Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا پایان ۲۷ تیر، از ۸ بندر تجاری کشور ۷ میلیون تن کالای اساسی با ناوگان کامیونی به سرزمین اصلی (داخل کشور) جابه‌جا شده است. بیشترین میزان کالای اساسی حمل شده، مربوط به بندر امام خمینی (ره) با ۴ میلیون و ۳۷۱ هزار تن است؛ این میزان کالای اساسی بندر امام خمینی (ره) با ۱۸۴ هزار سفر به داخل کشور آورده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بندر شهید رجایی هم ۸۶۰ هزار تن کالای اساسی منتقل شده است.

ستاد ویژه حمل کالای اساسی حدود ۲۹ روز پیش در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و ادارات کل استانی تشکیل شد تا به تسریع تخلیه بنادر کمک کند.

با صاحبان کالا و دستگاه‌های اجرایی متولی در مبادی ورودی کشور شامل صاحبان کالای دولتی، سازمان بنادر و دریانوردی، گمرک جمهوری اسلامی ایران و دیگر دستگاه‌های متولی جلسات میدانی برگزار شد تا مشکلات اجرایی در فرایند حمل کالا بررسی و رفع شود.

امکان صدور بارنامه برای شرکت‌های استان‌های دیگر جهت حمل کالای اساسی به استان خودشان فراهم شد، این کار برای اولین بار در حوزه حمل و نقل انجام شد و در حال حاضر هر استانی می‌تواند ۳ تا ۴ شرکت را معرفی کند تا از مبدأ بندر امام خمینی (ره) بتوانند بارنامه سیستمی صادر و ماشین ارسال کنند و کالای اساسی را حمل و بارنامه را هم خود صادر می‌کنند.

تصمیم دیگری که برای تسهیل و تسریع تخلیه کالای اساسی اجرا شد، به کارگیری ناوگان ملکی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بود تا حمل کالای اساسی از بنادر سرعت بگیرد و تا امروز این کار ادامه دارد و بارهای دولتی را در بخش کالای اساسی حمل می‌کنند.

کد خبر 5263949 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: کالای اساسی واردات کالا بندر امام خمینی ویروس کرونا مرکز مدیریت راه های کشور مصرف برق قیمت جهانی نفت قیمت سیمان بازار سهام اسیا بورس تهران بورس قیمت جهانی طلا سیمان دلار قیمت نفت بانک صادرات نفت خام کالای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۳۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی اعلام شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • اعلام مشخصات تاکسی‌های برقی/ سقف تعداد تاکسی‌های برقی متناسب با زیرساخت شهر‌ها
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • اضافه شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس کشور
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران