Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا اسحاق جهانگیری روز شنبه در نشست مشترک ستاد مدیریت بحران و شورای کشاورزی خوزستان در محل استانداری بیان کرد: استان خوزستان به عنوان یک قطعه مقدس برای مردم ایران عزیز و مهم است.

وی با اشاره به دیدار شب گذشته خود با نخبگان و بزرگان اقوام مختلف خوزستان گفت: مطالبات مطرح شده در این نشست نشان دهنده وجود نگرانی زیادی در استان خوزستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهوری با تاکید بر اینکه درک صحیح از مسایل مختلف مردم از جمله وظایف مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی است افزود:یدک کشیدن یک عنوان مدیریتی ملاک کار نیست بلکه مسوولان باید در پیشگاه خداوند و مردم پاسخگوی عملکرد خود باشند.

جهانگیری با اشاره به اینکه باید در خصوص مشکلات خوزستان و به ویژه وضعیت مربوط به حوزه خشکسالی اقدامات قبلی صورت می‌گرفت ادامه داد: مردم در گرمای شدید و شرایط سخت، با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند.

وی گفت: دولت در سال ۱۳۹۵ با توجه به قطع آب و برق خوزستان به دلیل توفان شدید گرد و غبار، با جدیت وارد عمل شد و تلاش جدی برای رفع مشکلات پیش آمده انجام داد.

معاون اول رییس جمهوری افزود: در سال ۱۳۹۶ نیز چندین مصوبه در خصوص رفع مشکلات خوزستان توسط هیات دولت تصویب شد تا در برنامه ای جدی، رسیدگی لازم در استان خوزستان انجام شود.

جهانگیری با بیان اینکه دولت و مجلس شورای اسلامی مهمترین نهادهای سیاستگذاری و برنامه ریزی در کشور هستند گفت: با این وجود باید در خصوص برنامه ریزی توسعه‌ای که برای کشور و به ویژه خوزستان صورت گرفته آسیب شناسی شود.

وی ادامه داد: فعالیت‌های توسعه‌ای در کشور در سطح وسیعی انجام شده اما اینکه چرا هنوز این رویه باعث رضایت مردم نشده نیز باید مورد ارزیابی و آسیب شناسی قرار بگیرد.

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه عدالت و پیشگیری از تبعیض در برنامه‌های توسعه‌ای کشور همواره باید مورد توجه قرار گیرد افزود: در بیش از ۴۰ سال گذشته، با وجود اقدامات و تلاش ها اما هنوز رضایتمندی لازم در بین مردم ایجاد نشده است.

تا آخرین ساعت کاری مسوولیت باید کار کرد

جهانگیری با بیان اینکه تا آخرین لحظه‌ای که رییس جمهوری منتخب نسبت به ابلاغ حکم معاون اول ریاست جمهوری اقدام نکرده با علاقه و انگیزه برای خدمت به کشور تلاش خواهم کرد گفت: این مساله نیز در بین دیگر وزرا باید وجود داشته باشد و تا آخرین ساعت کاری مسوولیت باید کار کنند.

وی با بیان اینکه امیدواریم در دولت آینده ، شاهد تغییرات و تحولات خوبی برای کشور باشیم افزود: مجلس فعلی با دولت جدید به طور قطع همراهی بهتری خواهند داشت.

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه کشور در جنگ اقتصادی شدید قرار دارد گفت: دولت جدید نیز مانند این دولت با محدودیت شدیدی روبه‌رو خواهد بود.

جهانگیری با بیان اینکه مهمترین منبع درآمدی بودجه کشور یعنی فروش نفت از سهم بسیار کمی نسبت به دیگر منابع در بودجه برخوردار است ادامه داد: با این وجود هنر کار مدیریتی، انجام فعالیت ها و اقدامات اجرایی در شرایط سخت و محدودیت مالی است.

رهاسازی آب برای مصرف کشاورزی، بر کشت پاییزه تاثیر خواهد گذاشت

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه مدیریت منابع آب که از سوی وزارت نیرو اعمال شده در راستای مصالح خوزستان بوده است گفت: در این دولت می‌توانستیم حجم رهاسازی را افزایش دهیم و از بروز انتقادات جلوگیری شود اما برابر با توصیه های کارشناسی، منابع آب مدیریت شد؛ هرچند که رهاسازی آب شروع شده اما رها سازی بخشی از ذخایر برنامه‌ریزی شده بر ۸۰۰ هزار هکتار کشت پاییزه خوزستان تاثیر خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: کشاورزان خوزستان در فصل های مختلف سال اقدام به کشت می‌کنند و این مساله باعث مشکلاتی نیز شده است، اما با این وجود انتظار می رود که وزارت جهادکشاورزی با آموزش لازم به ارتقای آگاهی کشاورزان بیش از پیش توجه کند.

وی با بیان اینکه با آب رهاسازی شده، آب مورد نیاز برای کشت های کمتر از پنج هکتار تامین می‌شود گفت: حقابه کشاورزی برای کشاورزانی که بیشتر از این میزان کشت انجام داده اند، همراه با محدودیت همراه خواهد بود.

پیش‌بینی منابع مورد نیاز حل مشکلات خوزستان در زمینه آب و فاضلاب

معاون اول رییس جمهوری به پیگیری انجام شده برای پیش بینی مبلغ ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورو از درآمدهای نفتی برای رفع مشکلات خوزستان به ویژه در زمینه آب و فاضلاب اشاره کرد و گفت: تلاش می‌شود که مجوز خاصی برای تامین این مبلغ گرفته شود؛ علاوه براین نیز به صورت همزمان تلاش می شود که میزان اعتبار مورد نیاز نیز در برنامه توسعه هفتم لحاظ شود.

جهانگیری با بیان اینکه دولت آینده نیز به طور قطع توجه خاصی به خوزستان خواهد داشت افزود: تا تصویب قطعی این منابع اعتباری برای استان خوزستان تلاش خواهیم کرد و حتی در خارج از دولت نیز در ارتباطاتی که با شخص رییس جمهوری منتخب دارم، سعی می‌شود که طرح‌های مربوطه ویژه خوزستان برای قطعی شدن این منابع را همچنان پیگیری کنیم.

معاون اول رییس جمهوری روز جمعه برای بررسی وضعیت تنش آبی در خوزستان وارد این استان شد و نشست هایی با مسوولان مربوطه، نخبگان و سران عشایر برگزار کرد. وی ظهر امروز خوزستان را به مقصد تهران ترک کرد.

خوزستان در سال آبی جاری با تنش شدید آبی روبه رو شده است. 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران خوزستان وزارت نیرو پروندهٔ خبری تلاش ها برای رفع تنش آبی در خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی ایران خوزستان وزارت نیرو مشکلات خوزستان معاون اول رییس استان خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۰۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۰؛هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان

سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی از بارش‌های شدید، آب‌گرفتگی معابر، سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، صاعقه و خسارت به محصولات کشاورزی ۱۴ استان خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هشدارهای سازمان هواشناسی به شرح زیر است؛

توصیف سامانه: تشدید فعالیت سامانه بارشی

زمان شروع: سه‌شنبه 1403/02/11

زمان پایان: پنجشنبه 1403/02/13

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و رخداد تگرگ

منطقه اثر:

سه‌شنبه 1403/02/11: نیمه جنوبی استان‌های ایلام و لرستان، شمال خوزستان، جنوب غرب آذربایجان غربی، شمال غرب کردستان.

چهارشنبه 1403/02/12: کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر و نیمه غربی استانهای فارس، کردستان و لرستان.

پنجشنبه 1403/02/13: یزد، کرمان، هرمزگان، فارس، بوشهر، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، اصفهان، لرستان، چهارمحال و بختیاری، ایلام، کرمانشاه و کردستان.

اثر مخاطره: لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی
توصیه: احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، از جمله حمل سریع محصولات قابل برداشت به نواحی امن، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش.

توصیف سامانه: نفوذ سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی

زمان شروع: بعدازظهر دوشنبه 1403/02/10

زمان پایان: پنجشنبه 1403/02/13

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدو برق، وزش باد شدید، در برخی نقاط گردوخاک و احتمال تگرگ

منطقه اثر:

دوشنبه 1403/02/10: کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، لرستان، ایلام، غرب کرمانشاه و شمال غرب فارس.

سه‌شنبه 1403/02/11: نیمه غربی کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شمال غرب فارس و ارتفاعات استانهای البرز و تهران.

چهارشنبه 1403/02/12: کردستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، غرب هرمزگان، کرمان، فارس، همدان، مرکزی، نیمه غربی اصفهان، نیمه جنوبی آذربایجان غربی و نیمه غربی یزد.

پنجشنبه 1403/02/13: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، مرکزی، همدان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و نیمه جنوبی خراسان رضوی.

اثر مخاطره: احتمال آب‌گرفتگی معابر، احتمال جاری شدن روان آب، احتمال تگرگ، وزش باد نسبتا شدید، لغزندگی و کاهش دید به‌ویژه در جاده‌های کوهستانی و گردنه‌ها، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال خسارت به نهال، درختان آسیب پذیر و محصولات باغی و زراعی.

توصیه: احتیاط در سفرهای بین شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی، محافظت از دپوهای گندم و غلات برداشت شده در برابر بارش.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معاون رئیسی : بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • هواشناسی ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۰؛هشدار نارنجی هواشناسی برای ۱۴ استان
  • نشست خبری معاون علمی رییس‌جمهور
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • واکنش به حواشی دکترای افتخاری رئیسی در کراچی