Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، صمدالله محمدی روز جمعه پس از بازدید مسئولان استانی از مناطق سیل زده بافت در نشست ستاد مدیریت بحران این شهرستان با حضور استاندار کرمان افزود: با جدیت و پیگیری مردم و مدیران استان بایستی این خسارت‌ها را جبران کرد و در این زمینه مدیران گزارشی از پیگیری های اعضای ستاد بحران را روزانه تا رفع مشکلات مردم به استاندار کرمان برسانند که کارها سریع پیش برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: اگر قنات ها در اسرع وقت بازسازی و تعمیر نشود زندگی مردم را دچار مشکل می کند؛ این شهرستان صنعت قابل توجهی ندارد و عمده اشتغال مردم در حوزه کشاورزی است.

نماینده مردم شهرستان‌های بافت، رابر و ارزوییه در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم این شهرستان‌ها هم اکنون نیاز به توجه ویژه مسئولان دارند، دام های خانوار روستایی تلف شده و اماکن و علوفه آنان از بین رفته که باید این مشکلات مردم رفع شود.

شهرستان‌هایی با ضعف در همه زیرساخت‌ها

وی تصریح کرد: یکی از ضروریات امدادرسانی جاده است و شهرستان‌های بافت، رابر و ارزوییه در همه مباحث زیرساختی دچار ضعفند، امسال عملیات اجرایی باند دوم محور کرمان - بافت از محل اعتبارات ماده ۵۶ به اتمام برسد که در صورت حادثه حداقل بتوانیم از این محل به مردم امدادرسانی کنیم.

این نماینده مجلس افزود: رودخانه های شهرستان های بافت، رابر و ارزوییه باید مطالعه شود اما متاسفانه تاکنون کار لازم در این زمینه انجام نشده و سبب افزایش خسارت‌های سیلاب اخیر شده است.

محمدی گفت: مظلومیت در تمامی موضوعات مردم شهرستان بافت می‌بارد و رودخانه های محدوده این شهرستان اگر ساماندهی شده بود آسیب ها و خسارت‌های سیلاب کاهش می یافت.

وی خاطرنشان کرد: درصورتی که ساماندهی رودخانه های بالادست و ملاحظات فنی در ابنیه ارتباطی اتفاق می افتاد، خسارت های سیل اخیر به این شکل نبود.

شهرستان‌هایی با ضعیف ترین آنتن‌دهی تلفن همراه 

نماینده مردم شهرستان‌های بافت، رابر و ارزوییه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ابتدای جاری شدن سیلاب در روستای تلخه چار و باغ فخروییه چوپانی از بالا دست به علت آنتن نداشتن تلفن همراه نتوانست مردم را در ابتدا از خطر سیل آگاه کند اما به سختی این کار را انجام داد که اگر انجام نمی شد، اکنون تلفات بیشتری داشتیم.

وی ادامه داد: شهرستان‌های بافت، رابر، ارزوییه و راور ضعیف ترین آنتن دهی در حوزه تلفن همراه استان کرمان را دارند.

شهر بافت سیل بند ندارد

وی یادآور شد: اکنون بالادست شهر بافت هم سیل بند مناسبی نداریم لذا احتمال داشت این خسارت در شهر رخ دهد.

محمدی تاکید کرد: آبخیزداری از ضروریات حفاظت از جان و مال مردم است و تامین منابع مالی آن دینی است که آیندگان از ما دارند که در این خصوص باید توجهی ویژه به نقاط در معرض خطر سیل شود و جنگل کاری می تواند در این مواقع نجات دهنده باشد.

وی بیان داشت: معین های اقتصادی در خرید ماشین آلات همکاری کنند که کمبود امکانات این شهرستان جبران شود؛ ضمن اینکه هلال احمر نیز نیاز به تجهیزات دارد.

شهرستان بافت در فاصله ۱۶۰ کیلومتری کرمان قراردارد و سیل اخیر در این شهرستان علاوه بر خسارت‌های اعلام شده، جان پنج نفر از مردم این منطقه را گرفت.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کرمان بافت سیل خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کرمان بافت مجلس شورای اسلامی کرمان بافت سیل خسارت مالی شهرستان های بافت رابر و ارزوییه شهرستان ها خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۴۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد

استاندار یزد با اشاره به اینکه بسته‌های تشویقی باید برای مردم جذابیت داشته باشند گفت: بسته‌های فعلی مشوق‌های بازآفرینی‌ بافت‌های فرسوده برای مردم جذابیت ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، مهران فاطمی با اشاره به اینکه در بحث بافت‌های فرسوده دچار مشکل هستیم اظهار داشت: مشوق‌هایی برای نوسازی بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده ولی باید توجه داشت که بسته‌های تشویقی برای مرکز استان با شهرستان‌ها باید متفاوت باشد چرا که بسته تشویقی فعلی جذابیتی برای مردم ندارد و به دلایل مختلف توسط مردم مورد استقبال قرار نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: مسئله نوسازی بافت‌های فرسوده با نگاه تولید مسکن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و با توجه به ظرفیت موجود در این بخش باید از آن استفاده کرد.

فاطمی با بیان اینکه محدودیت‌هایی در این راستا وجود دارد که ممکن است در هرشهر و شهرستان متفاوت باشد گفت: ضرورت دارد که بسته تشویقی طراحی شده برای این امر چند ویژگی داشته باشد.

استاندار یزد بیان کرد: ویژگی نخست آن این است که جذابیت فوق العاده بالایی برای مردم داشته باشد و بدانیم که هر بسته‌ای که برای مردم جذابیت نداشته باشد، قطعا مورد توجه و استقبال مردم قرار نمی‌گیرد.

وی با بیان اینکه نکته بعدی این است که این بسته باید دو بخش عمومی و اختصاصی داشته باشد گفت: در این طرح و بسته، بخش عمومی مربوط به تمامی شهرستان‌‌ها و نقاط باشد و در تمامی نقاط اعمال شود.

فاطمی افزود: فاطمی با اشاره به اینکه موضوع بعدی مربوط به بسته‌های اختصاصی است که باید متناسب با مشکلات و محدودیت‌های هر شهر و منطقه، تدوین شود و نسبت به اجرای آن متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه استفاده شود.

شهرداری‌ها بسته‌های تشویقی بازآفرینی بافت‌های فرسوده را تدوین کنند

استاندار یزد مسئول تدوین بسته‌ها را شهرداری‌ها و فرمانداری‌ها دانست و گفت: تمامی دستگاه‌ها باید به شهرداری‌ها در اجرای سریع این موضوع کمک کنند ولی محوریت کار با شهرداری‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: حداکثر دو هفته زمان در نظر می‌گیریم که هر شهرستان مشوق‌ها و برنامه‌هایی که دارد را اعلام کند تا در کمیسیون ماده پنج مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.

فاطمی ادامه داد: بسته‌هایی هم که در این زمینه تدوین می‌شود باید به صورت کامل شفاف و دقیق آماده شود و به این صورت نباشد که چند خط به صورت گنگ مطرح شود که قابلیت اجرا هم نداشته باشد.

استاندار یزد با بیان اینکه یکی از محدودیت‌ها مربوط به مباحث میراثی است گفت: در این زمینه باید حتما حریم‌ها و مباحث مربوط به بافت‌های تاریخی هم دیده شود و البته میراث فرهنگی هم باید در امور مربوط به این موضوع تسریع داشته باشد.

وی ایجاد دفاتر تسهیل‌گری را برای اجرای سریع‌تر کار ضروری دانست و عنوان کرد: در این دفاتر می‌توان از ظرفیت مردم برای اجرای هرچه بهتر و بیشتر طرح استفاده کرد و به علاوه اینکه دفاتر کارگزاری شهرداری‌ها هم باید برای این منظور بیش از پیش فعالیت داشته باشند.

مدل‌های موفق بازآفرینی بافت‌های فرسوده در یزد اجرا شود

فاطمی خاطرنشان کرد: علاوه بر این مدل‌های موفقی که در داخل استان و یا خارج استان اجرایی شده را هم باید در این طرح‌ها در نظر گرفت و در صورتی که مصوبه‌ای هم در این خصوص نیاز باشد انجام خواهیم داد.

استاندار یزد با بیان اینکه موضوع زمین‌های قول‌نامه‌ای باید هرچه سریعتر حل شود گفت: راهکار این موضوع هم باید در بسته‌های تدوینی در نظر گرفته شود چرا که مطئنا اگر کار مردم را راه نیاندازیم آنها به سمت ساخت به صورت غیرمجاز و بدون پروانه می‌روند.

وی افزود: موضوع بعدی مربوط به زمین‌های افتاده در بافت‌های فرسوده است که بر اساس گزارش‌ها بالغ بر 30 درصد زمین‌های محدوده‌ رها شده است و باید برای مالک این زمین‌ها زمانی در نظر گرفته شود که یا اقدام به ساخت کند و یا اینکه کاربری این زمین تغییر کند تا اینکه برخی افراد زمین‌های داخل شهر را برای سرمایه‌گذاری رها می‌کنند و فعالیتی ندارند را شاهد نباشیم.

بروکراسی‌های مانعی در مسیر رفع مشکلات مردم

فاطمی با تاکید بر اینکه بروکراسی‌های اداری نباید برای مردم مشکل‌ساز شود ادامه داد: یکی از مشکلاتی که متاسفانه در دستگاه‌های اداری وجود دارد این است که متاسفانه سخت‌گیری‌های ما برای مردم بسیار زیاد است و به نوعی کار راه‌انداز نیستیم و برای برخی کارکنان ادارات اصلا مهم نیست که مردم 10 بار برای یک کار بروند و بیایند.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: خیلی از مسائل را می‌توانیم با نگاه بلند به نفع مردم رفع کنیم و همیشه هم تاکید داشتیم که عبور از قانون را به هیچ عنوان قبول نداریم ولی می‌توانیم از انعطاف قانون به نفع مردم و برای رفع مشکل آنها استفاده کنیم.

وی گفت: در این زمینه خط قرمز ما نفع مردم است و به هیچ عنوان نباید تفسیر قانون به گونه‌ای باشد که برای عده‌ای خاص منفعت داشته باشد و برای عموم مردم مضر شود یا اینکه نفعی ایجاد نکند.

فاطمی افزود: کلید حل مسئله نوسازی بافت‌های فرسوده دست همین اعضایی است که پشت میزهای جلسات و ادارات نشسته‌آند و آنها می‌توانند با هم دلی و هم افزایی کار را انجام دهند و مشکل مردم را برطرف کنند.

انتهای پیام/781/.

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی بازآفرینی برای مردم جذابیت ندارد
  • شناسایی سرمایه‌گذار اولیه‌ برای کارخانه فولاد ازنا
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • جوهره و جنس اولیه «مشارکت» در نظام مردم‌سالاری دینی
  • خسارت ۴۹۰ میلیارد تومانی سیل به بخش دُرُح سربیشه
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • سایت‌های مسکن در چهار شهر کرمان آماده واگذاری است
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی
  • خسارت سیل به تاسیسات آبفای تفت یزد