Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدعلیرضا حسینی‌طلب امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در گرگان با بیان اینکه مهارت کلید اشتغال است؛ راه‌اندازی دپارتمان ملی مهارت سبز در شهرستان کردکوی را مسیری برای ایجاد فرصت‌های شغلی برشمرد.

وی از افزایش ۳۵۰ درصدی اعتبارات تملک‌دارایی‌های سرمایه‌ای استان در سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: ۲۹ میلیارد و ۳۶۱ میلیون تومان اعتبار برای احداث و تجهیز مراکز فنی و حرفه‌ای گنبدکاووس، مراوه‌تپه، نی‌تپه، گمیشان، هتلداری و بوم‌گردی گرگان اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گلستان با اشاره به رشد بی‌سابقه اعتبارات تملک‌دارایی‌های سرمایه‌ای آموزش فنی و حرفه‌ای استان گلستان در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: ۲۹ میلیارد و ۳۶۱ میلیون تومان اعتبار برای احداث و تجهیز مراکز فنی و حرفه‌ای گنبدکاووس، مراوه‌تپه، نی‌تپه، گمیشان، هتلداری و بوم‌گردی گرگان اختصاص یافته است.

حسینی‌طلب با تاکید بر اینکه باید همواره به دنبال جذب منابع برای تقویت مهارت‌آموزی باشیم به مقایسه اختصاص اعتبارات استان طی سال‌های ۱۳۹۲ الی ۱۴۰۰ پرداخت و تصریح کرد: در سال ۱۳۹۲ اختصاص یک میلیارد تومان اعتبار، سال ۱۳۹۳ به میزان ۲میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، سال ۱۳۹۴ حدود ۸۷۰ میلیون تومان، سال ۱۳۹۵ یک میلیارد و تومان به استان صورت گرفت.

وی افزود: در سال ۱۳۹۶ اعتبارات تملک سرمایه‌ای به ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسید و در سال ۱۳۹۷ به ۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان، در سال ۱۳۹۸ به ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان، سال ۱۳۹۹ به ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت که در مجموع ۱۶ میلیارد و ۱۱۷ میلیون تومان منابع جذب مهارت‌آموزی شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گلستان با تاکید بر اینکه آموزش‌های مهارتی از عرضه‌محوری به سمت تقاضامحوری سوق داده شده است، گفت: سند نیازسنجی در همه شهرستان‌ها تدوین در شورای مهارت مصوب شده ‌است.

حسینی‌طلب افزود: در بین گروه‌های هدف که آموزش‌های مهارتی فرامی‌گیرند یک عده تحت عنوان کارجو فقط برای شغل به ما مراجعه می‌کنند.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۸ تعداد ۵۵ درصد کارجویان جذب بازار کار شدند، ابراز کرد: سال ۱۳۹۹ با وجود شیوع کرونا ۶۳ درصد کارجویان جذب بازار کار شدند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گلستان گفت: سال گذشته حدود ۱۷ هزار و ۹۹۷ نفر دارای مهارت شدند که حدود ۳۰ درصد اجرایی آموزش‌های دولتی داشتیم ۷۰ درصد آموزش‌های مهارتی به‌صورت تفاهم‌نامه‌ای و مشارکتی با دستگاه‌های اجرایی انجام ‌شده است.

به گفته حسینی‌طلب؛ در سال ۱۴۰۰ طی چهارماهه نخست، ۳۸ درصد آموزش‌های مهارتی توسط دستگاه‌های دولتی و ۶۲ درصد بصورت تفاهم‌نامه‌ای انجام گرفت.

وی با اشاره به اجرای طرح خوب مهارت‌آموزی در محیط واقعی کار یا «استاد-شاگردی» در استان گفت: در چهار ماهه امسال ۹۱۵ نفر در محیط واقعی کار و در ۳۷۵ کارگاه آموزشی دارای مهارت شده‌اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گلستان با بیان اینکه ۳۷۲ آموزشگاه آزاد در استان فعالیت دارند، افزود: در سال ۱۴۰۰ طی چهار ماهه امسال ۷ هزار و ۳۱۹ نفر دارای مهارت شدند.

حسینی‌طلب بیان کرد: ۱۱ هزار و ۷۰۸ نفر در آموزشگاه‌های آزاد آموزش‌های مهارتی فرا گرفتند، در سال گذشته ۲۵ هزار و ۳۱۵ نفر در آزمون‌های سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای شرکت کردند که ۱۷ هزار و ۴۹۳ نفر قبول ‌شدند و گواهینامه مهارت دریافت کردند.

انتهای پیام/83001

منبع: فارس

کلیدواژه: استان گلستان بازار کار مهارت آموزش کردکوی آموزش های مهارتی میلیون تومان سال ۱۴۰۰ حسینی طلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۷۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی در آیین آغاز این طرح گفت: این طرح در راستای مهارت آموزی، شادابی و نشاط برای ۴ هزار و ۳۰۰ دانش آموز پایه ششم ابتدایی از امروز در استان اجرا می شود. وی از توجه دولت مردمی ایران قوی به مهارت آموزی دانش آموزان خبر داد و افزود: طرح شنا گامی برای تقویت سلامت جسمی و روحی دانش آموزان برای یادگیری بهتر است. معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان نیز گفت: این طرح از امروز برای ۲۳ مدرسه ابتدایی دختر و پسر در شهرستان بویراحمد رسما آغاز شد. فرشید کرمی افزود: طبق برنامه زمانبندی شده این طرح با همکاری مدیران و معلمان تربیت بدنی در ۱۰ جلسه برای هر دانش آموز پیش بینی شده است. کرمی ادامه داد: در پایان طرح مهارت آموزی شنا به دانش آموزان شرکت کننده، گواهی مهارت شنا ارائه می شود.

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد