Web Analytics Made Easy - Statcounter

      در ابتدای این جلسه ضیائی مدیرعامل مس باهنر به مقایسه عملکرد این شرکت در سه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال ۹۹ پرداخت و در ادامه اقدامات صورت گرفته در سه ماهه‌ نخست سال ۱۴۰۰ را مطرح کرد.
 
مدیرعامل مس باهنر گفت : رشد ۱۷۳ درصد فروش ریالی ، ۱۸۱ درصد سود عملیاتی و ۲۲۶ درصد سود خالص این شرکت از جمله نتایجی بوده که در سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال قبل محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی به جهش صورت گرفته در بخش صادرات اشاره کرد و افزود: صادرات دلاری شرکت ۴۶۰ درصد و صادرات ریالی شرکت ۶۵۱ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشد داشته است.
 
ضیائی تاکید کرد: شکستن رکورد حمل محموله صادراتی در یک روز که در شرایط بد تحریمی و با وجود شیوع ویروس کرونا اتفاق افتاد و در نوع خود کم سابقه بوده از جمله دستاوردهای دیگر شرکت در بخش صادرات بوده است.
 
مدیرعامل مس باهنر بومی سازی قالب گرافیتی ریخته گری لوله مسی برای اولین بار در ایران، آغاز همکاری با صندوق نوآوری ریاست جمهوری برای گسترش صنایع پایین دستی،  تولید گرده با تبدیل پرس انگشتی به پرس گرده را از جمله اقدامات دیگر مس باهنر در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ بیان داشت و افزود: کاهش دوره وصول مطالبات از ۶۰ روزبه ۳۱ روز از برنامه هایی است که برای اولین بار در مجموعه مس باهنر حاصل شده است.
 
ضیائی ضمن ارج نهادن به تلاش همکاران خود در مس باهنر در تمامی سطوح، روحیه همدلی و همت بوجود آمده در این مجموعه عظیم صنعتی را بسیار ارزشمند دانست و اعلام کرد که در سایه همین همدلی، شرکت در سال ۱۴۰۰ و در سطح وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شرکت برتر به خاطر عملکرد ممتاز در جهت تولید انتخاب و موفق به کسب لوح از دست مقام عالی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شده است.
 
گفتنی است در این جلسه که مهندس وکیلی معاون فنی و نظارت صدر تامین و تنی چند از معاونین و مدیران این هلدینگ نیز حضور داشتند از عملکرد مس باهنر در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰ تشکر و قدردانی شد.
 
معاون فنی ونظارت صدر تامین در ادامه اعلام داشت : مس باهنر یکی از موفق‌ترین شرکت‌های تاصیکو بوده و عملکرد خوب مدیریت و پرسنل آن موجب شده که این شرکت همواره جایگاه خود را در بین شرکت‌های مجموعه صدر تامین حفظ وآن را ارتقا بخشد.
 
وی در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای کارکنان این مجموعه پیش بینی کرد این شرکت در پایان سال کاری ، تولید و بودجه پیش بینی شده برای سال ۱۴۰۰  را محقق سازد .
 
گفتنی است مس شهید باهنر بزرگترین تولیدکننده محصولات نیمه تمام مسی و آلیاژهای مس در خاورمیانه بوده و از شرکتهای تابعه هلدینگ صدر تامین وابسته به شستا می باشد .
 
روابط عمومی مس شهید باهنر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: صنایع مس شهید باهنر هلدینگ صدر تامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۱۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رنگ خون چشمگیر است
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • آغاز ارزیابی جهش تحصیلی ابتدایی از ۱۵ اردیبهشت ماه
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت