Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،خیاط زاده  رئیس گروه بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت آذربایجان شرقی با اشاره به سرعت بالای انتقال کرونای دلتا اظهار کرد: واریانت دلتا نسبت به کرونای معمولی، قدرت انتقال پذیری بالایی دارد و قادر به مقاومت در برابر آنتی بادی‌های خون بدن انسان است، به عبارتی برای غلبه به این نوع کرونا در مقایسه با نوع آلفا، به سطح بالاتری از آنتی بادی‌ها نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر این‌که برای حفاظت در برابر کرونای دلتا، باید واکسیناسیون به طور کامل انجام و واکسن‌های دو نوبته دریافت شود، گفت: مطالعات نشان می‌دهد در حال حاضر در کشور‌هایی که در آن نوع دلتا شیوع پیدا کرده است واکسیناسیون مردم باعث کم‌تر بستری شدن شده است.

او با بیان این‌که افراد در صورت دسترسی به واکسن تایید شده از سوی سازمان جهانی حتما واکسینه شوند، گفت: افراد با واکسینه شدن می‌توانند در برابر نوع دلتا و سایر گونه‌های کرونا محافظت شوند، نکته‌ مهمی که در واکسیناسیون مطرح بوده جلوگیری از بروز نوع بیماری شدید در صورت مبتلا شدن به کرونا است.

خیاط زاده ادامه داد: در حال حاضر حتی اگر واکسیناسیون نیز انجام شود احتمال درگیری افراد به عفونت وجود دارد اما علائم بسیار خفیف بوده و یا اصلا علائمی وجود نخواهد داشت.

او ادامه داد: با واکسینه شدن هنوز هم امکان این وجود دارد که افراد دچار عفونت شوند، اما احتمال آلوده شدن و انتقال بیماری به دیگران کاهش می‌یابد.

او با تاکید بر این‌که باید زنجیره‌ انتقال بیماری از طریق واکسیناسیون در جهان شکسته شود، گفت: افراد به محض رسیدن نوبت دریافت واکسن خود آن را دریافت کرده و تمامی نکات احتیاطی را انجام دهند تا ضمن محافظت از خود از اطرافیان نیز محافظت کنند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرکز بهداشت ویروس کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۶۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است