Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعظم محمدی با توجه اجرای مهرواره محله همدل در سراسر کشور، به بیان فعالیت‌های خود در اجرای این طرح در جزیره قشم پرداخت.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو این شهروند محله همدل از استان هرمزگان؛ جزیره قشم، با حضور در برنامه «سلام تهران» که دوم مرداد از شبکه پنج سیما پخش شد؛ با تشریح فعالیت خود در زمینه جشنواره محله همدل، گفت: فرهنگی هستم و ٢٩ سال سابقه خدمت در آموزش و پرورش دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال‌ها پیش کمک و یاری به زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست را شروع کرده بودم. برای‌شان کار پیدا می‌کردم و یا بسته معیشتی به آن‌ها می‌رساندم. تا اینکه طرح مهرواره محله همدل از سمت سازمان تبلیغات اسلامی معرفی شد. من برای طرح دعوت شدم و برنامه‌های مهرواره را رصد کردم. سپس جلسه‌ای با حضور ائمه جماعت مساجد و امام جمعه قشم از اهل سنت و شیعه برگزار شد.
«اعظم محمدی» در «میز اتفاق» این برنامه، چگونگی اجرای طرح مهرواره محله همدل را اینگونه توضیح داد: خانواده‌های بی‌بضاعت به من معرفی می‌شد. ما یک گروه هستیم. کار این گروه شناسایی خانواده‌های بی‌بضاعت و سنجش توانمندی‌های آنان است تا در صورتی که توانمندی وجود داشته باشد؛ شغل خانگی برای‌شان مهیا شود. هر کسی هر توانمندی‌ای داشت؛ آن را به کار گرفتیم. از درست کردن ترشی تا حصیربافی، خیاطی، بستن نقش حنا، بافت روسری‌های محلی و دوخت شلوار بندری. تمام این‌ها هنر‌های زنان جزیره قشم است که برای آن بازار فروشی نبود. پس از سنجش این توانمندی‌ها، وسایل لازم را در اختیار این افراد قرار دادیم. حدود ۱٠٠ خانوار تحت پوشش این حمایت قرار گرفتند.
این شهروند همدل در خصوص اجرای این طرح خاطر نشان کرد: زمانی که این همدلی را شروع کردم، هیچ سرمایه‌ای نداشتم. منتظر نبودم تا ببینم مسئولین کاری انجام دهند. همان‌طور که در هشت سال دفاع مقدس، با دست خالی پیروز شدیم؛ من هم با دست خالی هشت سال است که این فعالیت را آغاز کرده‌ام و الحمدلله، پیروز میدان هستم. درخواست دارم، مسئولین امثال اعظم محمدی را در شهرستان‌ها حمایت کنند؛ چون بیشتر معضلات اخلاقی درخانواده‌ها ناشی از مشکلات اقتصادی است. خانواده‌های بی‌بضاعت، کم بضاعت، سرپرست خانواده، بدسرپرست و بی‌سرپرست باید ازدست‌رنج خودشان بهره‌مند شوند. به جای ماهی دادن، ماهی‌گیری یادشان دهیم.
محمدی درباره وضعیت مردم جزیره قشم خاطرنشان کرد: خانواده‌های بی‌بضاعت زیادی در این منطقه هستند. از شما می‌خواهم این حرف من را به مقام معظم رهبری که همواره نگران وضع معیشت مردم هستند برسانید. این جزیره هم مهاجر پذیر است و بازار کار در آن کساد شده است. باید کمک شود این خانواده‌ها از حاصل توانمندی خودشان بهره‌مند شود. وقتی دست‌مزد این خانم‌ها را می‌دهم، ذوق را در چشم‌شان می‌بینم. امیدوارم ذوق این خانواده‌ها کور نشود.
این شهروند مهرواره محله همدل درباره دیگر فعالیت‌های هم‌دلانه در قشم افزود: به کمک سرمایه‌داران و زیر نظر بانک قرض‌الحسنه رسالت، کانونی هم‌یاری اجتماعی تأسیس کردیم. از امتیاز سرمایه‌گذارانی که در آن‌جا سرمایه گذاری کرده‌اند، استفاده می‌کنیم و وام‌های قرض‌الحسنه می‌گیریم و در اختیار خانواده‌ها قرار می‌دهیم. مسئولین واقعا درباره قشم کم کاری کرده‌اند و انتظار می‌رود دولت جدید، به این منطقه توجه داشته باشد.
محمدی در پایان اشاره کرد: از حمایت‌های همه کسانی که یاری‌ام کردند تشکر می‌کنم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قشم زنان تاریخ خانواده های بی بضاعت مهرواره محله همدل خانواده ها جزیره قشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۵۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، خالقی پور در جمع بانوان صنعتگر استان یزد با اشاره به ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها زنان در فعالیت‌های اقتصادی گفت: شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری «جهش تولید، مشارکت مردمی» نامگذاری شده است که فعالان اقتصادی در این زمینه نقش مهمی دارند.

وی با بیان اینکه بانوان صنعتگران هم در تحقق شعار نقش سنگینی برعهده دارند اظهار کرد: امیدواریم با همراهی همگان و بخش خصوصی بتوانیم در جهت جهش تولید و رونق اقتصادی گام برداریم.

مشاور وزیر صمت در امور زنان و خانواده تصریح کرد: برای پررنگ‎تر شدن فعالیت‌های زنان در صنعت و تولید اقداماتی در دست اقدام است.

خالقی پور اظهار داشت: برای منتخبین دیدار با رییس جمهوری در روز صنعت معدن امسال، بر اساس ۲ فاکتور انتخاب می‌شوند که یکی اینکه رئیس واحد تولیدی زن باشد و دیگر اینکه که بانوان شاغل در واحد تولیدی ۵۰ درصد آنها سرپرست خانوار باشند.

دیگر خبرها

  • واکنش ملی‌پوش والیبال به وعده پاداش یک میلیاردی صعود به المپیک
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • احداث فاز نخست بوستان جلالیه در محله گل محمدی
  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • کشتارهای جدید اشغالگران در غزه با هدف قرار دادن ۱۱ خانه در رفح و یک مدرسه آنروا
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی