Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@19:55:28 GMT

مذاکرات ششم مرداد برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۰۵۴۴۹

مذاکرات ششم مرداد برگزار می شود

دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا در مورد مسائل مربوط به ثبات راهبردی ۲۸ جولای (ششم مرداد ماه) برگزار خواهد شد.

به گزارش برنا، خبرگزاری تاس روز جمعه نوشت: سرپرستی هیات روسیه در این مذاکرات برعهده سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه است و هیات آمریکایی نیز به سرپرستی وندی شرمن معاون اول وزیر خارجه این کشور در مذاکرات ژنو شرکت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

علاوه بر آن بونی جنکینز معاون امور کنترل تسلیحات و امنیت بین المللی وزارت امور خارجه آمریکا نیز در قالب هیات این کشور در مذاکرات با روسیه شرکت خواهد کرد.  

سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه  و مذاکره کننده ارشد هسته ای روسیه و مسئول امور مربوط به روابط با آمریکا در دولت روسیه به تازگی به خبرگزاری تاس گفت: مسائل مربوط به ثبات راهبردی (مسائل مورد اختلاف در عرصه های موشکی و هسته ای) در این مذاکرات مطرح و بررسی خواهد شد.   

ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه پیشتر گفته بود که گفت و گوهای روسیه و آمریکا درباره ثبات راهبردی باید موضوع فضا را به صورت گسترده در بر بگیرد.

وی به رسانه های روسی گفت: آمریکا روی حوزه بسیار محدودی تمرکز می کند، برای مثال، روی موضوع زباله های فضایی، اما مسکو خواستار «بررسی گسترده تر» موضوع فضا در مذاکرات آتی است.

این دیپلمات ارشد روس گفت: «مسائلی که آمریکا مطرح می کند هرچقدر هم مهم باشند، تنها ابعادی از موضوعات گسترده تر هستند و اضافه کرد که همین وضعیت در حوزه امنیت اطلاعات و ارتباطات نیز وجود دارد که طرف آمریکایی تنها روی موضوع جرایم سایبری تمرکز می کند. به رغم  همه اهمیت این ابعاد، نه سایبری و نه فضا را شامل نشده است».

معاون وزیر خارجه روسیه همچنین خاطرنشان کرد که در مذاکرات مربوط به ثبات راهبردی، دکترین ها و مسائل دکترین، همانند زمان دولت پیشین آمریکا، باید مجزا بررسی شوند.

ریابکوف تصریح کرد: «مابقی موضوعات تقسیم می شوند: تسلیحات تهاجمی راهبردی، تدافعی راهبردی. ما به همین شکل تنظیم خواهیم کرد، حداقل اینکه سعی مان این است».

به گفته این دیپلمات، در خصوص اینکه چه کسی ریاست هیأت آمریکا را در مذاکرات آتی بر عهده خواهد داشت، این مسأله در آینده نزدیک حل خواهد شد.

معاون وزیر خارجه روسیه گفت: ما منتظر این اطلاعات هستیم، همین طور که منتظریم که زمان قابل قبول برای آمریکا را نیز در آینده نزدیک مطلع شویم. نه اینکه در همین یکی دو روز، نه اینطور نیست، اما خیلی زود، حداقل اینکه اینطور به ما گفته اند که همه چیز در مرحله نهایی است.

به گفته ریابکوف، مسکو  به واشنگتن پیشنهاد کرد در مرحله اول گفت و گو ها در مورد نگرانی های امنیتی متقابل بحث کند. این دیپلمات همچنین گفت که روسیه روی رویکرد عمل گرایانه ایالات متحده حساب می کند، اما در عین حال امتیازات یک جانبه نخواهد داد.

روسای جمهور روسیه و ایالات متحده، ولادیمیر پوتین و جو بایدن، در اجلاس ژنو در روز ۱۶ ژوئن بیانیه مشترکی را  تصویب کردند که در آن آمده است که در آینده نزدیک هر دو کشور گفت و گوی جامع، اساسی و پر انرژی را در مورد ثبات راهبردی آغاز می کنند.

مقام های روس برای مذاکره با آمریکا در مورد مسائل مورد اختلاف اعلام آمادگی کرده اند.  

آناتولی آنتونف سفیر روسیه در آمریکا به تازگی در این رابطه گفت: مسکو و واشنگتن برای جلوگیری از جنگ و درگیری باید با یکدیگر مذاکره کنند.

آنتونف در مطلبی در شبکه اجتماعی فیس بوک نوشت: ما معتقدیم که تمام تلاش های ممکن را باید بکار بگیریم تا مناقشه مسلحانه با آمریکا رخ ندهد که در آن صورت احتمال دارد به جنگ هسته ای کشانده شود.  

ثبات راهبردی که مربوط به امور موشکی هسته ای و موشکی می شود، عمده ترین مساله مورد اختلاف و تنش بین روسیه و آمریکا است که بر روابط دو کشور سایه انداخته است.   

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روسیه معاون وزیر معاون وزیر خارجه وزارت امور خارجه هسته ای دولت رسانه زباله مسکو امنیت اطلاعات ایالات متحده ولادیمیر پوتین انرژی واشنگتن جنگ فیس بوک روسیه مذاکرات آمریکا معاون وزیر خارجه روسیه ثبات راهبردی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۵۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا

دانشگاه‌های آمریکا یکی از مهم‌ترین عناصر قدرت نرم راهبردی آن به شمار می‌روند. نقش دانشجویان و اساتید تنها به کسب علم محدود نمی‌شود، بلکه بیشتر به شخصیت‌سازی و جوانه زدن تمایلاتی می‌رسد که پشتوانه درک حقیقت هستند. این همان چیزی است که جرقه‌های تحصن و تظاهرات در محکومیت جنایت نسل کشی رژیم صهیونیستی را در فلسطین اشغالی برانگیخته است.

به گزارش ایسنا، متن پیش رو یادداشت احمد القطامین، تحلیلگر سیاسی اردن است که در پایگاه خبری«راهبرد معاصر»منتشر شده است:

وقتی صحبت از نقش دانشگاه ها در زندگی اجتماعی هر کشوری می شود، از بستری تعاملی صحبت می شود که در آن دو عنصر علم و اندیشه با هم ارتباط تنگاتنگ دارند و در نتیجه لوکوموتیوی را تشکیل می دهند که جامعه را هدایت می کند و آن را در جنبه های مختلف تحت تأثیر قرار می دهد.


وقتی از نقش دانشجویان و اساتیدشان در زندگی جوامع صحبت می‌کنیم، در واقع وارد دنیایی پیچیده و به هم پیوسته می‌شویم که تأثیر آن در تمام ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فکری گسترده است. دانشگاه‌ها فقط مراکز آموزش نیستند، بلکه قطب‌های حیاتی ای هستند که بر توسعه جوامع تأثیر می‌گذارند و اجتماع حول محور آن شکل می‌گیرد.

تحولات اخیر نشان دهنده پیدایش محوری راهبردی و تعیین کننده است که مواضع دولت آمریکا را درقبال موضوع فلسطین به دو مرحله جدا تقسیم می کند


دانشجویان تنها افرادی نیستند که از اساتید خود دانش دریافت می کنند، بلکه آنها نیروی محرکه راهبردی برای تحول هستند که با دریافت آموزش و پروراندن مهارت ها، قادر به تجزیه و تحلیل موضوعات، ابداع راه حل ها و بکارگیری آنها در محیط می شوند.

می توان گفت، نقش دانشجویان و اساتید دانشگاه تنها به کسب علم محدود نمی شود، بلکه بیشتر به شخصیت سازی، تقویت ارزش ها و جوانه زدن تمایلاتی می رسد که پشتوانه درک حقیقت هستند و به شکل گیری مواضع اخلاقی در زمینه موضوعات اساسی مطرح شده کمک می کند.


این در واقع همان چیزی است که جرقه های تحصن و تظاهرات در محکومیت جنایت نسل کشی رژیم صهیونیستی را در فلسطین اشغالی برانگیخته است. تحولات اخیر نشان دهنده پیدایش محوری راهبردی و تعیین کننده است که مواضع دولت آمریکا را درقبال موضوع فلسطین به دو مرحله جدا تقسیم می کند.


نخبگان سیاسی آمریکا که دوره های طولانی هژمونی صهیونیست ها بر مؤسسات آمریکایی به دنبال سرکوب اعتراضات بودند، اکنون شاهدند دانشگاه های آمریکا با نهایت قدرت به محلی برای مبارزه با صهیونیست ها تبدیل شده اند و نمی توانند جلوی این حالت غیرقابل کنترل را بگیرند. دانشگاه های آمریکا یکی پس از دیگری به جنبش اعتراضی می پیوندند و ماهیت و وحدت شعارهای مطرح شده به وسیله دانشجویان از تمام خطوط قرمز تعیین شده به وسیله طبقه سیاسی حاکم در آغاز جنبش مردمی فراتر رفته است.


این شعارها از درخواست آتش بس در غزه و تسهیل دسترسی به کمک های بشردوستانه به شعارهای صریح در محکومیت صهیونیسم و نژادپرستی و توقف جنایت ها و نسل کشی های رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. تظاهرات دانشگاهیان باعث افزایش ترس میان نخبگان سیاسی حاکم بر آمریکا شده است و با توسل به زور شروع به تهدید و ارعاب کرده اند.


 وقایع آمریکا ساعت به ساعت متشنج می شود. تیم‌های پلیس و سرویس‌های امنیتی به کمپ‌های معترضان در بسیاری از دانشگاه‌ها حمله کرده، به محوطه‌های دانشگاهی یورش برده و صدها دانشجو و استاد دانشگاه را به شیوه‌ای بسیار خشن و تحقیرآمیز دستگیر کرده اند.


در این مرحله نخستین حلقه‌های قدرت نرم دانشگاه‌ها شکسته شد و به نظر می‌آید آمریکا از نظر اخلاقی در برابر جهانیان در حال سقوط است. شاهد صحنه‌هایی هستیم که از صحنه های هجوم حامیان دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا به ساختمان کنگره در ۶ ژانویه ۲۰۲۰ میلادی عجیب و توهین‌آمیز نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • واکنش معاون دومای روسیه به چراغ سبز لندن به شلیک موشک‌های انگلیسی
  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • پرواز بمب افکن‌های روسی در نزدیکی مرز آمریکا
  • پرواز بمب افکن های روسی در نزدیکی مرز آمریکا
  • مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد
  • نیرو‌های روسی در آستانه تسلط بر شهر راهبردی «چاسوف یار» هستند
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند