Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازبوشهر، ابراهیم رضایی نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در صبحگاه ایمنی شرکت توزیع برق استان بوشهر در برازجان بیان کرد: صنایع مستقر در جنوب استان بوشهر بیشترین زیان را برای استان داشته‌اند و باید با پرداخت حق آلایندگی و مشارکت در حل مشکلات زیرساختی از جمله برق، این زیان‌ها را جبران کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: نیرو‌های شرکت برق در گرم‌ترین روز‌های سال و در شرایط سخت مشغول خدمت به مردم هستند تا ما در خانه‌های خود آسایش و آرامش داشته باشیم که این کار مصداق جهاد است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس یازدهم با اشاره به وقوع حادثه برای کارگر شرکت توزیع برق دشتستان، با قدردانی از این کارگر و گروه همراه که او را نجات دادند، آن را بیانگر بخشی از مجاهدت‌های نیرو‌های برق خواند.

رضایی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری لازم برای افزایش تولید برق صورت نگرفته است و ۱۱ هزار مگاوات کمبود برق در کشور وجود دارد، بیان کرد: در این شرایط برخی نقاط با خاموشی روبه‌رو هستند و بیشترین فشار به کارکنان صنعت برق وارد می‌شود.

او با انتقاد از خاموشی برق صنایع در این شرایط سخت، افزود: خاموشی صنایع ضربات جبران‌ناپذیری به دنبال دارد و این خاموشی‌ها می‌تواند در افزایش بیکاری و نیز کمبود اقلام و اجناس در بازار تأثیر داشته باشد.

این نماینده مجلس با تاکید بر لزوم تلاش دولت آینده برای افزایش سرمایه‌گذاری در صنعت برق، عنوان کرد: بخش خصوصی مطالبات بسیار زیادی از صنعت برق دارد که باید زمینه برای پرداخت این مطالبات در دولت آینده فراهم شود.

رضایی حرکت به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر را ضروری دانست و ادامه داد: باید شرایط تولید برق پایدار در کشور تأمین شود تا در چنین شرایطی شاهد قطعی برق نباشیم.

بیشتر بخوانید

کاهش ٩٠ درصدی برق کارخانه‌های سیمان بوشهر برای تامین مصارف خانگی با این همه ظرفیت در حوزه تامین برق نباید بوشهری‌ها دچار سختی شوند صنعت نفت دستاوردی برای بوشهری‌ها نداشته است

او تاکید کرد: تبدیل وضعیت کارکنان برق یکی از اقدامات مهمی است که با جدیت آن را دنبال خواهیم کرد. شرمنده کارکنان غیررسمی صنعت برق هستیم و برای حل این معضل اساسی ویژه تلاش می‌کنیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به برخی از مشکلات برق در شهرستان دشتستان اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات مربوط به کمبود ترانس برق در حوزه روستا‌های بخش ارم از جمله باغ‌تاج و روستا‌های نزدیک به آن است که باید اقدام لازم برای دسترسی بهتر مردم به برق انجام شود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پارس جنوبی آلودگی صنایع حق آلایندگی خاموشی برق صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۴۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

استاندار یزد هم با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

مهران فاطمی در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

وی درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

دیگر خبرها

  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • زیرساخت‌های بندری استان بوشهر تقویت می‌شود
  • قصه پرغصه نابودی صنعت فرش استان
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • هزینه بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای زیرساخت های ایلام
  • اشتغال اهمیت دارد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر