Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت:جرائم خشن موجب کاهش امنیت و احساس بی اعتمادی مردم نسبت به حاکمیت و نهاد‌های مسئول می‌شود که دستگاه قضایی در راستای برقراری امنیت پایدار، با قاطعیت با این نوع جرائم برخورد می‌کند. خبرگزاری میزان - حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالمهدی موسوی رئیس کل دادگستری استان مرکزی در دومین جلسه ستاد کنترل مجرمین حرفه ای و سابقه دار استان مرکزی بیان داشت: مبنای این جلسه اجرای اصل ۱۵۶ قانون اساسی است و باید به امر کنترل و پیشگیری با قدرت ورود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جرائم خشن علاوه بر از بین بردن احساس امنیت، بی اعتمادی مردم نسبت به حاکمیت و نهادهای مسئول را به دنبال دارد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی افزود: مقوله  کنترل مجرمین حرفه ای، خاص و سابقه دار نیز از اهداف اصل فوق و نتیجه تحقق اصل مترقی مذکور می باشد.

وی با تاکید بر لزوم هم افزایی برای کنترل مجرمان حرفه ای و سابقه دار، گفت: در این راستا جدیت قضات لازم است و این امر در دادگستری انجام شده است. در بعد تحقیقات نیز هم افزایی ضابطین و جوامع اطلاعاتی و امنیتی لازم است، مسلما مجازات باید عبرت آموز و پیشگیرانه و سخت گیرانه باشد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی اضافه کرد: برای اعمال مدیریت، بانک اطلاعاتی به روز و دسته بندی شده و کامل نیاز است و باید داده های کاملی از وضعیت مجرم و محکوم در اختیار باشد.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی تصریح کرد: فناوری و فضای مجازی به عنوان ابزاری برای پیشبرد اهداف و توانمندتر شدن ستاد در رصد و پایش محکومان حرفه ای و خطرناک به کار گرفته می شود و تمامی این افراد از حیث مرخصی تا ارفاقاتی هم چون آزادی مشروط و حتی در زمان آزادی، وفق دستورالعمل ستاد، تحت نظارت خواهند بود تا مرتکب خطا نشوند.

در این جلسه ربیع اله قربانی دادستان اراک بیان کرد: سیاست کاری در مواجهه با مجرمان حرفه ای، تشکیل بانک حرفه ای روزآمد، اطلاع از آخرین وضعیت حبس مجرمان حرفه ای و زمان رهایی و آزادی آنها از زندان و نظارت بعد از آزادی است.

قربانی افزود: این روند باید به شکلی مدیریت شود که اشراف اطلاعاتی کاملی بر مجرمان حرفه ای داشته باشیم تا هر گونه تحرک و اقدام سوء تحت کنترل قرار گیرد و اقدامات پیشگیری از وقوع جرم و هزینه ارتکاب جرم را افزایش دهیم تا مجموع این اقدامات به اصلاح مجرمان حرفه ای بینجامد.

دادستان اراک تصریح کرد: به منظور اجرای این دستورالعمل جلسات باید ماهانه تشکیل شود، به تمامی دادستان های استان فعال شدن این ستاد و اجرای این دستورالعمل اعلام شده است و امیدواریم فعالیت لازم را در شهرستان ها شاهد باشیم.

وی بیان کرد: در صدد تدوین بانک اطلاعات قوی در این راستا هستیم و لازم است که دبیرخانه تلاش داشته باشد تا بیشترین بهره برداری از ظرفیت های ستاد برای تحقق اهداف آن صورت گیرد. برای اعمال مدیریت هوشمند باید ظرفیت های ممکن آن در دستورالعمل دیده شود.   بیشتر بخوانید: کنترل مجرمان حرفه‌ای و محکومین سابقه‌دار مستلزم همکاری تمامی دستگاه‌ها است انتهای پیام/ برچسب ها: جرائم خشن امنیت برخورد قانونی مرکزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: جرائم خشن امنیت برخورد قانونی مرکزی رئیس کل دادگستری استان مرکزی مجرمان حرفه ای جرائم خشن سابقه دار حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی

ایسنا/لرستان استاندار لرستان با تاکید اهتمام جدی مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی گفت: برای جبران عقب‌افتادگی‌های استان باید تامین منابع صورت بگیرد.

ابوطالب شفقت شامگاه سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه لرستان در سال جاری تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی استان حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه باید تبصره‌های قانون بودجه را به‌خوبی مطالعه کنند و سهم کلیه اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی خود را از قانون بودجه احصا کنند و سازمان مدیریت موظف است با اولویت پروژه‌های استانی نیمه تمام جمع‌بندی کند که بتوانیم برای جذب منابع اقدامات لازم را انجام دهیم.

راه‌اندازی دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در استان

شفقت با اشاره به راه‌اندازی دفتر نظارت و ارزیابی ویژه استاندار در استان گفت: به زودی یک نفر در استان به عنوان مسئول تامین منابع در استان و تهران معرفی خواهد شد، که متعاقب این امر، دستگاه‌ها موظف هستند یک نفر را به عنوان مسئول تامین منابع خود برای پیگیری و تسهیل امور معرفی کنند.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه برای جبران عقب‌افتادگی‌های استان باید تامین منابع صورت بگیرد افزود: بدون تامین منابع،  امکان انجام مدیریت جهادی برای اجرای پروژه‌ها و فعالیت‌های بزرگ نیست.

صرف هزینه‌های تملک دارایی دستگاه‌ها حداکثر تا پایان تیرماه 

شفقت با اشاره به اینکه دستگاه‌های اجرایی استان هزینه‌های باقی‌مانده تملک دارایی را حداکثر تا ۳۱ تیرماه هزینه کنند، افزود: با توجه به مهلت قانونی خرج‌کرد تملک دارایی تا ۳۱ شهریور در این صورت می‌توان از وزارتخانه‌ها درخواست منابع کرد.

تاکید بر پاسخ‌گویی سریع بر استعلام‌های قانونی دستگاه‌ها

 استاندار لرستان با تاکید بر پاسخ‌گویی سریع بر استعلام‌های قانونی دستگاه‌ها گفت: پاسخ کارشناسی برای رد استعلام و سرعت عمل برای پاسخ‌گویی به استعلام‌ها برای پیشبرد امور در استان ضروری است.

جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کلیدی‌ترین جلسه استان است

استاندار لرستان جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان را مهم‌ترین و کلیدی‌ترین جلسه استان برشمرد و افزود: حضور تمام اعضا در این جلسه الزامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توصیه دادستان کرمان به مقامات قضائی استان‌ برای مبارزه جدی با فساد 
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • مبارزه بوکس مایک تایسون با جیک پل رسما کلید خورد
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • انهدام باند سرقت حرفه‌ای سیم و کابل برق در فرخ شهر
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • متهم جرائم اقتصادی در کرمانشاه دستگیر شد
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • بانک مرکزی از خرداد ماه بانک ها را کنترل می کند