Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعت نفت خوزستان طی بیانیه‌ای درباره مسائل خوزستان اعلام کرد: مهم ترین دلیل مشکلات فعلی خوزستان عدم برنامه ریزی و مدیریت منابع است.

متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم

استان خوزستان با دارا بودن، منابع سوخت های فسیلی، مجاورت با کشورهای منطقه و دریا یکی از بکرترین و پرظرفیت ترین استان‌های کشور برای مراودات اقتصادی، ساخت و توسعه پتروپالایشگاه‌ها، صنایع فولاد، شیلات و کشاورزی می‌باشد، دارا بودن چنین پتانسیل های بالقوه ای در این استان کم نظیر بوده و پاسخ چرایی عدم بالفعل شدن این پتانسیل‌ها، گواه منفعل و ناکارآمد بودن دستگاه های مدیریتی در این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 خوزستان مهد غیرت و تمدن است، خوزستانی که در هشت سال جنگ تحمیلی، زمین جدال حق با همه مظلومیت خود علیه باطل بوده و حال بعد از گذشت چندین دهه مجدد صدای غم و اندوه از این سرزمین بلند شده است، اندوهی که قلب هر ایرانی را به درد می آورد. روزی معضل ریزگردها نفس کشیدن را سخت می کند، روزی مشکلات شهری ، دیگر روز مشکلات اجتماعی و امروز آب، آبی به که مدد رسان حیات کائنات است.

ما بارها سوءاستفاده دشمن از فضای اعتراضات مسالمت آمیز مردم را دیده ایم، اما سوق دادن شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی استان به سمتی که منجر به بهره برداری دشمنان شود، جای بسی تامل است. بیان این مهم خالی از لطف نیست که مردم خوزستان، همواره در شرایط سخت انتخاب آگاهانه ای داشته اند و با حضور پر شکوه و شورانگیز مردم در جنگ هشت ساله و تشییع جنازه سردار دلها نمونه بارز این آگاهی و بصیرت است.

سوالی که در اذهان وجود این است که خوزستانی که در سخت ترین برهه های ملی و منطقه ای خوش درخشیده، چرا باید غرق در مشکلات مدیریتی شود؟ نمونه بارز آن، استانداری است که با کارنامه ای غیر معقول به سمت های بالاتر کشوری منصوب می گردد، ویا آمار بالای بیکاری با وجود بزرگترین صنایع در این استان. در کنار موارد فوق، اختلاف طبقاتی فاحش و مشکلات اجتماعی را نیز می توان اضافه کرد.

و این بار آب، جلگه خوزستان که سرآغاز تمدن بشری نیز بوده بواسطه احداث سدهای متعدد و غیر علمی دچار بحران گردیده است. در شرایطی که کشور بیش از پیش نیازمند اتحاد است چرا بعضی از مسئولین با مقصر دانستن استان‌های همجوار، بذر نفاق را در میان آحاد مردم می کارند؟ بر همه مردم پوشیده نیست که مهم ترین دلیل مشکلات فعلی عدم برنامه ریزی و مدیریت منابع است این سبک از مدیریت میراث ارزشمندی برای آیندگان نخواهد بود. چرا مردمی که در سخت ترین شرایط، طلایه دارِ حل مشکلات بودند، باید برای ابتدایی ترین نیاز های خود دست به اعتراض بزنند؟ خوزستان مامن مشکلات و زخم های زیادی است که عدم مدیریت صحیح منابع و عدم توسعه متوازن اقتصادی، عمده دلایل بروز  و ظهور این دست مشکلات است.

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعت نفت به عنوان بازوی محرک عرصه مطالبه گری استان خوزستان، ضمن همراهی با مردم شریف استان در جهت احقاق حقوق مسلم خود، خواستار بررسی دلایل بوجود آمدن این شرایط و مشخص کردن افراد و سازمان های خاطی در این امر می باشد.

لازم به ذکر است جامعه اسلامی دانشجویان همواره حامی حق بوده است و ازهیچ تلاشی جهت جلوگیری از تضییع حقوق مردم دریغ نخواهد کرد.

و الله مع الصابرین

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خوزستان دانشجویان مدیریت دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۸۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان مدیریت و برنام ریزی خراسان جنوبی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به دستگاه های اجرایی استان خبر داد.

حمید جهانشاهی، امروز ۸ اردیبهشت به رسانه‌ها گفت: طی سال های اخیر در اسناد بالادستی کشور موضوع بهره وری و رویکردهای ارتقای عوامل تولید در سیاست ها، راهبردها و برنامه های های عملیاتی کشور در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد توجه ویژه قرار گرفته است که در این خصوص می توان به سیاست های کلی اصلاح نظام اداری، سند تحول دولت مردمی، سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه جامع بهره وری کشور و قوانین پنج ساله برنامه توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی(برنامه چهارم، پنجم، ششم و هفتم) اشاره کرد.

وی افزود: نظام نامه چرخه مدیریت بهره وری در راستای افزایش مشارکت دستگاه های اجرایی کشور در حرکت ملی بهره وری و تحقق رشد اقتصادی هدف، در بند اول سیاست های کلی برنامه پنج ساله هفتم ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)تدوین و توسط معاون محترم رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در شهریورماه 1402، ابلاغ شد.

جهانشاهی تصریح کرد: در همین راستا، با عنایت به اینکه توجه به حل مسائل کلیدی استان، در قالب شاخصه اصلی در اجرای نظام نامه مزبور مطرح می باشد، سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به عنوان یک سازمان تنظیم کننده و تسهیل گر در گام اول، با تمرکز بر حل مسائل نابهره ور استان به عنوان یک چرخه نظام مند، تکرار شونده و مستمر، استقرار چرخه مدیریت بهره وری را در اولویت کاری قرار داد .  

این مقام مسئول در ادامه افزود: در گام دوم این چرخه، بر اساس سند آمایش و اسناد توسعه ای استان، (1) افزایش بهره وری آب (2) ارتقای بهره‌وری محصولات منتخب بخش کشاورزی زعفران و زرشک در واحد سطح (3) اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی (4) افزایش کیفیت و ایمنی زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای (5) افزایش ظرفیت استخراج زغال سنگ کک شو به عنوان مهمترین اولویت‌های تحول بهره‌وری استان خراسان جنوبی تعیین و پس از ریشه یابی مسائل دارای اولویت، اقدامات پیشران بهره وری و پشتیبان برای حل مسائل نابهره ور استان ارائه شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی اظهار داشت: تشـکیل جلسـات شـورای راهبـری خراسان جنوبی بـا موضـوع بهره‌وری به منظور بررسی برنامه ها و اهداف ارتقای بهره وری، تشکیل کمیته های بهره وری دستگاه های اجرایی و استخراج عوامل موثر بر عدم بهره وری، ارسـال بـه‌موقـع گـزارش پیشـرفت اقدامـات مصـوب در قالـب اسـتقرار چرخـه بهره‌وری و حضور فعال در نشست ها و جلسات و حفـظ تعامـلات شایسـته بـا سـازمان ملی بهره وری کشور، از مهم ترین اقدامات سازمان در راستای تدوین برنامه های ارتقای بهره وری استان است.

به گفته ی جهانشاهی برنامه ارتقای بهره وری استان، در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خراسان جنوبی که به ریاست آقای قناعت استاندار محترم برگزار شد تصویب و پس از بررسی و تایید توسط سازمان ملی بهره وری ایران به استان ابلاغ گردید. 
وی گفت: بر اساس این ابلاغیه کلیه دستگاه های اجرایی استان مکلف هستند مصوبات مربوط به نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری را اجرا و گزارش پیشرفت اقدامات خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ارسال کنند.

این مقام مسئول افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و استانداری خراسان جنوبی نیز در تعامل مشترک؛ گزارش اقدامات صورت پذیرفته و پیشرفت اقدامات را در اختیار سازمان ملی بهره‌وری ایران قرار خواهند داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • ۹۷۶میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی اردبیل واریز شد
  • ۹۷۶ میلیارد تومان اعتبار به حساب دستگاه های اجرایی واریز شد
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد