Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@15:42:51 GMT

قم جزو پنج استان برتر کشور در تست سریع کرونا

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۱۹۲۱۰

قم جزو پنج استان برتر کشور در تست سریع کرونا

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان، قم را یکی از پنج استان برتر کشور در انجام تست سریع کرونا دانست و بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی در اماکن متبرّکه استان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، سیامک محبی با اشاره به رهگیری کرونایی هفتگی حدود شش هزار نفر در استان بیان کرد: متأسفانه رهگیری همه بیماران و اطرافیان آنان در قم ممکن نیست، چراکه برخی از بیماران در ارائه شماره تلفن و همچنین نشانی خود کوتاهی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر ضرورت فرهنگسازی برای تحقق ۱۰۰ درصدی رهگیری بیماران کرونایی و اطرافیان آنان در استان یادآور شد: آخرین آمار مراقبت از بیماران کرونایی در منزل و در تداوم اجرای طرح محله محور شهید سلیمانی در قم بیانگر مراقبت از ۵۷ نفر از بیماران کرونایی در منزل و در طول هفته اخیر است.

رئیس مرکز بهداشت استان با بیان این که قم در انجام تست سریع کرونا جزو پنج دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور است خاطر نشان کرد: آخرین آمار هفتگی بازدیدهای نظارتی در طرح شهید سلیمانی نشان می دهد حدود دو هزار و ۳۰۰ بازدید، حدود ۶۰۰ اخطار و ۱۰۷ پلمب را به دنبال داشته است.

وی با ابراز خرسندی از افزایش بازدیدهای نظارتی نیروهای بسیج و هلال احمر در طرح شهید سلیمانی ابراز امیدواری کرد این بازدیدها بیشتر از پیش گسترش یابد.

محبی درباره میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در بین اماکن و  مشاغل مختلف نیز گفت: ادارات و سازمان ها، نانوایی ها، صنایع، جایگاه های سوخت، آرامستان ها، پایانه های مسافربری درون و برون شهری، دفاتر اسناد رسمی، هتل ها و مسافرخانه ها، مجتمع های خرید و پاساژها، آرایشگاه ها، فروشگاه های زنجیره ای، مطب ها، مراکز تشخیصی درمانی، اماکن ورزشی تفریحی و همچنین بانک ها جزو مواردی هستند که میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی در آن ها کمتر از ۷۵ درصد است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان با ابراز تأسف از تداوم برگزاری مراسم های پُرتراکم در اماکن متبرکه خاطرنشان کرد: خوشبختانه شاهد افزایش رعایت شیوه نامه های بهداشتی در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران و همچنین مساجد استان هستیم، اما همچنان باید اذعان کرد که برخی مراسم های پُرتراکم و برخی تجمع ها در این اماکن ادامه دارد.

وی با بیان چالش رعایت فاصله گذاری در این اماکن بیان داشت: البته تراکم و عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی در اتوبوس های شهری هم دیده می شود که امیدواریم با اضافه شدن اتوبوس های خریداری شده و نوسازی شده به ناوگان اتوبوسرانی شهری، این معضل حل شود.

محبی سپس به اخطارهای داده شده دو هفته اخیر به برخی تالارهای پذیرایی، آبمیوه و بستنی فروشی ها، رستوران ها و گیم نت ها توجه داد و اظهار کرد: برخی از این اخطارها، تعطیلی و یا پلمب برخی از این واحدهای صنفی را به دنبال داشته است.

رئیس مرکز بهداشت استان درباره آخرین آمار استفاده از ماسک در بین مردم استان نیز تصریح کرد: متوسط استفاده از ماسک در اماکن عمومی و همچنین وسائل نقلیه عمومی ۶۵ درصد است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۱۹۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این که چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است، گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاقی می‌توانند برای افراد عوارض بسیاری ایجاد کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود آل‌بویه با بیان این که اقلام آرایشی و بهداشتی یکی از بخش‌های مهم مصرفی آحاد جامعه ما محسوب می‌شوند و میانگین بالایی در میزان مصرف در کشور دارند، اظهار کرد: چالش عمده ما در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی بحث قاچاق است و شاید دلیل اصلی آن عدم توجه جدی به تولید داخلی این محصولات در سال‌های گذشته باشد.

وی افزود: قاچاق دارای دو بعد منفی در حوزه‌های اقتصادی و سلامتی  است که هر دو هم قابل اعتنا است اما در منظر ما به عنوان نهاد ناظر بر محصولات سلامت محور، تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه اهمیت دارد؛ از آنجایی که محصولات آرایشی و بهداشتی به صورت طولانی مدت مصرف می‌شوند در صورتی‌که اصالت آنها مورد تایید نباشد می‌توانند بر سلامتی افراد عوارض بسیاری وارد کنند.

عمده محصولات آرایشی و بهداشتی خارجی تقلبی هستند/ عوارض فرآورده‌های تقلبی از "ضایعات پوستی" تا "کوری"

آل‌بویه تولید داخلی را چاره کار رفع چالش قاچاق عنوان و تصریح کرد: تولیدات داخلی تحت نظارت ما هستند و می‌توانیم با کمک مسئولین فنی بر فرآیند آن‌ها نظارت کنیم و خوشبختانه در سال‌های اخیر بخش خصوصی و تجار در تولید این محصولات و انتقال دانش فنی آن‌ها به کشور اقدامات خوبی انجام داده‌اند.

مدیرکل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درباره تبلیغات محصولات بهداشتی آرایشی غیرمجاز نیز گفت: محصولات وارداتی به دو صورت قاچاق یا با مجوز سازمان غذا و دارو وارد کشور می‌شوند و طبیعی است محصولات آرایشی و بهداشتی که با ورودی نامعلوم در سطح عرضه وجود دارند، غیرمجاز هستند چرا که مشخص نیست در مبادی غیر قانونی ورود به کشور تحت چه دما و در چه محیطی بوده‌اند و به همین دلیل عمده فاسد شدن آین نوع محصولات است.

وی توصیه کرد که مردم از محصولاتی که برچسب اصالت سازمان غذا و دارو دارند، استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی صندوق احیاء و بهره‌برداری از اماکن تاریخی برای همکاری در احیا بافت تاریخی گرگان
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • تمجید جالب مویس از کلوپ: یورگن سریع‌تر از لیورپول برو!
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • از نقشه‌های آمریکا با خبر هستیم
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • ◄ تاثیر راه‌ آهن حومه و سریع در جوانی جمعیت، تجربیات کره و انگلیس
  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد