Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به توکیو، مسعود سلطانی فر در حاشیه دیدار تیم والیبال ایران برابر لهستان در ورزشگاه آریاک آرنا کسب نخستین مدال طلای ایران در توکیو را تبریک گفت و افزود: ایران توانست نخستین مدال تیراندازی در تاریخ المپیک را کسب کند و تیراندازی هم به رشته‌های مدال آور اضافه شد. تیراندازی تلاش کرد و مدال گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همیشه این بحث را داشته که با وجود این همه نیروهای مسلح و علاقه مندانی که به رشته تیراندازی داریم از بین دها مدالی که در تیراندازی توزیع می‌شود چرا ما نمی‌توانیم حتی یک مدال برنز بگیریم و این نکته‌ای بود که بارها اشاره کردم و خوشبختانه تلاش‌ها به ثمر نشست فروغی فرد باانگیزه و متدینی است و وی ظرفیت مدال آوری داشت من در مراسم بدرقه با فروغی گفت و گو می‌کردم به وی نوید کسب مدال را داده بودم.

فروغی امروز و در نخستین تجربه حضورش در المپیک که صاحب رنکینگ نخست دنیا در ماده ۱۰ متر تپانچه بادی است در اولین دوره رقابت‌ها با امتیاز ۵۸۰.۲۵ در رده پنجم ایستاد و به فینال راه یافت و در نهایت با امتیاز ۲۴۴.۸ ضمن شکستن رکورد المپیک، به مقام قهرمانی رسید و صاحب مدال طلا شد.

این بازی‌ها به دلیل شیوع کرونا با یک سال تأخیر اول مردادماه ۱۴۰۰ – ۲۳ جولای ۲۰۲۱ در ۳۳ رشته و ۳۹۹ ماده به میزبانی ژاپن آغاز شد. ژاپن پیش از این میزبان المپیک ۱۹۶۴ بوده است.

ایران در سی و دومین دوره بازی‌ها المپیک ۶۸ سهمیه (۱۱ زن و ۵۷ مر) در ۱۶ رشته ورزشی کسب کرده است که از بین همین ۶۸ سهمیه ۴۴ سهمیه در بخش انفرادی و در ۱۴ رشته تصاحب شده است. حال از ۴۴ سهمیه انفرادی ۳۴ نماینده (۹ زن و ۲۵ مرد) برای نخستین بار به المپیک راه یافتند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تیراندازی المپیک 2020 توکیو تیراندازی جواد فروغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۳۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد

مربی سازنده کشتی فرنگی خوزستان گفت که بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی باعث شده تمرکزش فقط روی تمرین و کشتی بوده و خدا هم در راه رسیدن به موفقیت کمکش کند. - اخبار ورزشی -

ملک‌محمد بویری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درباره سهمیه گرفتن شاگردش علیرضا مُهمدی در مسابقات گزینشی المپیک اظهار داشت: بعد از کش‌وقوس فراوانی که علیرضا درخصوص تغییر وزن و آمدن به وزن المپیکی داشت، خیلی خوشحالم که توانست در بیشکک سهمیه المپیک را بگیرد. فدراسیون خیلی حمایت و علیرضا هم شایستگی خودش را اثبات کرد. همه از اینکه سهمیه‌ کشتی فرنگی را برای حضور در المپیک کامل کرد، خوشحالیم. از کادرفنی تیم ملی هم ممنونم که به علیرضا اعتماد کرده و به او میدان دادند، در کنارش بودند و زحمتش را کشیدند.

وی درباره اینکه چه چیزی در مُهمدی منجر به روند رو به رشدش در دو سال اخیر شده است؟، عنوان کرد: بی‌حاشیه بودن و اینکه قلب پاکی دارد. او کاری به کسی و حواشی ندارد و کارش خودش را انجام می‌دهد، خدا هم کمکش می‌کند که بهترین نتیجه را بگیرد. وقتی به او می‌گفتم این تمرین را انجام بده، دوبرابر چیزی که گفتم را انجام می‌دهد و جز تمرین به چیز دیگری فکر نمی‌کند.

عضو کادرفنی تیم ملی جوانان در رابطه با اینکه چقدر برای شاگردش شانس کسب مدال المپیک در وزن پرمدعی 87 کیلوگرم قائل است، گفت: به امید خدا اگر مشکلی پیش نیاید و علیرضا به همین شکل به روند رو به رشدش ادامه دهد یکی از مدال‌های المپیک را از آن خود خواهد کرد. در 87 کیلوگرم همه خوب هستند ولی علیرضا هم یکی از مدعیان و خوب‎‌هاست هست و چیزی از آنها کمتر ندارد. در واقع حریفان کشورهای دیگر باید از علیرضا بترسند. قطعا یکی از مدعیان مدال المپیک در وززن 87 کیلوگرم مُهمدی است.

بویری درخصوص اینکه چقدر تصمیم به موقع آنها در خصوص تغییر وزن مُهمدی در کسب نتیجه در مسابقات گزینشی المپیک موثر بود، خاطرنشان کرد: از روزی که باشگاهداری کردم هیچ موقع نگذاشتم کشتی‌گیرانم وزن کم کنند. سه شاگردی که در سه وزن جوانان دارم، همه زیر وزن هستند. فقط یکی که کشتی‌گیر 55 کیلوگرم است، دو کیلو بالای وزن است. برای کل کشتی ایران این بهترین کار است که بچه‌ها وزن کم نکنند، کشتی‌گیر وقتی وزن کم نمی‌کند، بهتر می‌تواند کارایی‌اش را روی تشک نشان دهد و به مدال نزدیک‌تر است. در مورد علیرضا هم بهترین تصمیمی که گرفته شد، همین بود که نگذاشتیم بعد از جهانی بلگراد و مدالی که آنجا گرفت، وزن کم نکند.

این مربی خوزستانی همچنین با اشاره به فدراسیون کشتی و کارهایی که در این چند سال در همه بخش‌ها برای ورزش ملی کشور انجام داده، گفت: دبیر دارد کار می‌کند، این بر کسی پوشیده نیست و امکانات و شرایطی که در کشتی فراهم شده، کاملا عیان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد
  • واکنش فدراسیون فوتبال به درخواست وزیر ورزش؛ برگزاری نخستین نشست کارگروه آسیب‌شناسی فرهنگی ورزشگاه‌ها
  • چالش یا آرامش: برای حسن یزدانی تصمیم بگیرید
  • اشتری: سهمیه المپیک پاریس به ایران می‌رسد
  • بویری: بی‌حاشیه بودن و قلب پاک مُهمدی او را رو به جلو می‌برد
  • اسبقیان: بانوان هاکی در صورت کسب مدال، پاداش می‌گیرند
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • آخرین شانس کشتی آزاد به المپیک می‌رسد/ جدال سخت سرلک با مدعیان
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک