Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@04:37:13 GMT

توزیع سرانه‌های شهری در راستای ضوابط طرح جامع است

تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۲۱۰۰۸

توزیع سرانه‌های شهری در راستای ضوابط طرح جامع است

معاون شهرسازی و معماری شهردار گرگان گفت: ساماندهی معابر شهری، احیای بافت فرسوده و ساخت پارک‌های جیبی در سطح این محلات را در راستای اهداف و ضوابط طرح جامع و طرح تفصیلی انجام شده است.

مجید طاهری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: تغییرات در ابعاد کالبدی، اجتماعی و اقتصادی شهر از جمله اقدامات مورد توجه معاونت شهرسازی و معماری گرگان بوده و این مهم در طرح جامع شهر لحاظ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: این معاونت همچنین سعی داشته است که در قالب طرح جامع، توزیع کاربری‌ها و سرانه‌های شهری در سطح محلات و مناطق شهر را انجام دهد تا توزیع خدمات، عادلانه و با توجه به جمعیت محلات و مناطق مختلف شهر انجام و مدیریت سرانه‌های شهری بر اساس استانداردهای تعیین شده، انجام شود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار گرگان تصریح کرد: شهرداری به منظور ساماندهی و احیای بافت فرسوده و جلوگیری از ریزدانگی بیشتر این بافت‌های شهری سعی کرده تا در قالب طرح جامع و طرح تفصیلی ضوابط و اصولی را برای تجمیع اراضی در نظر بگیرد تا ضمن احیای بافت از توسعه افقی شهر نیز جلوگیری کند.

وی افزود: ایجاد و توسعه شبکه معابر جزء اهداف اصلی طرح تفصیلی جدید شهر گرگان است که در این دوره از مدیریت شهری مورد توجه قرار گرفت.

طاهری اضافه کرد: ساماندهی این معابر به خصوص در بافت‌های فرسوده موجب رونق اقتصادی و اجتماعی این بافت‌ها می‌شود و با توجه به کارکردی که این معابر دارند، امیدواریم با تکمیل پروژه‌های مدیریت شهری در سطح معابر شهر شاهد رونق اقتصادی در کل شهر و کاهش ترافیک شهری باشیم.

وی تاکید کرد: در این دوره از مدیریت شهری احداث بوستان‌های محله‌ای و پارک‌های جیبی به منظور توزیع عادلانه سرانه فضای سبز در سطح محلات، نواحی و مناطق شهری مورد توجه قرار گرفت که اتفاق خوبی بود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار گرگان گفت: نیاز است در ادامه نسبت به تکمیل پروژه‌ها اقدام شود تا در ابتدای دوره جدید مدیریت شهری این طرح‌ها به بهره برداری برسد.

کد خبر 509554

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهرداری گرگان گرگان خدمات شهری شهر محلات شهر طرح شهری ساماندهي شهري مدیریت شهری بوستان محلی مناطق شهری بافت فرسوده شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرسازی و معماری مدیریت شهری طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۱۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است

فرماندار کرمان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، گفت: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی فرمانداری، علی بابایی در جلسه بازآفرینی شهری، اظهار کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی، ظرفیت بازآفرینی شهر کرمان به‌عنوان مرکز استان بسیار فراتر از وضع موجود است.

وی با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت بافت تاریخی شهر به‌عنوان سرمایه‌ای مادی و معنوی، افزود: بازسازی و بهسازی فضای شهری و ارتقای سطح خدمات عمومی از جمله اقداماتی است که باید در بافت‌های فرسوده انجام شود و ارتقای شرایط کیفی زندگی در سکونتگاه‌ها از طریق ایمن‌سازی و مقاوم‌سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌ها، تأمین خدمات شهری و امکان زندگی بهتر برای شهروندان از جمله نیازهای شهر کرمان است.

فرماندار کرمان با تاکید بر مزیت گردشگری بافت تاریخی شهری، این مناطق را دارای ظرفیت مطلوب برای تأمین مسکن دانست و گفت: ساماندهی و احیای بافت فرسوده در کرمان که مساحت قابل توجهی دارد، نیازمند همکاری و هم‌افزایی فرمانداری، شهرداری، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی و دستگاه‌های خدمت‌رسان است.

وی با مطلوب خواندن پروژه‌هایی که اخیراً در میدان ارگ و اطراف آن اجرا شده است، تصریح کرد: بازسازی بافت تاریخی شهر کرمان نیازمند طرح کارشناسی و آینده‌نگر است و باید نیازهای مردم در آینده از قبیل پارکینگ، معابر، انشعابات و خدمات شهری در آن لحاظ شود.

محسن تویسرکانی، شهردار کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه بهسازی میدان ارگ یک اثر فاخر است که می‌تواند الگوی خوبی برای دیگر مناطق نیز باشد، اظهار کرد: لازم است از طرح‌های خلاقانه و کارشناسی استفاده شده و از پراکنده‌کاری پرهیز شود.

وی افزود: به لحاظ مسائل اجتماعی، ایجاد تعادل بین محلات و مناطق شهری اعم از حاشیه و مرکز بسیار مهم است و برای بهسازی بافت تاریخی، آسفالت یا سنگفرش معابر، اصلاح و پیش‌بینی انشعابات آب، برق و گاز نیز باید مورد توجه کارشناسان و طراحان این قبیل پروژه‌ها قرار گیرد.

کد خبر 748353

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • ۲۶۵۰۰۰ واحد فرسوده در استان تهران درحال نوسازی است
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • ۱۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه مدیریت شهری مرکزی هزینه شده است
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست