Web Analytics Made Easy - Statcounter

رامین دولت آبادی کارگردان نمایش «خوک هندی» درباره اجرای این اثر نمایشی در خانه نمایش مهرگان به خبرنگار مهر گفت: قبل از تعطیلی تماشاخانه‌ها به دلیل قرمز بودن شهر تهران، ما بلیت فروشی نمایش را آغاز کرده بودیم و قرار بود نمایش در یکی دو روز آینده به صحنه برود که اعلام کردند فعالیت‌های تئاتری باید متوقف شود اما با توافقی که تماشاخانه‌های خصوصی مبنی بر بازگشایی سالن‌هایشان انجام دادند به ما اعلام کردند که می‌توانیم از ۲۳ تیرماه اجرا برویم که البته بازهم شهر تهران به مدت یک هفته تعطیل شده و اجرای ما نیز معلق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره شکل‌گیری نمایش توضیح داد: تقریباً یک سال است که روی این نمایش کار می‌کنیم. البته ابتدا قرار بود بعد از ۳-۴ ماه تمرین اجرا برویم که با موج‌های مختلف کرونا روبرو شدیم و تمرین‌ها به طول انجامید. این نمایشنامه اثری کمدی درام است که فضایی رئالیستی دارد البته در اجرا کمی فضای سوررئالیستی وارد کار شده و موقعیت‌های کمدی داستان را هم به فرهنگ خودمان نزدیکتر کردیم تا تماشاگر خسته نشود و با کار بیشتر ارتباط برقرار کند. نمایش نیز برای اجرا کمی کوتاه‌تر شده است.

این کارگردان افزود: از طرف دیگر شخصیت اصلی داستان مرد بود که ما در اجرا آن را تبدیل به یک کاراکتر زن کردیم به این دلیل که شخصیت اصلی نمایش فردی پولدار و یک دلال است و با تغییر جنسیت او می‌خواستم این کلیشه را که همیشه مردها را پولدار و قدرتمند و دلال می‌بینیم، از بین ببرم که البته کار بسیار سختی بود و ما باید دیالوگ‌ها و موقعیت‌ها را تغییر می‌دادیم و در انتخاب بازیگر هم به مشکل برخوردیم تا در نهایت نگار عزیزی برای این نقش انتخاب شد که از حضورش بسیار راضی‌ام.

دولت آبادی با اشاره به اینکه علاقه مند به انتخاب نمایشنامه‌ای داستانگو بوده است، عنوان کرد: پرداختن به چالش‌های طبقات اجتماعی مختلف که این روزها در جامعه زیاد با آن روبرو هستیم و از طرف دیگر جدید بودن نمایشنامه که امکان همذات پنداری را به مخاطبان می‌داد از دیگر دلایل انتخاب «خوک هندی» برای اجرا بود. همچنین این نمایشنامه تاکنون اجرای صحنه‌ای در ایران نداشته و تنها یکی دو نمایشنامه خوانی از کار شده است. سباستین تیری نویسنده نمایشنامه را در ایران بیشتر به خاطر «آقای اشمیت کیه؟» می‌شناسند که اجراهای زیادی داشته است.

این کارگردان تئاتر درباره ویژگی‌های نمایش بیان کرد: نوع کمدی این نمایش به سمت لودگی نمی‌رود و همیشه در تمرین‌ها هم به بازیگرانم می‌گفتم تنها لبخند زدن تماشاگر برای من کافی است و لازم نیست آنها را به قهقهه بی نداریم. داستان نمایش درباره النا کرافت است که می‌خواهد از بانکی در فرانسه مثل همیشه پول برداشت کند اما ناگهان در را به رویش می‌بندند و متوجه می‌شود که بانک را هندی‌ها از فرانسوی‌ها خریداری کرده‌اند و یک سری قوانین مورد نظر خودشان را روی مشتری‌ها اعمال می‌کنند براین اساس که مشتری‌هایی که قبلاً فقیر بودند و حالا پولدار شده‌اند و به کسی کمک نکرده‌اند یا در بانک زندانی می‌شوند و یا پولشان را از آنها می‌گیرند…

وی درباره میزان کمک هزینه‌ای که اعلام شده قرار است به گروه‌هایی که در زمان تعطیلات اجرا نرفتند، پرداخت شود، گفت: از همان ابتدای شکل‌گیری این نمایش ما اصلاً روی کمک هزینه‌ها حساب نکردیم و تامین هزینه‌های نمایش برعهده امین صدر تهیه کننده کار بوده است اما اگر حمایت از کار شود، می‌پذیریم. اما تصمیمی که به تازگی اعلام کرده‌اند مبنی بر اینکه تنها بین ۳ تا ۵ میلیون تومان کمک هزینه آن هم به گروه‌هایی که در سالن‌های دولتی اجرا داشتند، پرداخت می‌شود کمی عجیب و غریب بود چون با این میزان پول حتی هزینه پلاتوی تمرین را هم نمی‌توان پرداخت کرد. انگار آقایان در جریان قیمت جدید پلاتوها نیستند چون با شرایط کرونا باید به دنبال پلاتویی بزرگ‌تر از قبل که تمیز باشد و تهویه مناسب نیز داشته باشد بگردیم که هزینه‌اش از قبل خیلی بیشتر او حداقل ساعتی ۳۰ هزار تومان است.

وی در پایان صحبت‌هایش متذکر شد: مساله دیگر این است که گروه‌هایی که در سالن دولتی اجرا می‌روند که مانند ما هزینه سالن و پلاتو تمرین نمی‌دهند و مطمئناً از ما کمتر هزینه کرده‌اند پس اگر قرار به کمک بود باید از گروه‌هایی که در سالن خصوصی اجرا می‌روند، حمایت می‌شد. از طرف دیگر تصمیمی که مبنی بر باز شدن تماشاخانه‌های خصوصی گرفته شد ارتباطی به گروه‌ها نداشت چون تصمیم خود سالن دارها بود و ما در این میان بی تقصیر بودیم چون اگر اجرا نمی‌رفتیم نوبت اجرایمان از دست می‌رفت. به ما می‌گویند سالن باز شده و ما هم مجبوریم اجرا برویم. متاسفانه با این تصمیم دودستگی زیادی بین سالن‌های خصوصی و دولتی به وجود آمده و در فضای مجازی نیز برخی طرف دولتی‌ها و برخی دیگر طرف سالن‌های خصوصی را گرفته‌اند اما دود این اختلافات تنها به چشم گروه‌هایی که اجرا می‌روند، رفته است. خیلی از مخاطبان ما اصلاً متوجه نشدند که سالن‌های خصوصی باز شد و همه تلاش‌های ما برای تبلیغ کارمان بی نتیجه مانده است.

«خوک هندی» نوشته سباستین تیری با ترجمه ساناز فلاح فرد به صحنه می‌رود که نگار عزیزی، محمد براتعلی، فائزه ثنایی، امیرحسین نعیمی در آن به عنوان بازیگر به ایفای نقش می‌پردازند.

کد خبر 5262344 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: خانه نمایش مهرگان تئاتر ایران محدودیت های کرونایی شبکه پنج سیما انیمیشن سریال ایرانی فیلم کوتاه موسیقی ایرانی تئاتر ایران جشنواره فیلم ونیز ویروس کرونا سازمان صداوسیما کنسرت آنلاین برنامه تلویزیونی انجمن موسیقی ایران سینمای مستند برنامه رادیویی گروه هایی سالن های خصوصی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۶۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب ظهر یکشنبه در دیدار با فرماندار و اعضای تشکل‌های گردشگری شهرستان سرعین اظهار کرد: همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی در راستای پیشبرد اهداف و توسعه گردشگری استان اردبیل لازم و ضروری است.

وی خواستار فعال بودن تشکل‌های حوزه گردشگری در راستای معرفی ظرفیت‌ها و اقدامات تبلیغی شد و گفت: بدون معرفی ظرفیت‌ها نمی‌توانیم انتظار افزایش گردشگران ورودی به استان را داشته باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل به برخی از مشکلات حوزه گردشگری مانند فعالیت غیرقانونی جارچی‌ها در ورودی شهرها، فعالیت بدون پروانه تأسیسات گردشگری و تغییر کاربری برخی از تأسیسات اشاره کرد و ادامه داد: برای این موارد پیگیری‌های لازم در جلسه‌های متعدد در سطح استانی و ملی انجام می‌شود و انتظار داریم با برنامه‌ریزی‌های انجام شده به نتیجه مطلوب دست یابیم.

محمدی ادیب با اشاره به مشکل تخصیص تسهیلات حمایتی برای تأسیسات گردشگری استان از سوی بانک‌ها، خاطرنشان کرد: برای رفع این مشکل به صورت مستقیم در حال رایزنی با بانک‌ها و پیگیر هستیم.

وی با بیان اینکه مدیریت عالی استان توجه ویژه‌ای به صنعت گردشگری دارد، تصریح کرد: با پیگیری کوچک‌ترین موارد در این حوزه به منظور تسهیل شرایط برای سرمایه‌گذاران و فعالان، حمایت همه جانبه‌ای از صنعت گردشگری انجام می‌شود.

کد خبر 6091048

دیگر خبرها

  • سالن های نمایشی در ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه اجرا نخواهند داشت 
  • سالن‌های نمایشی ۲ روز تعطیل می‌شود
  • سالن‌های نمایشی ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت‌ماه اجرا نخواهند داشت
  • سالن‌های تئاتر ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت اجرا ندارند
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • اعلام آمار فروش تماشاخانه‌های دولتی