Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا آقاجانی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ۵۶۱ هزار و ۴۱ واحد مسکونی در زمان حاضر در استان سمنان دارای پلاک هستند که هوشمندسازی پلاک‌های طرح قدیم به صورت مرحله به مرحله دنبال می‌شود.
وی اضافه کرد: نصب پلاک هوشمند با طرح جدید راهبرد اداره‌کل پست استان سمنان برای پلاک‌دار کردن خانه‌ها در سراسر استان سمنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پلاک هوشمند تلفیقی از پلاک کدپستی و پلاک شهرداری است و برای هر پلاک هوشمند یک QR کد تعریف شده که افراد با گوشی موبایل می‌توانند به راحتی نشانی را پیدا کنند.
آقاجانی کاهش هزینه‌ اجرا، برخط (آنلاین) بودن و قابلیت به‌روزرسانی اطلاعات پلاک، قابلیت خوانش QR روی پلاک از فاصله ۱.۵ متری، استفاده در خدمات اورژانسی و حوادث و قابلیت نمایش موقعیت مکانی ملک روی نقشه را از مزایای استفاده از پلاک هوشمند کد پستی(QR)، برشمرد.
مدیرکل پست استان سمنان تصریح کرد: شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مکلف هستند نسبت به ساماندهی و تعیین اسامی معابر بدون نام و همچنین ساماندهی پلاک آبی ساختمان‌های شهرها و روستاها با رعایت ضوابط و چارچوب‌های تعیین شده در دستورالعمل‌های اجرایی اقدام کنند.
وی خاطرنشان کرد: آدرس استاندارد به عنوان پایه و اساس طرح "جی نف" محسوب می‌شود که نصب پلاک آن بعنوان یکی از وظایف شهرداری باید در منازل شهروندان نصب شود و اداره‌کل پست در این زمینه برای تسریع در کار و نصب آدرس استاندارد همراهی می‌کند.
آقاجانی بیان کرد: براساس هماهنگی‌های انجام شده نصب ۱۱هزار و ۶۹۳ پلاک طرح جدید در سمنان و ۱۵ هزار پلاک در شاهرود آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: برای نصب ۱۵ هزار و ۵۰۰ پلاک هوشمند در سرخه و ۲۰ پلاک در مهدیشهر توافقات با شهرداری‌ها انجام شده و در شهرهای گرمسار و دامغان توافقات در دست بررسی است.
مدیرکل پست استان سمنان گفت: تعریف نشانی استاندارد برای واحدهای مسکونی یک ضرورت است که پست استان این مقوله مهم را با جدیت دنبال می‌کند.
۲۶۸ واحد پستی در استان سمنان فعالیت دارند که ۸۳ واحد در شهرهای استان و ۱۸۵ واحد نیز در مناطق روستایی استان مشغول به خدمت هستند.

برچسب‌ها شرکت ملی پست ایران سمنان شهر هوشمند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ملی پست ایران سمنان شهر هوشمند شرکت ملی پست ایران سمنان شهر هوشمند پلاک هوشمند استان سمنان پست استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۸۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه تعیین تکلیف و ساماندهی اراضی ملی و دولتی و به‌طور مشخص صدور اسناد مالکیت برای پلاک ثبتی ۳۸ اصلی موسوم به خجیر، گفت: بر اساس پیگیری‌های انجام شده و مصوبات شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تشکیل کارگروه‌های متعدد، طی هفته گذشته سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ به مساحت چهار هزار و ۲۵۱ هکتار از اراضی موسوم به خجیر که در مجاورت شهرهای تهران و پردیس قرار دارد، به نام دولت صادر شد.

وی افزود: این اراضی که بخش مهمی از اراضی پلاک ۳۸ اصلی خجیر هستند و دربردارنده اراضی مناطق حفاظت شده محیط زیست، اراضی و تأسیسات و ساختمان‌های مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی، بخشی از اراضی ملی و منابع طبیعی و همچنین بخشی از بستر رودخانه جاجرود و سد ماملو می‌باشند، پیش از این همواره مورد تعرض، دست‌بُرد و طمع زمین‌خواران بودند.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین با اشاره به روند پیگیری‌های قضائی انجام شده در خصوص واگذاری اراضی پلاک ثبتی ۷۷/۲ محمودآباد شهرستان فیروزکوه به شرکت تعاونی «پ» البرز، گفت: در سال ۱۳۸۵ و در حالی‌که اداره کل منابع طبیعی و سازمان جهاد کشاورزی استان تهران و کمیسیون‌های ذیربط تنها با واگذاری دو هکتار از اراضی پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی شهرستان فیروزکوه به شرکت دامپروری «پ» البرز موافقت کرده بودند، پس از معرفی به دفترخانه اسناد متأسفانه بر اثر اشتباهی که صورت می‌گیرد، سند مساحت دو هزار و ۸۱۳ هکتار، شامل کل پلاک ۲ فرعی از ۷۷ اصلی فیروزکوه، به نام شرکت مذکور می‌شود.

وی با بیان اینکه از آن سال تاکنون علی‌رغم اطلاع مراجع ذیربط، اقدامی در جهت اصلاح اسناد به عمل نیامده و شرکت مذکور علاوه بر اخذ سند، اقدام به تصرف کامل اراضی مذکور نموده و به هیچ وجه حاضر به استرداد این اراضی نبوده است، گفت: پس از پیگیری‌های گسترده صورت گرفته، اسناد مالکیتی که به اشتباه صادر شده بود باطل شد و سند مالکیت دو هزار و ۶۴۰ هکتار از این اراضی به نام دولت جمهوری اسلامی ایران اخذ گردید و مابقی نیز در دستورکار قرار دارد.

کد خبر 6098466

دیگر خبرها

  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • فاز۲ تملک و آزادسازی خیابان شهید نقیب‌زاده در یزد آغاز شد
  • نصب ۳۵ هزار پلاک‌ آبی هوشمند در منطقه ۵ اصفهان
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟ (فیلم)
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!