود. این گونه درخواست‌ها به دلیل شلوغی تخت‌های بیمارستانی امکان پذیر نیست.

مخلوطی از انواع ویروس‌های کرونا در جامعه

کرمانپور درباره نوع ویروس کرونا ادامه داد: ارزیابی خاصی وجود ندارد، طبیعتا بر اساس علائم موجود بیشتر ویروس دلتا است. هرچند مخلوطی از انواع ویروس‌های کرونا را شاهد هستیم. شاید نوع جدید از ویروس هم منتقل و هنوز کشف نشده باشد. با توجه به علائم موجود ترکیبی از نوع انگلیسی و دلتای کرونا را در کشور شاهد هستیم.

مرگ و میر در سنین بالا افزایش یافته است/ افزایش ابتلای جوانان به کرونا

مدیر اورژانس بیمارستان سینا درباره شدت مرگ و میر در کشور گفت: با توجه به واکسیناسیون انجام شده میزان درگیری بزرگسالان کاهش یافته و امکان کنترل وجود دارد. مرگ و میر در سنین بالا از فراوانی بیشتری برخوردار است و ابتلای افراد جوان به کرونا افزایش یافته است.

او افزود: برای مثال هم اکنون اکثر کلینیک‌های سرپایی تزریق رمدسیویر شلوغ است. مردم میلیون‌ها تومان برای سلامتی هزینه می‌کنند در حالی که کنترل و مراقبت از بیماری نیاز به صرف هزینه نیست بلکه با پیشگیری و رعایت پروتکل‌ها نیاز به پرداخت هزینه نیست. تخت خالی در بیمارستان‌های دولتی وجود ندارد و بیماران باید به بخش خصوصی مراجعه و هزینه گزاف صرف کنند.

پیک ششم در حال شکل‌گیری است

او درباره آخرین وضعیت کرونا در کشور ادامه داد: پیک پنجم کرونا از ۱۸ تیر سالجاری آغاز شده و اگر دلتا کرونا هم از دیگر فرمول‌های کرونا تابعیت کند تا هفته نخست مرداد وضعیت کرونا نزولی می‌شود، اما همچنان سیر صعودی دارد.

مدیر اورژانس بیمارستان سینا تاکید کرد: با گشتی در شهر شاهد عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم و مراجعه جمعیت فراوان به رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها و حضور افراد در کنار هم هستیم. مردم خسته شده و پروتکل‌های درمانی را رعایت نمی‌کنند. با این تفاسیر داخل پیک پنجم و در حال شکل‌گیری پیک ششم هستیم.

برگزاری تجمعات و افزایش تعداد مبتلایان به کرونا/ شروع پیک ششم کرونا با برگزاری تجمعات

به گفته او با توجه به تجمعات و برگزاری مناسبت‌های متعدد شاید به تعداد بیماران افزوده شود. برای مثال در برخی از محافل رعایت فاصله اجتماعی جزو اولویت‌ها است، اما در زمان ورود و خروج از مراسم جمعیت عظیمی در کنار هم قرار گرفته و بیم ابتلا به کرونا وجود دارد.

کرمانپور تاکید کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده دلتا ویروس از طریق یک تنفس هم منتقل می‌شود. نشست‌های مناسبتی با عبارت گول زننده (رعایت پروتکل‌های بهداشتی) در حالی برگزار می‌شود که همین نشست‌ها پیک ششم را به دنبال دارد.

او درباره میزان ابتلای کادر درمان بعد از تزریق واکسن و مرگ و میر کرونایی در بین این افراد گفت: آمار در زمینه مرگ و میر کادر درمان واکسینه شده بر اثر کرونا در دسترس نیست البته تمامی شرکت‌های تولیدی داخلی و خارجی واکسن، امکان ابتلای افراد در صورت تزریق واکسن به کرونا را داده‌اند. برای مثال وقتی شرکت تولید واکسن از اثرگذاری ۸۵ درصدی خبر می‌دهد. به این معناست که ۱۵ درصد امکان ابتلای فرد واکسینه شده به کرونا وجود دارد.

کرمانپور افزود: در صورت ابتلا افراد واکسینه شده این بیماری را خفیف و متوسط دچار می‌شوند و از شدت این بیماری و میزان بستری کاسته می‌شود.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در جهان

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: واکسن کرونا اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسن کرونا مدیر اورژانس بیمارستان سینا مراکز درمانی بیمارستان ها آخرین وضعیت پروتکل ها مرگ و میر آی سی یو پیک ششم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۱۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سگ گزیدگی؛ ماموریت روزمره در مراکز درمانی! | حجم بالای حمله سگ های بدون صاحب به شهروندان | ویدئو

دریافت 14 MB

به گزارش همشهری آنلاین، در این ویدئو صحبت های رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت و تجربه افرادی که دچار سگ گزیدگی شده اند را ببینید.

کد خبر 848689 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش خبر مهم سگ بدون صاحب حیوانات - باغ وحش

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی
  • سگ گزیدگی؛ ماموریت روزمره در مراکز درمانی! | حجم بالای حمله سگ های بدون صاحب به شهروندان | ویدئو
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان