Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید به زودی کلنگ بیمارستان هزار تختخوابی گردشگری همدان را بزنیم،گفت: دو سال است دنبال پیدا کردن زمین برای این بیمارستان هستیم.

حمیدرضا حاجی‌بابایی شنبه ۲ مردادماه در نشست هم‌اندیشی فعالین حوزه گردشگری در پساکرونا، اظهار کرد: باید ابتدا خود همدان را ببینیم و بعد ادعا کنیم دنیا آن را ببیند، بنابراین همدانی‌ها چقدر حاضرند همدان را ببینند؟

وی با اشاره به نامگذاری همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین و آورده‌هایی که این عنوان می‌تواند برای همدان داشته باشد و تلاش‌هایی که در این زمینه شده است، تصریح کرد: باید چشم‌هایمان را بشوییم و یک بار دیگر به خود و همدان نگاه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی‌بابایی با بیان اینکه مشکل ما نه در حوزه بین‌المللی و ملی بلکه در همدان است، ادامه داد: ابتدا باید این مشکل را حل و برای تاریخ و تمدن ایران زمین تلاش و کار کنیم، به عنوان مثال اقداماتی مانند راه آهن، تراموا، اتوبان و... در راستای توسعه گردشگری بوده‌اند.

وی با اشاره به جذب بودجه ۶۲۰ میلیاردی برای علوم پزشکی همدان، بیان کرد: در سال‌های گذشته پروژه‌هایی مانند موزه منطقه‌ای غرب کشور و مخزن آن، موزه هنرهای معاصر، دو مجتمع فرهنگی و گردشگری از جمله اقدامات در راستای رونق گردشگری بودند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همدان در حوزه گردشگری پزشکی در دو سال گذشته جزو هشت استان اول کشور بوده است، گفت: بیمارستان اکباتان و فاز اول مرکز ملی سرطان غرب کشور از جمله ظرفیت‌های شاخص این حوزه هستند.

حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه ۲۰۰ میلیارد برای تکمیل و ۲۵۰ میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان اکباتان جذب شده و در سال جاری با ۳۳۰ تختخواب به بهره‌برداری می‌رسد، گفت: باید کلنگ بیمارستان هزار تختخوابی گردشگری همدان را بزنیم و دو سال است دنبال پیدا کردن زمین برای این بیمارستان هستیم در حالی که استان‌های دیگر برای گرفتن مجوز سال‌ها دوندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: در سال ۸۶ دو بیمارستان اکباتان و امام(ره) در مجلس مصوب شد و اکباتان انجام شد اما متأسفانه بیمارستان امام(ره) در طی سال‌ها از ردیف بودجه حذف شد و دوباره مصوب شد و پس از راه‌اندازی این بیمارستان تحت عنوان بیمارستان گردشگری باید خانواده‌ها از خارج از کشور برای درمان و گردشگری به آن مراجعه کنند.  

حاجی‌بابایی با بیان اینکه کارهای زیرساختی مهم و تأثیرگذاری در حوزه گردشگری در همدان انجام گرفته است، خاطرنشان کرد: همدان نیاز به کمک و کار کارشناسی دارد و باید برای آن کار کنیم، با رونق گردشگری پزشکی و افتتاح بیمارستان مذکور اشتغال به وجود می‌آید.  

وی با اشاره به اینکه ۱۰۰میلیارد برای بازار همدان و ۲۰ میلیارد نیز برای دو مجتمع فرهنگی و گردشگری در نظر گرفته شده است، گفت: ۱۱ هتل همدان را باید به ۵۰ هتل برسانیم بنابراین همدان را باید در حد همدان بزرگ کنیم و این شهر قابلیت دارد در تمامی زمینه‌ها قطب شود.  

حاجی‌بابایی با تأکید بر اینکه مردم نیاز به انرژی و کار دارند و با راه اندازی موزه منطقه‌ای غرب و دیگر پروژه‌های نیمه تمام شهر برای چندین نفر اشتغال ایجاد می‌شود، گفت: متأسفانه هر اقدامی انجام دادیم فرودگاه همدان را راه بیندازیم نشد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به اینکه همگی باید در مسیر وحدت حرکت کنیم، افزود: گاهی یک حرف اختلاف انگیز شهر را ماه‌ها عقب می‌اندازد بنابراین باید مثبت و کنار هم باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری استانی اقتصادی گردشگري گردشگری پزشکی حاجی بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۴۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم معتمدی فر ظهر یکشنبه در نشست مناظره و پرسش و پاسخ که در سالن همایش‌های نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: تشکل‌های موازی و برنامه‌ریزی‌های همپوشان مشکلات متعددی مانند حاشیه شهر، بافت فرسوده را به‌وجود آورده و حل آن را مشکل کرده است.

کاندیدای دوره دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه مشهد و کلات گفت: طرح جامع زیارت به عنوان یک طرح ملی باید مطرح شود؛ چرا که می‌تواند، اجتماع، فرهنگ و اقتصاد را در مشهد و کلات به حرکت درآورد و مشکلات مردم را حل کند.

وی بیان کرد: جاده کلات باید موضوع اصلی و هدف قرار گیرد و با حل مشکل جاده کلات می‌توان زمینه را برای پیاده سازی برنامه‌های دیگری در این منطقه انجام داد.

معتمدی‌فر همچنین درباره راه حل مشکلات شهری بیان کرد: مطالعات تطبیقی در خور شأن موضوع را باید مورد بررسی قرار دهیم و نهادهای مختلف شهری مانند آستان قدس و شهرداری با همکاری هم طرح را پیش ببرند.

کاندیدای دوره دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه مشهد و کلات درباره مشکل آب شهر مشهد نیز گفت: جنگ آینده جنگ آب است، انتقال آب از دریای عمان انجام شده است اما کافی نیست و باید اصلاح الگوی مصرف را پیش ببریم.

وی با اشاره به اینکه بهره‌وری غیر اصولی آب مشکلات را در آینده بیشتر می‌کند، افزود: ۹۰ درصد مصرف آب در بخش کشاورزی است و در بخش خانگی، مصرف زیادی نداریم و با برنامه‌ریزی در مصرف بهینه آب می‌توانیم مشکل را حل کنیم.

معتمدی فر بیان کرد: کوتاهی دستگاه‌های اجرایی باعث اوضاع نابسامان معتادان متجاهر در سطح شهر شده است و با همکاری و قانون گذاری درست این مشکل نیز حل می‌شود.

کاندیدای دوره دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه مشهد و کلات اظهار کرد: ورزش استان ما در بخش مدیریتی مشکل دارد. ما مدیرانی را می‌گذاریم که یا بدنه ورزش آن‌ها را قبول ندارند یا سابقه آنچنانی ندارند و با حل این مساله ورزش استان دوباره جان می‌گیرد و با توجه به امکانات استان و حضور آستان قدس می‌توان ورزش استان را رشد داد.

وی با بیان اینکه مهاجرت غیر قانونی به هیچ وجه مورد قبول نیست، افزود: باید افرادی را پذیرش کنیم که برای کشور مفید باشند و سرمایه و اشتغال را برای ما بیاورند.

معتمدی فر درباره خودروسازی با اشاره به اینکه طرح تحقیق و تفحص از خودروسازان را در صورت رأی آوردن در مجلس کلید خواهم زد، افزود: با واردات کوتاه مدت می‌توان بازار خودرو را کنترل کرد. ما ۴۵ سال مردم را از خودرو خوب محروم کردیم هر دو خودروسازی بزرگ ما زیان ده هستند و خودروسازان قدرت نامشروع دارند که باید اصلاح شود.

کاندیدای دوره دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه مشهد و کلات تاکید کرد: سیاست‌های کلان نظام در حوزه خانواده مربوط به سال ۱۳۹۳ است و ۱۰ سال مسکوت مانده است و در مرحله اول باید آن را پیگیری کنیم.

کد خبر 6097393

دیگر خبرها

  • حوزه و دانشگاه دو نهاد فاخر علمی و فرهنگی در عرصه بین‌الملل
  • لزوم ورود حوزه علمیه به عرصه درختکاری و حفظ منابع طبیعی
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • بهره وری غیر اصولی آب مشکلات آینده را بیشتر می‌کند