Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@02:11:49 GMT

نظارت بر تولید و توزیع مرغ باید بیشتر شود

تاریخ انتشار: ۱ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۰۲۱۸۰

نظارت بر تولید و توزیع مرغ باید بیشتر شود

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: نظارت بر تولید و توزیع مرغ از مرغداری تا کشتارگاه و خرده‌فروشی باید بیشتر شود.

هوشنگ بازوند، امروز(اول مرداد)در جلسه ستاد تنظیم بازار استان بر نظارت بیشتر و گسترده تر بر توزیع مرغ و لزوم اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از هر گونه گرانی تاکید کرد و اظهار داشت: باید تلاش ویژه صورت گیرد که مصوبات این ستاد با آنچه که در کف خیابان برای مردم در توزیع مرغ وجود دارد، نزدیک شود و طوری عمل شود که اقدامات این ستاد اجرایی و عملیاتی شود و در جامعه نمود خود را نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید توجه ویژه در اجرایی شدن مصوبات این ستاد بیان داشت: ادارات جهادکشاورزی و صمت باید به مصوبات جلسات ستاد تنظیم بازار استان توجه کافی داشته باشند و زمانی که مسولین جهاد کشاورزی در جلسات مربوط به این ستاد قول می دهند که در مدت سه روز 200 تن مرغ وارد استان خواهند کرد حتماً باید این قول خود را عمل کنند، در صورتی‌که مشاهده کردیم این میزان مرغ وارد استان نشده است.

بازوند با بیان اینکه باید واقعیت ها را به مردم بگوییم، اظهار داشت: اگر دستگاه ها در تعهدی که می دهند قادر به تحقق آن نیستند، در این جلسات اعلام کنند که این میزان از عهده ما خارج است تا ما به تدوین برنامه ها و دیگر راهکارها بپردازیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به پیگیری ها و رایزینی های صورت گرفته برای گرفتن سهمیه مناسب برای دریافت و توزیع مرغ از وزارت جهادکشاورزی ادامه داد: پیگیری های لازم را برای گرفتن حق استان انجام داده ایم اما پیگیری های بعدی برای حمل و توزیع مرغ به استان صورت نگرفته است، لذا از جهادکشاورزی استان می خواهیم که در این زمینه پیگیری ها و تلاش های خود را برای گرفتن سهمیه استان افزایش دهد تا در این زمینه مردم راحت‌تر و بهتر به خرید مرغ دسترسی داشته باشند.

نماینده عالی دولت در استان همچنین بر نظارت دقیق از مرغداری تا کشتارگاه ها برای توزیع مرغ تاکید کرد و گفت: آنچه که واقعیت دارد نظارت ها توسط دستگاه های اجرایی ذیربط ضعیف است و گزارشی که صداوسیما شب گذشته از نحوه توزیع مرغ در استان پخش کرد واقعاً ناراحت کننده بود لذا با توجه به شرایط حاضر و مشکلاتی که وجود دارد نباید بگذاریم که مشکلات مردم بیشتر شود.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه هر مدیر و مسئولی در این مقطع انتقال دولت کم کاری کند در واقع یک خیانت بزرگ در حق مردم انجام داده است، اظهار داشت: تا روزی که در استان مسئول هستیم باید با تمامی توان به حل مشکلات مردم بپردازیم.

وی افزود: در گزارش صداوسیما در خصوص نحوه توزیع مرغ، مردم اعلام می کردند که چون ناظر حاضر نیست مغازه دارها اقدام به توزیع نمی کنند و مردم همچنان پس از ساعت ها معطلی باید به جای دیگری مراجعه کنند، چنانچه این گونه موارد دوباره مشاهده شود حتماً با دستگاه متولی به شدت برخورد خواهیم کرد. این دستگاه ها باید به تقویت روند نظارتی خود به منظور توزیع به موقع مرغ اقدام کنند.

بازوند همچنین بر پاسخگو بودن مدیران و مسئولین در هر زمان شبانه روز تاکید کرد و افزود: ما وقتی که مسئولیت قبول می کنیم باید در هر زمانی که مشکلی پیش آمد پاسخگوی مردم و رفع مسائل موجود باشیم نه اینکه با عدم پاسخگویی به بدتر شدن شرایط کمک کنیم.

مقام ارشد استان افزود: زمانی که رسانه ها و یا مردم به مدیری زنگ می زنند و با عدم پاسخگویی از طرف مسئول مواجه می شوند این موضوع غیر از ضعف مدیریتی چه مفهومی می تواند داشته باشد. فردی مدیر محسوب می شود که در شرایط بحران ضمن تلاش برای رفع مشکلات، در همه حال پاسخگوی مردم است، زیرا اگر مردم واقعیت ها را بدانند خودشان در حل مشکلات کمک حال مدیران و مسئولین خواهند بود.

استاندار کرمانشاه همچنین گفت: لازم است مغازه هایی که همکاری و هماهنگی خوبی در توزیع مرغ ندارند به عنوان متخلف با نصب بنر به مردم معرفی شوند، زیرا هم مردم مشاهده می کنند مغازه ای که در این زمینه خوب عمل نکرده با مجازات همراه شده و هم این موضوع نقش مهمی در توزیع بهتر مرغ خواهد داشت.

بازوند در ادامه از فرمانداران خواست که کمیته نظارتی خود را به منظور توزیع بهتر مرغ در شهرستان ها فعال‌تر کنند.

نماینده عالی دولت در استان تصریح کرد: مردم در حال حاضر شرایط سختی را می گذرانند، لذا از ما توقع دارند که پاسخگوی مشکلات آنها باشیم و با همت و تلاش افزونتر به ایجاد شرایط بهتر در جامعه کمک کنیم.

وی گفت: باید با تلاش و کوشش بیشتر به مردم اعلام کنیم که ما همواره در کنار آنان هستیم و در این زمان که در دوران انتقال دولت قرار داریم ذره ای از توان ما برای خدمت رسانی بیشتر و حل مشکلات مردم کمتر نشده است و همچون گذشته در مواجهه با مشکلات به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استاندار كرمانشاه مرغ استانی اقتصادی استاندار کرمانشاه توزیع مرغ پیگیری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۲۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در این استان خبر داد.

مهدی شکاری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از آنجا که نوغانداری بیشتر به‌عنوان یک شغل خانگی محسوب می‌شود، در سال‌های گذشته، تعدادی از تلمبارها با تسهیلات ارائه‌شده به‌روزرسانی شدند.

وی اظهار کرد: تا قبل از سال ۱۳۹۷ نیز ۳۳۰ تلمبار به مساحت ۱۳ هزار و ۸۶۰ مترمربع در استان بهسازی شدند که اعتبار هزینه‌شده برای آن‌ها ۳۵ میلیارد و ۸۳۳ میلیون ریال بوده است.

وی بیان کرد: خراسان شمالی رتبه اول در کیفیت تولید و رتبه سوم از لحاظ کمیت در تولید پیله ابریشم در کشور را دارد.

وی گفت: یکی از مشکلات اساسی در حوزه نوغانداری، نبود سردخانه برای نگهداری تخم‌های نوغان بود که این زیرساخت ایجاد و امسال بهره‌برداری شد.

شکاری اظهار کرد: این استان در ارتباط با زنجیره نوغانداری با مشکلات دیگری مانند نبود صنایع نخ‌ریسی و ابریشم‌کشی صنعتی مواجه است. این کار اکنون به‌شکل نیمه‌صنعتی و سنتی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۸۱۲ نفر از جامعه روستایی این خطه به فعالیت نوغانداری مشغولند، افزود: بیشترین فعالیت حرفه نوغانداری به ترتیب در شهرستان‌های راز جرگلان، مانه و سمقان و بجنورد است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به آغاز توزیع تخم نوغان میان نوغانداران استان، گفت: ۸۰۰۰ جعبه تخم نوغان میان نوغانداران این استان توزیع می‌شود. در سال گذشته ۷۳۳۲ جعبه تخم نوغان میان متقاضیان توزیع شد.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود امسال ۳۰۰ تن پیله ابریشم در این استان تولید شود. میزان پیله ابریشم توزیع‌شده در سال گذشته ۲۸۷ تن بوده است.

شکاری با بیان اینکه قیمت خرید تضمینی پیله ابریشم مشخص شده است، گفت: یک شرکت برای خرید توافقی محصول تولیدی اعلام آمادگی کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»
  • متلاشی شدن شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان
  • شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی در ماهان متلاشی شد
  • شبکه تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی متلاشی شد
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • ساخت ۱۰ تلمبار مشارکتی نوغانداری در خراسان شمالی
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • آغاز طرح نظارت بر مراکز عمده توزیع لاستیک در مازندران