Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@08:15:01 GMT

چرا دلتا کرونا خیلی سریع گسترش پیدا کرد؟

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۱۲۸۱۸

چرا دلتا کرونا خیلی سریع گسترش پیدا کرد؟

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روسیا الیوم، دانشمندان مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های استانی گوانگدونگ در چین افراد مبتلا به این جهش از کرونا را که به آن B.۱.۶۱۷.۲ نیز می‌گویند، بررسی کردند. آن‌ها دریافتند که گونه دلتا سریعتر تکثیر می‌شود و دوره باصطلاح تخم ریزی کوتاه تری نسبت به نژاد‌های قبلی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گونه جهش یافته که برای اولین بار در ماه سپتامبر در هند شناسایی شد، توسط وزارت بهداشت هند به عنوان "جهش مضاعف" طبقه بندی شده است، زیرا دارای دو جهش است: L۴۵۲R و E۴۸۴Q.

L۴۵۲R همان جهشی است که با یک نوع محلی در کالیفرنیا مشاهده می‌شود و E۴۸۴Q مشابه جهشی است که در گامای برزیل و انواع بتا آفریقای جنوبی مشاهده می‌شود. هر دو جهش در قسمت‌های اصلی ویروس رخ  داده و به آنها اجازه می‌دهد به سلول‌های انسانی وارد شود و آن‌ها را آلوده کند.

در این مطالعه که اوایل ماه جاری به صورت آنلاین منتشر شد، تیم تحقیقاتی ۶۲ بیمار COVID-۱۹ را طی اولین ظهور نوع دلتا در گوانگژو مرکز استان گوانگدونگ، بین ۲۱ مه تا ۱۸ ژوئن بررسی کرد.

محققان سطح ویروس آن‌ها را با ۶۳ بیمار آلوده به سویه قبلی در سال ۲۰۲۰ مقایسه کردند. آن‌ها دریافتند که وقتی یک نوع دلتا به یک فرد را مبتلا می‌کند، نسخه‌هایی از آن را می‌سازد که باعث می‌شود با سرعت بیشتری در بدن پخش شود.

بار ویروسی افراد مبتلا به گونه دلتا، ۱۰۰۰ برابر بیشتر بود، به این معنی که ۱۰۰۰ برابر نسبت به گونه‌های اصلی، ویروس بیشتر در مجاری تنفسی خود داشتند. دوره تکثیر آنها، یعنی مدت زمان ما بین بین قرار گرفتن در معرض عفونت و شروع علائم نیز کوتاه‌تر است.

این مطالعه نشان داد که وقتی کسی با نوع دلتا بیمار می‌شود، فقط چهار روز طول می‌کشد تا علائمی مانند سرفه و تب ظاهر شود، در حالی که به طور نسبی، وقتی فردی به ویروس اصلی کرونا می‌شود، حدود شش روز طول می‌کشد تا عفونت شناسایی شود.

نتایج آن‌ها تایید می‌کند که نوع دلتا دو تا سه برابر سریعتر از ویروس اصلی که در دسامبر ۲۰۱۹ در ووهان ظاهر شد، در حال گسترش است.

منبع: الف

کلیدواژه: نوع دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۲۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیر تکامل ب‌ ام‌ و را خیلی سریع ببینید

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • سیر تکامل ب‌ ام‌ و را خیلی سریع ببینید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت