Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس، با بیان اینکه مردم خوزستان نجیب‌ و ولایتمدار هستند، اما نسبت به سوء مدیریت‌ها اعتراض دارند، ۲ عامل اصلی مشکلات این استان و راه حل آنها را تشریح کرد.

به گزارش مشرق، سید مجتبی محفوظی نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات هفته‌های اخیر در برخی شهرهای استان خوزستان و اعتراض مردم به مسأله کم‌آبی و سوء مدیریت‌ها و نیز سوء استفاده عناصر ضد انقلاب از اعتراضات بحق مردم، اظهار داشت: تقریبا ۸۰ درصد از درآمد ناخالص ملی کشور از استان خوزستان تامین می‌شود و این استان تا چند سال پیش یکی از پرآب‌ترین استان‌های کشور و در کشاورزی اول بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود ذخایر عظیم نفت و گاز و صنایع پتروشیمی در استان، افزود: با وجود همه این ثروت‌ها و نقش ممتاز استان در تامین درآمد کشور، اما از لحاظ زیرساختی خوزستان جزء یکی دو استان آخر کشور است و این یک تناقض است که مردمانی ثروت داشته باشند ولی محروم باشند.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس با بیان اینکه با همه این اوصاف مردم خوزستان نجیب‌ترین مردم در کشورمان هستند، خاطرنشان کرد: واقعیت این است که وقتی مشکلات باقی می‌ماند و کارد به استخوان می‌رسد، مردم با همه نجابتشان برای اعتراض به خیابان می‌آیند؛ چراکه نه آب شرب دارند و نه آب کشاورزی و این سؤال وجود دارد که چرا باید دولت‌های مختلف دست روی دست بگذارند که کار به اینجا برسد؟!

مشکل خوزستان فقط «آب» نیست

محفوظی با تاکید بر اینکه مشکل خوزستان فقط آب نیست، ادامه داد: خوزستان یک روز درگیر سیلاب است، روز دیگر مشکل فاضلاب دارد، یک بار درگیر مشکل گردوغبار می‌شود و حالا هم درگیر بی‌آبی است؛ در مجموع مشکل استان خوزستان مربوط به زیرساخت‌هاست، مخصوصا در شهرهای آبادان و خرمشهر که جنگ‌زده هستند این مشکلات زیرساختی و سوء مدیریت‌ها بیشتر دیده می‌شود.

وی با اشاره به نمونه‌هایی از سوء تدبیرها در آبادان گفت: در آبادان دژ خاکی که در جنگ تحمیلی به طول ۱۱۰ کیلومتر در ساحل اروندکنار تا شمال خلیج فارس کشیده شد، هنوز پابرجاست و یک رودخانه قابل کشتیرانی و تجارت، در پشت این دژ قرار گرفته است؛ در تمام این سال‌ها همه نیروهای ارشد نظامی و امنیتی گفته‌اند که این دژ دیگر هیچ ضرورتی ندارد و وجود آن ضرر است و باید برداشته شود، اما این سوال وجود دارد که چرا تاکنون باقی مانده است؟!

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس همچنین با اشاره به معضل بیکاری در استان تصریح کرد: چرا با وجود این همه ثروت و شرکت‌های پتروشیمی، جوانان استان خوزستان باید بیکار باشند؟!

محفوظی افزود: وقتی با طرح‌های غیرکارشناسی آب خوزستان به استان‌های کویری که استقرار صنایع آب‌بَر در آنها غیرمنطقی است منتقل می‌شود، هم خوزستان با مشکل بی‌آبی مواجه می‌شود و هم جوانان این استان با مشکل بیکاری روبرو شده و مجبور به مهاجرت می‌شوند.

۲ عامل اصلی مشکلات خوزستان

وی با اشاره به دو عامل اصلی تداوم مشکلات در استان خوزستان در سال‌های بعد از جنگ تاکنون، گفت: مشکل نخست اجحاف مدیریتی در حق مردم خوزستان است که نمونه آن انتقال غیرکارشناسی آب از استان و اشتغال نیروهای غیربومی در استان است؛ به عنوان مثال، در شهرستان ماهشهر ۲۵ پتروشیمی داریم، در بندر امام و منطقه ویژه اقتصادی آن، نیمی از ۶۰ هزار نفری که در این پروژه‌ها شاغل هستند، نیروهای غیربومی و پروازی هستند و این سؤال وجود دارد که چرا باید اینطور باشد؟!

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دومین مشکل خوزستان نداشتن نگاه ملی نسبت به استانی است که در دوران دفاع مقدس دژ مستحکم دفاع از کشور بوده است؛ امیدواریم که حداقل در دولت آقای رئیسی به خوزستان نگاه ویژه‌ای شود.

محفوظی در همین رابطه، به مدیریت ضعیف در همه دولت‌های بعد از جنگ تاکنون در استان خوزستان و عدم نظارت بر آنها از سوی نهادهای ناظر اشاره کرد و گفت: یکی از جلوه‌های این ضعف مفرط مدیریتی، ترک فعل‌هایی بوده است که صورت گرفته و باید با آنها برخورد شود؛‌ چرا که در تمام این سال‌ها پول و سرمایه زیادی در استان وارد شده ولی بخش قابل توجهی از آنها حیف و میل شده است.

راه حل مشکلات خوزستان «نگاه ملی» و «بودجه، اختیارات و نظارت» است

وی در ادامه راه حل خروج استان خوزستان از بحران‌های فعلی را عزم ملی و نگاه ملی از سوی دولت آینده نسبت به این استان دانست و گفت: ایده‌هایی مانند «استانداری ویژه» که از سوی حضرت آیت‌الله رئیسی مطرح شده، ایده‌های خوبی است اما زمانی می‌تواند مفید باشد که در حد حرف و جلسه باقی نماند و بودجه و اختیارات ویژه به استانداری خوزستان داده شود و بر عملکرد آن نیز نظارت شود.

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس، همچنین با اشاره به سوء استفاده عناصر ضدانقلاب از اعتراضات مردم خوزستان گفت: حتی در استان‌های مرکزی کشور هم که حساسیت‌های مرزی و قومی ندارند، ضدانقلاب به راحتی می‌تواند در بین مردم مخفی شود و حاشیه‌سازی کند؛ بنابراین سوء استفاده از اعتراضات مردم خوزستان که یک استان مرزی است، چیز عجیبی نیست، اما مردم خوزستان نجیب‌اند و دنبال حقوق قانونی خودشان بوده‌اند.

چشم امیدمان به دولت آینده است

محفوظی تصریح کرد: ما حرکت عناصر ضد انقلاب را محکوم کرده و مردم را به آرامش دعوت می‌کنیم و تاکید می‌کنیم که صدای اعتراض مردم به گوش مسئولان رسیده اما نگاه ما دیگر به این دولت فعلی نیست و به دولت آینده چشم امید داریم که کاری اساسی برای این استان بکند.

وی خاطرنشان کرد: عناصر ضد انقلاب از بستر فضای مجازی برای تحریک مردم و فراخوان تجمع به آنها دعوت می‌کنند و مردم هم نمی‌دانند که چه کسانی فراخوان تجمع می‌دهند و ماهیت‌شان چیست.

نباید با سوء مدیریت راه را برای سوء استفاده دشمن باز کنیم

عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس اظهار داشت: مردم خوزستان آنقدر ولایتمدار و عاشق انقلاب هستند که مشابه ندارند، ولی مشکلات و سوء مدیریت‌ها باعث بروز این اعتراضات می‌شود، بنابراین نباید با سوءمدیریت و کوتاهی راه را برای سوء استفاده‌ دشمن باز کنیم.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان المپیک توکیو سید ابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی خوزستان آب آبادان خرمشهر دولت آینده مشکلات خوزستان بحران کم آبی استانداری خوزستان استان خوزستان مردم خوزستان نجیب سوء مدیریت ها سوء استفاده عامل اصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۳۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی


عصرایران - شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی،‌ با ارسال این متن ، ضمن اعتراض به برخی موارد، خواستار رسیدگی به گلایه ها و انتقادات خود شدند.

متن نامه دریافتی به این شرح است:


 با توجه به نقش مسئول فنی کارگاه ها و کارخانجات صنایع غذایی در تضمین ایمنی غذایی و ارتقاء سلامت آحاد جامعه، متاسفانه جایگاه شغلی و وضعیت معیشت مهندسین دارای پروانه مسئول فنی مطلوب نیست. این موضوع باعث عدم امنیت شغلی و در نهایت تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان، سلامت جامعه و افزایش بیماری و سرطان ها گشته است.

با توجه به ضرورت و اهمیت ایمنی غذا، که یکی از مهمترین و حیاتی ترین موضوعات در حفظ امنیت، سلامت جامعه است و نیز از جهت شرایط جبر جهانی و مصون ماندن از دسیسه و ترور غذایی، لازم و ضروریست که افراد متخصص صنایع غذایی، به جهت حفظ این امرمهم و پیرو آن سلامت جسم، جان و روح مردم ایران در خط مقدم تولید در جایگاه مسئول فنی و کنترل کیفی، در شرکت ها و کارگاه های تولید موادغذایی، خوراکی وآشامیدنی و به عنوان کارشناسان غذایی در ادارات مربوطه و نیز سازمان ها و ادارات مرتبط با واردات و صادرات  موادغذایی استخدام شوند، لذا با عنایت به حیاتی بودن این سمت شغلی عدم تامین شرایط حقوقی، مالی و معیشتی مناسب و درخور مسئول فنی جای نگرانی و تاسف دارد که این مهم منجر به مشغله ی ذهنی متخصصان دلسوز و مردم عزیز ایران به جهت سلامت و اعتماد مردم به تولیدات غذایی و آشامیدنی داخلی و مصرف آنها گشته است. 

لازم به ذکر است که فارغ التحصیلان صنایع غذایی از دانشگاه های مختلف کشور، همان مدافعان سلامت غذا هستند که به سمت مسئولین فنی و کنترل کیفی در شرکت ها و کارگاه های مرتبط با مواد غذایی و آشامیدنی- نوشیدنی مشغول به خدمت می باشند و سال های زیادی درتلاش برای بهبود کیفیت و کمیت شغلی خود بوده اند زیرا که خروجی آن به اعتماد جامعه و سلامت غذایی مردم و سلامت در بخش صادرات و واردات و اقتصاد نیز بر می گردد. 

به همین منظور امروز، کارزاری برای حمایت از مسئولین فنی و کنترل کیفی و مطالبه ی ملی،  سلامت غذای جامعه و کاهش و جلوگیری از تقلبات متعدد در شرکت ها و کارگاه های تولیدی مرتبط و کاهش ضررهای اقتصادی صادرات و نیز جریان درست و کافی علم در تولید موادغذایی، خوراکی و آشامیدنی به راه انداخته‌اند که ، در آن، با هدف حمایت از مصرف کننده و مشتری مداری، همچنین  ایجاد ردیف شغلی با چارچوب صحیح و علمی و قانون‌گذاری کاری برای تولیدکننده، مسئول فنی وکنترل کیفی، می توانند از سلامت و اعتماد جامعه مردمی داخل و خارج از کشور حفاظت و مردم را به مطالبه به حق درمورد اطمینان از سلامت غذایی برسانند.

با توجه به موارد فوق برای جلوگیری از تقلبات و سهل انگاری ها در فرآیند تولید و اجرا توسط برخی کارفرمایان علاوه بر تخصیص اختیارات لازم و قدرت اجرایی کافی در این سمت شغلی و نیز استخدام علمی - تخصصی و درست متخصصان فارغ‌التحصیل صنایع غذایی و نیز حفظ حقوق این عزیزان دلسوز و نگران سلامت غذایی و سلامت جاری در جامعه، جای خالی ارگان تخصصی نظام مهندسی کنترل کیفیت و مسئول فنی صنایع غذایی پشتیبان و حامی، بشدت احساس می شود تا ضمن سازمان دهی مطالبات به حق این سمت، حامی حقوقی و واسطه پرداخت حق الزحمه این عزیزان و حفظ استقلال اجرایی آنها در فرآیند تولید و انجام صحیح خدمات لازم به جامعه ی ایرانی نیز باشند. امید است با توجه به فرمایشات رئیس جمهور محترم مبنی بر حفظ ایمنی موادغذایی توجه لازم و درخور به شرایط صنف مسئولین فنی صنایع غذایی کشور شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فرماندار کهگیلویه از حضور پرشور مردم در اجلاسیه شهدا تقدیر کرد
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغال ملی‌پوش پارادوومیدانی خوزستانی
  • از دریافتی یک میلیونی تا مشکل اشتغالِ ملی‌پوش پارادو و میدانی خوزستانی
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • همه باید در مسیر گره‌گشایی از مشکلات تولید گام بردارند
  • بروز مشکلات تنفسی در خوزستان در پی گرد و غبار
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه