Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از پایگاه خبری توانیر، در این نشست که در مرکز پایش صنعت برق برگزار شد، همایون حایری، معاون برق و انرژی وزارت نیرو بر استفاده از تمام ظرفیت‌های مدیریت بار تاکید کرد و گفت:  هماهنگی خوبی میان دستگاه‌ها و نهادها در این زمینه وجود دارد. براساس مصوبه‌های صادر شده، همه صنایع، شهرک‌های صنعتی موظف به همکاری با برق هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین محمدحسن متولی زاده، مدیرعامل شرکت توانیر نیز در این نشست اضافه کرد: برنامه‌های ارایه شده باید با دقت اجرا شود.

وی درعین حال با اشاره به انتصاب دکتر داود فرخزاد به سمت معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر و دکتر مصطفی رجبی مشهدی به سمت مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران اظهار امیدواری کرد: با توجه به اهمیت حوزه انتقال و تبادلات برون مرزی برق، این بخش باید به صورت ویژه و با دقت پیگیری شود.

در این نشست غلامعلی رخشانی‌مهر، معاون هماهنگی توزیع توانیر نیز با اشاره افزایش دمای هوا در هفته جاری در اکثر شهرها اظهارکرد: هفته نادری را پیش رو داریم و با توجه به این شرایط نیازمند استفاده بیشتر از ظرفیت‌های همکاری بخش کشاورزی و سایر پتانسیل‌های مدیریت بار هستیم. تا حد امکان باید از اعمال خاموشی بخش خانگی بپرهیزیم.

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران نیز در این جلسه خواستار توجه شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع به دستورات دیسپاچینگ ملی شد و افزود: این هفته ناترازی تولید و مصرف برق به اوج و نیاز مصرف به بیش از ۶۵ هزار مگاوات می‌رسد.

وی همچنین بر استفاده بیشتر از ظرفیت مولدهای اضطراری ادارات و سایر دستگاه ها تاکید کرد و گفت: در این خصوص با توجه به تفاهم نامه امضا شده با بسیج، می‌توانیم از پتانسیل این نهاد نیز استفاده کنیم.

رجبی مشهدی در عین حال با بیان این که نباید خاموشی به بخش خانگی تحمیل شود، یادآور شد: با این حال قرار گرفتن جداول خاموشی‌های احتمالی در سایت‌های شرکت‌های توزیع نیروی برق و اطلاع رسانی آن ضروری است چرا که هموطنان باید بتوانند برنامه‌های خود را براساس این جداول احتمالی، تنظیم کنند.

 همچنین داوود فرخزاد، معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر نیز با اظهار امیدواری مبنی بر اینکه بخش انتقال کشور بتواند به هماهنگی فنی کامل برسد، گفت: باید تلاش کنیم دستاورد صنعت برق در رسیدن به موفقیت ۱۸ سال بدون خاموشی سراسری را حفظ کنیم.

جدول خاموشی‌های احتمالی پایتخت از ۲ تا ۶ مرداد کد خبر 616325 برچسب‌ها قطعی برق خاموشی جداول خاموشی برق برق

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: قطعی برق خاموشی جداول خاموشی برق برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۰۹۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی روحی مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی در مصاحبه رادیویی اظهار کرد: تاکنون در ایران دولت ملک‌های خود را نفروخته و برای اولین بار است که دولت، فروش اموال مازاد را شروع کرده است.

وی افزود: ما در حال حاضر ۴۰۰ شرکت داریم که عموماً دولتی هستند و سیاست دولت هم این است که ۲۰ درصد اکثر سهام‌های بزرگ را نگه دارد و با این حساب دیگر چیزی برای فروش ندارد مگر اینکه زیانده‌ها را بفروشد که کسی هم سراغ آنها نمی‌آید.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی گفت: علت زیاندهی برخی شرکت‌های دولتی این است که دولت مدیریت این شرکتها را رها نمی‌کند در صورتی که اگر مدیریت به بخش خصوصی اعطا نشود، شرکت هم بهره ور نخواهد شد.

روحی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر لزوم تحویل مدیریت شرکت‌های دولتی به بخش خصوصی تأکید فرمودند، اظهار کرد: در حال حاضر با وجود اینکه ۱۵ درصد شرکت ایران خودرو متعلق به دولت است اما مدیریت آن را دولت بر عهده دارد.

وی افزود: پروژه‌های تملک دارایی و سرمایه به پنج مدل تقسیم بندی می‌شوند که عبارتند از پروژه‌های احداث و توسعه، پروژه‌های تجهیز و تعمیر، پروژه‌های مطالعه و طراحی و پروژه‌های تعهدات و بدهکاری به پیمانکاران که تمرکز ما در مولدسازی دارایی‌ها فقط مربوط به پروژه‌های احداث و توسعه است که باعث می‌شود زیرساخت‌های کشور به بهره‌وری برسد.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه ۲۵۰۰ پروژه ملی در کشور وجود دارد، گفت: هم اکنون ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی داریم که ۱۸ هزار پروژه آن در بخش احداث و توسعه است و این ۱۸ هزار پروژه هم عموماً مربوط به بخش ورزش، نیرو، آب و راهداری است.

روحی یادآور شد: تاکنون ۲۵۰۰ ملک شناسایی و احصا شده که مشکل حقوقی ندارند. ما این املاک را ارزش افزایی کردیم که یک بار برای مزایده می‌رود و در صورتی که به فروش نرسد با پیمانکار پروژه تهاتر و یا معاوضه می‌کنیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بهره‌وری و پروژه‌های تحولی سازمان خصوصی سازی همچنین در ادامه فروش و تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، مشارکت با بخش غیردولتی و معاوضه را از جمله اقداماتِ انجام شده برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام عمرانی برشمرد.

این مقام مسؤول یادآور شد: بند هفت ماده ۱۲ آئین نامه مولدسازی دارایی‌های دولت به توقف طرح‌های فاقد فایده فنی و اقتصادی و اجتماعی و لزوم تعیین تکلیف دارایی‌های آن اشاره دارد که در کل قوانین کشور بی نظیر و فراقوه‌ای است اما به نظر می‌رسد که به خوبی تبیین نشده است.

کد خبر 6089035

دیگر خبرها

  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • ناترازی آب با فعال شدن معادن در شهرستان اهر
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی