Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رییس انجمن فیزیوتراپی استان کرمانشاه با اشاره به نبود رشته دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی در کشور، گفت: فیزیوتراپیست‌های ما برای تحصیل در این رشته به کشورهایی همچون پاکستان می‌روند.

حسن بالوی به مناسبت روز فیزیوتراپی (دوم مرداد) در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به فعالیت بیش از 100 فیزیوتراپیست در سطح استان کرمانشاه، گفت: این تعداد با مدارک مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی فیزیوتراپی در استان فعالیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به کمبود فیزیوتراپیست ها در استان اشاره کرد وافزود: در حال حاضر استاندارد جهانی فعالیت یک فیزیوتراپیست به ازای هر 10 هزار نفر جمعیت است، این درحالی است که در کشور و استان ما به ازای هر 50 تا 100 هزار نفر جمعیت یک فیزیوتراپیست فعالیت دارد.

بالوی به نیاز روزافزون جامعه به رشته فیزیوتراپی اشاره کرد وافزود: این کمبود تعداد فیزیوتراپیست‌ها در کشور و استان در حالی است که با توجه به ماشینی شدن سبک زندگی و افزایش کم تحرکی، با افزایش روزافزون آسیب های اسکلتی مواجه هستیم و روز به روز نیاز به فیزیوتراپی و فیزیوتراپیست ها در سطح جامعه در حال افزایش است.

رییس انجمن فیزیوتراپی استان کرمانشاه افزود: در کنار معضلات کم تحرکی و زندگی ماشینی که نیاز به رشته فیزیوتراپی را تشدید می کند، واقعیت دیگر این است که جامعه در حال پیر شدن است و در سالهای آینده مشکلات جسمی و حرکتی افزایش چشمگیری می یابد که باز هم نیاز به فیزیوتراپیست ها در جامعه را افزایش می‌دهد.

بالوی در ادامه در تشریح مشکلات فعلی فیزیوتراپیست ها به مشکلات بیمه ای اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بیمه های پایه خدمات فیزیوتراپی را پوشش می دهند، اما برای همکاری با نیروهای جدید فیزیوتراپیست روند عقد قرارداد به کندی صورت می‌گیرد و برخی نیروها باید دو تا سه سال در صف انتظار بمانند.

وی افزود: از طرفی بیمه های پایه و تکمیلی برای قرارداد با فیزیوتراپیست ها سقف تعیین کرده اند و بطور مثال یک فیزیوتراپیست نمی تواند بیش از 10 تا 12 بیمار در ماه پذیرش کند و از طرفی سقف ریالی هم برای فیزیوتراپیست ها هم تعیین شده و همین امر مشکلاتی برای فیزیوتراپیست ها ایجاد کرده است.

بالوی به هزینه های بالای نگهداری کلینیک های فیزیوتراپی هم اشاره کرد و افزود: بیشتر فیزیوتراپیست‌ها در کلینیک‌های اجاره ای استقرار دارند و هزینه ماهانه آنها برای نگهداری کلینیک ها بسیار بالاست و این هزینه های بالا در حالی است که در یک سال و نیم گذشته به دلیل کرونا مراجعات به مراکز فیزیوتراپی کاهش پیدا کرده است.

وی افزود همین هزینه های بالا موجب شده در یک سال گذشته پنج تا شش کلینیک فیزیوتراپی در سطح استان تعطیل شود.

به گفته رییس انجمن فیزیوتراپی استان کرمانشاه هم اکنون بیش از 60 کلینیک فیزیوتراپی در سطح استان فعالیت دارند.

وی در ادامه به مشکل نبود رشته تحصیلی دکترای حرفه ای فیزیوتراپی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نهایت تحصیل در رشته فیزیوتراپی محدود به رشته دکترای تخصصی فیزیوتراپی است که عمدتا جنبه تحقیقاتی دارد و این درحالی است که ما به رشته دکترای حرفه ای فیزیوتراپی نیاز داریم که بیشتر بالینی است.

بالوی گفت: این رشته سال 1390 در برخی دانشگاه های کشور راه اندازی شد، اما متاسفانه بنا به دلایلی روند پذیرش دانشجو در این رشته متوقف شد و فقط یک دوره دانشجو از این رشته فارغ التحصیل شدند.

رییس انجمن فیزیوتراپی استان کرمانشاه گفت: در حال حاضر فیزیوتراپیست های ما به کشورهایی مثل پاکستان رفته و در رشته دکترای حرفه ای فیزیوتراپی تحصیل کرده و به کشور برمی‌گردند و برخی از آنها نیز از همانجا به کشورهای اروپایی و کانادا مهاجرت می کنند و قطعا این شرایط به نفع آینده فیزیوتراپی کشور نیست.

انتهای پیام

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه فيزيوتراپي رشته دکترای حرفه ای فیزیوتراپی فیزیوتراپیست ها حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۳۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در سفر اژه‌ای به هرمزگان

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر با تاکید بر اینکه برخی اتباع ایرانی زندانی در پاکستان در آستانه آزادی هستند، گفت: ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان آزاد می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، کاظم غریب آبادی معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: در جریان سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان، 28 تبعه پاکستان که به جرم ورود غیرقانونی و صید غیرمجاز در زندان به سر می‌بردند، با استفاده از رافت اسلامی و با تعلیق بخشی از مجازات حبس آنان، آزاد و به کشور خود بازگردانده می‌شوند.

وی افزود: در چارچوب توافقات به عمل آمده با پاکستان، برخی اتباع ایرانی زندانی در این کشور نیز آزاد خواهند شد و این فرآیند میان 2 کشور تا تعیین تکلیف تمامی افراد بازداشتی در ایران و پاکستان، ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام /864

دیگر خبرها

  • ۲۸ زندانی پاکستانی در سفر اژه‌ای به هرمزگان آزاد می‌شوند
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • آزادی ۲۸ زندانی پاکستانی در جریان سفر اژه‌ای به هرمزگان
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳