Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از hypebeast، کمپانی تسلا از ابتدای مشاهده ایده‌های شرکت‌های دیگر و تولید تسلا "Cybertruck"، از بسیاری از طرح‌های خلاقانه در دنیا الهام گرفته است و به ما نسخه LEGO، آیفون‌های مجدد، کامپروان و مریخ نورد را ارائه می‌دهد. در حال حاضر، هنرمند مشغول در حوزه دیجیتال مستقر در جمهوری چک، "Radek Štěpán" اولین مفهوم "Pandemax" الهام گرفته از "Cybertruck" را ارائه داده که بخشی از کاوشگر مریخ و بخشی از ماشین جنگنده پایان جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ویژگی های کاوشگر مریخ "Pandemax"

کاوشگر مریخ "Pandemax" که به وضوح نام خود را از بیماری همه گیر ویروس کرونا گرفته است، به عنوان یک کاوشگر مریخ (با توجه به رقابت شرکت "SpaceX " و ناسا برای کشف اسرار سیاره ها) با امکانات مناسب و مدرن طراحی شده است. این مریخ نورد از نظر ظاهری، به نظر می‌رسد شبیه یک سایبرتراک کشیده، له شده و دارای یک کابین جلو است که فقط دو صندلی را در خود جای داده است و از طریق درب شیشه‌ای مانند روکش شیشه‌ای با اهرم مکانیکی قابل دسترسی است.

همچنین، نشانه‌های "Cybertruck" بیشتری را به صورت چراغ‌های جلو میله مستقیم در "Pandemax" می‌بینیم و تقریباً هر اینچ دیگر این دستگاه کاوش، با صفحات فلزی پوشانده شده است. در قسمت عقب نیز، به نظر می‌رسد قسمت انتهایی آن قابل چرخش است، گویی به مانند یک صندوق عقب که برای حمل همه تجهیزات لازم است برای اکتشاف یک قسمت از مریخ و احتمالا حمل نمونه های سیاره سرخ به زمین ایجاد شده است.

البته، این وسیله فعلا فقط به صورت و نمادین ارائه شده است و هنوز ایلان ماسک و شرکت تسلا تصمیم نهایی خود را برای تولید انبوه این کاوشگر و ارسال آن به سیاره مریخ و حتی سیارات دیگر نگرفته اند، اما با توجه به دستاورد‌های کنونی اکتشافات فضایی کشور‌های مختلف، شاید خیلی دور از ذهن نباشد که انتظار داشته باشیم در آینده چنین چیزی را ببینیم.

تصاویر " Radek Štěpán’s Pandemax" که تلفیق نام سازنده آن و این کاوشگر است در فضای مجازی و اینترنت منتشر شده است که واکنش‌هایی را نیز در برداشته است. همچنین خبر‌های دیگر و گزارش‌های جدید حاکی از آن است که ایلان ماسک در مورد توانایی سیستم‌های خودران تسلا نیز اغراق کرده است و آن‌ها را بسیار پیشرفته‌تر از سایر سیستم‌های خودران جهان دانسته است.

میلیاردهای دنیا اکنون بعد از رقابت بر روی کره زمین و در عرصه های گوناگون این بار به فکر رقابت فضایی افتاده اند و شرکت های تحت مالکیت آن ها هر روز محصول فضایی جدیدی را معرفی می کند که کاربردهای مختلفی دارند و با این کار قصد دارند تا در لیگ فتح رموز فضا و کشف اجرام آسمانی، قله های افتخار را زودتر از سایر رقبا فتح کرده و پرچم خود را بر فراز سیارات دیگر برافرازند.

بیشتر بخوانید

کاوشگر مریخی چین تصاویر جدیدی به زمین مخابره کرد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاوشگر فضایی سیاره مریخ شرکت تسلا منظومه شمسی کاوشگر مریخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۰۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، پوران درخشنده، مهدی سجاده‌چی، محمود اربابی، رضا حیدرنژاد، مهدی احمدی، هومان فاضل، علی مؤذنی، مصطفی رستگاری، محمد باقر قهرمانی و حجت الاسلام و المسلمین حسین رحیم‌زاده ده نفر عضو هیئت انتخاب این رویداد استارت آپی هستند که قرار است آثار منتخب آنرا تعیین کنند.

در معرفی فعالیت‌های هنری این افراد چنین آمده است:


پوران درخشنده:
فیلمساز، نویسنده، تهیه کننده و کارگردان ایرانی متولد کرمانشاه است که از سال ۱۳۶۵ فعالیت خود را آغاز نمود و در دانشگاه صدا و سیما با گرایش کارگردانی تحصیل کرد. از نمونه آثار او می‌توان به پرنده کوچک خوشبختی، زیر سقف دودی، بچه‌های ابدی و شمعی در باد اشاره کرد.

مهدی سجاده‌چی:
فیلمنامه‌نویسِ سینما و تلویزیون، متولد تهران در سال ۱۳۴۰ است. وی کار فیلمنامه نویسی در سینما را از سال ۱۳۶۸ با «پاتال و آرزو‌های کوچک» با همکاری «مسعود کرامتی» آغاز کرد و در ادامه فیلمنامه آثار دیگری همچون سوفی و دیوانه، روز سوم، قاعده بازی و هفت سنگ را نیز نوشت. سجاده‌چی در حال حاضر رئیس کانون فیلمنامه‌نویسان سینمای ایران است.

محمود اربابی:
مدرس دانشگاه و نویسنده سینما و تلویزیون است. از مهم‌ترین آثار او فیلم زندگی با چشمان بسته و فیلم حکایت عاشقی است.

رضا حیدرنژاد:
متولد تبریز در سال ۱۳۳۳ است و فعالیت‌های سینمایی خود را از سال ۱۳۵۲ آغاز کرد. او فارغ‌التحصیل سینما از مجتمع دانشگاهی هنر و همچنین مدرس کارگردانی و فیلمنامه‌نویسی است. نویسندگی فیلم سینمایی روی خط مرگ برعهده او بوده است.

مهدی احمدی:
متولد آذر ۱۳۴۵ در تهران، سینما و تلویزیون است. او فارغ‌التحصیل رشته گرافیک از دانشگاه هنر است. نقاشی را از سال ۱۳۶۳ شروع کرد و تا کنون در بیشتر از سی نمایشگاه نقاشی شرکت داشته‌است.

هومان فاضل:
فارغ التحصیل رشته تئاتر و نویسنده و کارگردان مجموعه‌های رنگین کمان، حرف آخر، ماجرا‌های قلقلی، ذره بین، جنگ کتاب و نویسنده فیلمنامه مجموعه «نامه‌های بالدار» است. یکی از مهم‌ترین کار‌های او فعالیت در سریال آسمان من به کارگردانی محمدرضا آهنج و همکاری در کنار بازیگرانی نظیر سودابه بیضایی، الهام چرخنده، ویدا جوان و حمیدرضا عطایی است.

علی موذنی:
وی متولد تهران سال ۱۳۳۷ است. لیسانس ادبیات نمایشی از دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران دارد و از جمله نویسندگانی است که کار نوشتن را به شکل حرفه‌ای دنبال می‌کند. وی در عرصه داستان کوتاه، رمان، داستان بلند، نمایشنامه و فیلمنامه قلم می‌زند. در حوزه فیلم‌سازی نیز شش تله‌فیلم برای تلویزیون ساخته‌است.

مصطفی رستگاری:
متولد ۱۳۵۷ تهران و دارای دکترای فلسفه هنر است. از جمله آثار او می‌توان به نویسندگی فیلم سینمایی "چهل سالگی"، "لطفاً بدون گناه"، "به یاد بیاور" و آثار ویدئویی"ما هنوز زنده‌ایم"، "بلند گریه کن"، "تن‌ها خودت مانده‌ای"، "بالا بلند" و سریال "به دنیا بگویید بایستد" و "لیلی کجاست" اشاره کرد.

محمدباقر قهرمانی:
او متولد تهران و کارشناسی فیلمنامه نویسی رادیو تلویزیونی، کارشناسی ارشد رادیو و تلویزیون و دکترای تئاتر و فیلم است. عضویت در گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، شورای سیاستگذاری مرکز تئاتر مولوی، کمیته بررسی رشته تئاتر کودک و نوجوان، معاون روابط بین الملل دانشگاه تهران و سرپرست دانشکده هنر‌های نمایشی و موسیقی از جمله سوابق علمی و اجرایی او است.

حسین رحیم‌زاده:
تحصیل در حوزه علمیه قم، مدرس علوم قرآنی و نهج‌البلاغه، دارای سابقه مدیریت و مشاوره و کارشناسی گروه‌های برنامه ساز تلویزیونی و فیلم و سریال در صدا و سیما و عضویت در شورای پروانه ساخت و نمایش سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله سوابق حجت الاسلام حسین رحیم زاده است.

گفتنی است رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی با هدف کمک به ارتقای کمی‌و کیفی فیلمنامه نویسی، شناسایی و معرفی ایده‌های خلاقانه در فیلمنامه‌نویسی، معرفی استعداد‌های فیلمنامه نویسی در سطح کشور و زمینه سازی برای حضور و تبادل دانش و تجربه نیرو‌های خلاق و مستعد کشور خرداد ماه سال جاری در تهران و توسط پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • سهام تسلا به دلیل شایعات مربوط به قرارداد چین افزایش یافت
  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی