Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@11:49:03 GMT

دولت بدهکاری ندارد

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۲۰۹۷۱

دولت بدهکاری ندارد

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رییس جمهوری با بیان اینکه برخی افراد در جامعه فکر می‌کنند دولت در این زمینه مقصر بوده و بدهکاری دارد، تصریح کرد: دولت بدهکاری ندارد، دولت بر مبنای روال کار خود کار را انجام داده و پیش برده است اما در عین حال جنگ اقتصادی بی‌نظیر در تاریخ ایران و شاید کم‌نظیر در تاریخ جهان بر ما تحمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان:  حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز یکشنبه در شصت و یکمین جلسه مجمع عمومی بانک مرکزی اظهار کرد: اگر در آخر ۹۹ و اوایل ۱۴۰۰ دو کار انجام شده بود، امروز شرایط ما به مراتب بهتر بود؛ یکی اینکه می‌گذاشتند ما در مذاکرات تحریم در پایان ۹۹ کارمان را انجام بدهیم، یعنی دست و پای ما را نمی‌بستند، من به طور قطع می‌گویم در پایان سال ۹۹ ما تحریم را برداشته بودیم و تمام شده بود.


وی اضافه کرد: ما توافق کرده بودیم و سند آن هست و وزارت خارجه هم این سند را برای مجلس فرستاده و شما هم می‌توانید این سند را بخوانید.

روحانی با اشاره به توافق اجمالی که بین ایران و پنج به علاوه یک در وین حاصل شده بود، گفت: الان روشن است که آنها حاضر بودند چه به ما بدهند و ما لازم بود چه اقداماتی انجام دهیم و کاملا مشخص است. به هر حال مجلس مصوبه‌ای گذراند که آن مصوبه دست‌مان را بست و همین الان هم نمی گذارد و گرنه ما اسفند تمام کرده بودیم. در ۱۱ آذر پارسال بود که مجلس اقدام کرد و ما دچار مشکل شدیم.

رییس دولت تدبیر و امید لوایح FATF را مشکل موضوع مهم دیگر عنوان کرد و گفت: قبلا هم در بانک مرکزی اعلام کردم که در FATF دولت و وزارت اقتصاد کار خود را انجام دادند و ما از لیست سیاه خارج شدیم و تعلیق شدیم و شرایط ما بهتر شد.

وی افزود: مجلس ما را یاری کرد و کمک کرد و باهم تصویب کردیم، شورای نگهبان هم کمک کرد. جای دیگری برای ما مشکل درست کرد و ما گرفتار شدیم. از آن وقت تا حالا ما  گرفتار FATF هستیم و هنوز مشکل داریم.

روحانی تصریح کرد: اگر همه تحریم‌ها هم برداشته شود FATF حل نشود، باز هم فعالیت بانکی ما با بانک‌های دنیا عادی نخواهد شد و ما مشکل خواهیم داشت.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش گفت: اگر جنگ اقتصادی سال ۹۷ نبود، همین روند با همین خط مستقیم که شما می‌دیدید ادامه پیدا می‌کرد قیمت ارز هم با همان روند ادامه پیدا می‌کرد.

روحانی افزود: بر اساس محاسبات گروهی از اقتصاددانان، اگر جنگ اقتصادی سال ۹۷ نبود، الان قیمت ارز حدود ۵۰۰۰ تومان و قیمت دلار حدود ۵۰۰۰ تومان و قدری کمتر بود، بر مبنای اینکه اگر همه شرایط اقتصادی سر جای خود بود یعنی جنگ و کرونا نبود ما اکنون این شرایط را داشتیم.

وی با بیان اینکه برخی افراد در جامعه فکر می‌کنند دولت در این زمینه مقصر بوده و بدهکاری دارد، تصریح کرد: دولت بدهکاری ندارد، دولت بر مبنای روال کار خود کار را انجام داده و پیش برده است اما در عین حال جنگ اقتصادی بی‌نظیر در تاریخ ایران و شاید کم‌نظیر در تاریخ جهان بر ما تحمیل شده است.

رییس جمهوری ادامه داد: شما بگویید چه زمانی بوده، جنگی بر ما تحمیل شود که جلوی فروش یک بشکه نفت را بگیرد. حالا یک وقتی تحریم بوده که به عنوان مثال گفته شده که نفت یک میلیون بشکه صادر شود، در یک مقطعی در سال ۹۰-۹۱ یک چنین شرایطی پیش آمد که فشار آوردند که نفتی که فروخته می‌شود به جای دو میلیون و خورده‌ای بشکه، یک میلیون بشکه فروخته شود، اما اینکه حتی یک بشکه یعنی کل نفت ایران نفت فروش نرود و تحت تحریم قرار بگیرد و کل عملیات بانکی مشمول تحریم شود و همه منابع ما یکجا مسدود شود، سابقه نداشته است.

روحانی افزود: در سال‌های ۹۰ و ۹۱ راه‌ها و مسیرهایی برای فعالیت‌های بانکی وجود داشت از سال ۹۲ هم با توافق موقت گشایشی ایجاد شد اما اینکه تمام راه‌های بانکی و فعالیت‌های تجاری ما مسدود شود چنین تحریمی، تاریخ کشور ما سراغ ندارد و در تاریخ دنیا هم کمتر سراغ داریم که کشوری در چنین تحریم و محاصره صد درصدی قرار بگیرد.
منبع: ایرنا برچسب ها: دولت ، بدهی ، ناطقان ، رییس جمهور ، تحمیل ، جامعه

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دولت بدهی ناطقان رییس جمهور تحمیل جامعه نظیر در تاریخ جنگ اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۰۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد

سیدعلی دعایی لنگرودی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به طرح تجمیع محل دفع زباله در ساوه اظهار کرد: بر اساس ماده ۲۳ قانون مدیریت پسماند، اجرای طرح مطالعاتی سایت پسماند در حوزه دهیاران، شهرداری‌ها و وزارت کشور است و سازمان محیط زیست ناظر بر حسن اجرای قانون است.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست ساوه تصریح کرد: در همین راستا دستورالعملی توسط سازمان محیط زیست مبنی بر کاهش و تمرکز محل‌های دفع که بخش اعظم آنها فاقد مجوز و جانمایی نیز مغایر ضوابط بود، ابلاغ شد.

دعایی لنگرودی افزود: اکثر محل‌های دفع زباله در ورودی روستاها بود و این مساله علاوه بر چهره نازیبایی که به روستا می‌داد سبب آلودگی زیست محیطی، مشکلات بهداشتی و ورود شیرابه به روستاها و محیط زیست می‌شد که براساس ابلاغیه سازمان، تمرکز آنها در ساوه در سایت شهرداری ساوه پیش بینی شده است.

وی گفت: در کل استان مرکزی، سایت پسماند شهرداری ساوه به لحاظ موقعیت مکانی، تمرکز جمعیتی، زیرساخت‌های موجود و طرح توسعه آن به‌عنوان یکی از مراکز تجمیعی در شمال استان مرکزی ویژه جمع‌آوری، تفکیک و دفع زباله‌های سه شهرستان ساوه، تفرش و زرندیه انتخاب شده است.

دعایی گفت: هرچند در سایت شهرداری ساوه اکنون زباله‌ها به‌صورت بهداشتی دفن می‌شود اما باید حفره دفن زباله‌های غیرقابل بازیافت به صورت فنی و مهندسی احداث شود که کنترل شیرابه راه را داشته باشد.

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست ساوه افزود: لندفیل (حفره دفن زباله‌های غیرقابل بازیافت) فنی و مهندسی در این سایت تاکنون راه اندازی نشده طرح مطالعاتی آن انجام شده و امید است در آینده نه چندان دور، به مرحله اجرا برسد که کار تجمیع انجام شود.

شهروندان از گرفتن پلاستیک خودداری کنند

دعایی لنگرودی با تاکید بر مشارکت مردم در حفظ محیط زیست گفت: بر اساس اصل ۵۰ قانون اساسی، حفظ محیط زیست یک امانت است بنابراین باید حافظ آن باشیم و برای فرزندان خود به جا بگذاریم چرا که حمایت از فرزندان توسط والدین تنها جنبه مالی ندارد بلکه محیط زیست سالم، آب و خاک که بزرگترین نعمت است باید برای آنها به ارمغان بگذاریم.

وی با اشاره به مصوبه دولت در سال ۱۴۰۲ مبنی بر کاهش مصرف پلاستیک و کنترل آن است، گفت: موضوع پلاستیک بویژه نایلون و نایلکس از معضلات امروز کره زمین بویژه کشور ما است چرا که علاوه مشکلاتی که در حوزه سلامت ایجاد می‌کند، باعث منظره نازیبا و آلودگی بصری هم می‌شود که انتظار است شهروندان در خریدهای روزمره از گرفتن پلاستیک از فروشنده خود داری کنند و مسؤلیت اجتماعی خود را در این خصوص انجام دهند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ساوه تصریح کرد: وظیفه دولت تنها سیاست گذاری، قانون گذاری و تعیین خط مش است، بنابراین دولت به دلیل کمبود نیرو و امکانات نمی‌تواند تمام شرایط را کنترل و مدیریت کند.

دعایی لنگرودی با اشاره به سهم ۸۰ درصدی مردم در حفظ محیط زیست گفت: مردم باید به مسؤولیت اجتماعی خود در این خصوص عمل کنند و در راستای تحقق شعار سال مشارکت با محیط زیست و بدنه دولت در خصوص آلودگی طبیعت و پاکسازی داشته باشند.

وی در خصوص آلودگی واحدهای صنعتی ساوه گفت در سال گذشته حدود ۳۰ و احد صنعتی به دلیل آلودگی بویایی، هوایی، عدم صحیح مدیریت پسماند و آلودگی فاضلاب اخطاریه دریافت کردند و به دلیل توجه نکردن به اخطاریه‌ها اکثر آنها در لیست صنایع آلایندگی ما قرار می‌گیرند و مشمول پرداخت عوارض آلایندگی شدند.

کد خبر 6097260

دیگر خبرها

  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • ۱۹ شهر به بازآفرینی شهری استان همدان افزوده شد
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • اگر کالابرگ خود را نگرفته اید، بجنبید!/ دولت دارد با فروشندگان اجناس کالابرگی تسویه می کند
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی