Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه و عضو هیات داوران نخستین جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) گفت: رسانه‌ها و اصحاب رسانه اعم از خبرنگاران، عکاسان، مستندسازان، تصویربرداران و دیگر فعالان این عرصه، باید تعالیم و سبک زندگی رضوی را درون جامعه و مردم انتقال دهند و از قدرت رسانه خود برای ترویج فرهنگ رضوی استفاده کنند.

به گزارش قدس آنلاین، حمیدرضا مقدم‌فر در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع)، افزود: این جشنواره به برکت مزین بودن به نام علی‌ابن موسی‌الرضا(ع) می‌تواند از بهترین، موثرترین و پر تولیدترین جشنواره‌های رسانه‌ای کشور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) ادامه داد: حضرت فرموده‌اند، «رحمت خدا بر آن بنده‌ای که امر ما را زنده گردانَد»، از ایشان سوال شد چگونه امر شما را زنده می‌کند؟ و امام در پاسخ فرمودند «تعالیم ما را فرا می‌گیرد و آنها را به مردم می‌آموزد؛ زیرا مردم اگر زیبایی‌های سخن ما را بدانند، بی‌گمان، از ما پیروی می‌کنند».

مقدم‌فر ادامه داد: این کلام حضرت رضا(ع) به خوبی اهمیت تبلیغ و ترویج تعالیم رضوی را نشان می‌دهد و مشخص می‌کند اهالی رسانه می‌توانند چه نقش مهمی در این عرصه داشته باشند.

وی با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها در این عرصه تصریح کرد: حرم امام رضا(ع) برای اهالی رسانه همانند یک میدان مغناطیس است که باید به آن متصل شد و امواج دریافتی از آن‌ را به مثابه پیام رسانه‌ای به اقصی نقاط ایران و جهان مخابره کرد.

وی افزود: در این میدان، آنچه مهم است، انتقال پیام است و چگونگی انجام این کار نیز بستگی به نوع رسانه‌ و هنر اصحاب رسانه دارد.

مقدم‌فر تصریح کرد: نکته مهم در این انتقال پیام، این است که اگر رسانه‌ای بخواهد رسالتش را به درستی انجام دهد و پیامش را به خوبی انتقال دهد باید ابتدا خودش به این میدان مغناطیسی متصل باشد تا با اعتقاد و باور کامل، نقش‌آفرینی کند.

منبع: آستان نیوز

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رسانه ها تعالیم رضوی جشنواره رسانه ای امام رضا ع امام رضا ع رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۰۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی

فرهاد قائمیان مدیر بیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره اینکه در بخشی از فراخوان جشنواره بین‌المللی فیلم رضوان تنها متولدین دهه هفتاد به بعد امکان ارسال آثار خود را به جشنواره دارند با خط فکری همراه بوده است یا خیر گفت: واقعیت این است که این بخش یکی از اهداف ماست وگرنه ما آن نسل قبلی یا مقطع سنی قبل هفتاد را نادیده نگرفته‌ایم و سعی کرده‌ایم که این مقطع سنی را پرورش دهیم و با فرهنگ رضوی بیشتر آشنا کنیم تا به همین دلیل در فیلم‌های کوتاهشان بتوانند آموزش هم ببینند.

وی ادامه داد: قبل از هر چیزی تاکید می‌کنم آموزش، آموزش و آموزش. برای همین کارگاه‌هایی را که مد نظرمان است، گفته شده و در فراخوان هم اعلام شده است. از این طریق ما باید بتوانیم روال و مسیری را فراهم کنیم که با آن اشاعه فرهنگی در میان نسل جوان که شاید یکم احتمالا دور شده اند انجام شود و همچنین بتوانیم برای فیلم‌هایی که ساخته می‌شوند با فیلم‌های کوتاه، نیمه بلند این عزیزان را به سوی فیلم‌های سینمایی بلند پرتاب شوند.

قائمیان مدیربیست و یکمین جشنواره بین المللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) درباره  وضعیت کارگاه‌های برنامه ریزی شده جشنواره فیلم دینی رضوان در استان‌های کشور گفت: در تمامی استان‌ها این اتفاق خواهد افتاد شاید ما بتوانیم کارگاه هایی را که در استان ‌های مختلف انجام شده است با افرادشان گزینش کنیم تا این عزیزان هم برای زیارت آقا امام رضا(ع) تشریف بیاورند و هم در یک کارگاه مقدماتی کارها را انجام دهیم و در نهایت این عزیزان بتوانند برای جشنواره حاضر شوند.

وی درباره وضعیت اکران فیلم‌های نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان پاسخ داد: با سازمان سینمایی، حوزه هنری و سینماهایی که در حیطه این بخش‌ها هستند صحبت شده است تا ما بتوانیم قبل از اکران فیلم‌های سینمایی این آثار را به صورت کلیپ کوتاه اکران کنیم. به نوعی این اتفاق در تلویزیون اتفاق افتاده است تا بتوانیم به عبارتی فرهنگ سازی کنیم که ما فیلم کوتاه و کار نسل جوان هم تماشا کنیم. تاثیر گذاری فیلم‌های کوتاه خیلی بیشتر خواهد بود، صرف موضوع اینکه ما یک فیلم بلند ببینیم نیست بلکه می‌خواهیم ببینیم جوانان‌هایی که در خانه های خودشان هستند چه تفکری دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • ۱۱ شب جشن و شادمانی رضوی کاشانی‌ها با «آه و آهو»
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • همدان خاستگاه شاعران حوزه کودک و نوجوان است
  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت