Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه محمدبیگی نمایندۀ مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس پیرامون اجرای برنامۀ واکسیناسیون در قزوین گفت: من پیشتر در یک بازدید سرزده از روند تزریق واکسن ضد کرونا در قزوین ضمن گفتگو با حاضران در این مراکز و گرفتن شرح خدمات از همکاران حوزه سلامت، نقاط ضعف و قوت این موضوع را مورد بررسی قرار دادم و در این مورد با مسئولین هم صحبت کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در صحبتی که با افراد مختلف حاضر در مرکز تجمیعی واکسیناسیون قزوین داشتم، پیگیر فرایند تزریق واکسن آن ها شدم که خوشبختانه اکثریت آن‌ها رضایت نسبی از این موضوع داشتند، هر چند نقاط ضعفی نیز مشاهده می‌شود که ان شاءالله به زودی برطرف خواهد شد. در حال حاضر روزانه برای ۷۰۰۰ نفر در قزوین تزریق واکسن صورت می‌گیرد.

 این نمایندۀ مجلس با اشاره به بازدیدهای قبلی خود به‌عنوان عضو کمیسیون بهداشت و درمان از شش مرکز تولید واکسن در کشور، اظهار کرد: این بازدید میدانی به منظور بررسی فرآیند تولید واکسن داخلی و همچنین تسریع در آن انجام شده است، همچنین در کمیسیون بهداشت برای ورود واکسن‌های خارجی قابل اطمینان پیگیری لازم انجام شد و خوشبختانه در این مدت شاهد ورود محموله‌های متعددی از واکسن به کشور بودیم.

نمایندۀ قزوین گفت: در حال حاضر کشورهای کمی در دنیا توانایی تولید واکسن را به دست آوردند که با همت نخبگان و متخصصان داخلی کشور عزیزمان، ایران ششمین کشور دارای این توانمندی بزرگ و از جمله تولیدکنندگان واکسن در جهان به شمار می‌رود و این افتخاری بزرگ برای همه ما محسوب می‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: با توجه به بازدید میدانی و مشاهده ظرفیت‌های موجود در کشور در حوزه تولید واکسن این اطمینان را می‌دهم که در ماه‌های آینده شاهد افزایش میزان واکسن تولیدی در کشور باشیم.

محمدبیگی عنوان کرد: ما نمایندگان نیز به‌عنوان چشم‌های بینا و گوش‌های شنوای مردم مشکلات موجود را بررسی و برای رفع آن اقدامات لازم را پیگیر هستیم، در حال حاضر ذخیره خوبی از واکسن در استان قزوین وجود دارد و جای نگرانی نیست. امیدوارم در روزهای آینده تعداد واکسن موجود در استان نیز افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قزوین واکسیناسیون فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی تولید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • طرح کالابرگ فجرانه در قزوین روزانه ۱۰ هزار تراکنش دارد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • معرفی توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • کاهش ۱۰۰ بشکه ای تولید روزانه نفت اوپک