Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حسین زاده روز شنبه در این باره اظهار داشت: در این بارندگی تمام تأسیسات گردشگری اعم از سکوهای نشیمن، آلاچیق، سرویس‌های بهداشتی، محوطه‌سازی و جاده دسترسی در اردوگاه گردشگری طسوج صد در صد تخریب‌شده است.

وی افزود: بازسازی زیرساخت‌های گردشگری در این منطقه نیازمند توجه همه مسئولان ارشد استانی بخصوص مدیریت بحران استان در بحث تأمین اعتبار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین زاده ادامه داد: به‌محض تأمین اعتبار عملیات بازسازی اردوگاه گردشگری طسوج در کم‌ترین زمان آغاز می‌شود.

در سردسیر ترین منطقه شهرستان چرام به فاصله ۴۵ کیلومتری شهر چرام به طبیعت دل انگیز و آبشار تنگ المون طسوج می رسیم که در دامنه کوه ساورز قرار دارد. 

آبشار الوان طسوج و چشم انداز بی نظیر آن تنها یکی از ده ها مکان گردش پذیر این منطقه است که هر ساله مسافران و گردشگران زیادی را به خصوص در فصول گرم سال به سوی خود می کشاند. 

همنشینی درختان سر به فلک کشیده چنار با چشمه های خروشان این منطقه قدمتی دیرینه به درازی تاریخ روستای طسوج دارد. 

از جاذبه های تاریخی روستای طسوج می توان به قلعه تاریخی عمارت هشت و کتیبه سنگی واقع شده در ورودی آبشار الوان این روستا اشاره کرد که بر این ادعا صحه می گذارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کهگیلویه و بویراحمد یاسوج ویروس کرونا کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۶۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهار محال و بختیاری، مدیر جهاد کشاورزی اردل گفت: ملخ‌ها به مزارع کشاورزی روستای لندی حمله کرده و در حال پیشروی هستند.
وحید طهماسبی افزود: کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و مرکز جهاد کشاورزی میانکوه در حال رصد و پایش این مناطق هستند و هر جایی که جمعیت به حدی برسد در همان محل کانون کوبی و سم پاشی صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: این آفت ابتدا از منابع طبیعی شروع به خسارت می‌کند و بعد وارد مزارع می‌شود و مدام میزبان عوض می‌کند و به همین دلیل میزان خسارت دقیق آن مشکل است و مناطق بعدی نقاطی است که در مجاورت کانون‌ها قرار دارد و بسته به میزان خوش خوراکی میزبان متغیر است.

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • خروش آبشار فصلی بر اثر بارش‌های اخیر در منطقه کیش انجیرو روستای گوجر + فیلم
  • بارندگی شدید در زارچ با ثبت کمترین خسارت 
  • بارش باران در کرمان دو برابر سال گذشته بوده است
  • بازدید شبانه استاندار از مناطق تحت تاثیر سیلاب شرق استان کرمان
  • نخیلات اشکنان لامرد در آتش سوخت
  • میزان خسارت بارش شدید باران و رانش در رامیان چقدر بود؟
  • آتش سوزی ۲۰۰ اصله نخل در اشکنان لامرد
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد