Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان‌بازرسی کل کشور گفت: برای رفع مشکلات آب استان خوزستان باید تکمیل طرح آبرسانی غدیر در اولویت دولت و وزارت نیرو باشد در حالی که ما شاهدیم این طرح فقط ۴۷ درصد پیشرفت داشته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور؛ فتح‌الله طلوعی در پاسخ به اینکه سازمان بازرسی کل کشور در بحث ورود به مشکلات آب استان خوزستان به چه مسائلی رسیده است؟ گفت: دو بحث اساسی وجود دارد که یک بحث مربوط به آب شرب استان خوزستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان بازرسی کل کشور گفت: در این حوزه سال 88 طرح بسیار مهمی به نام طرح آبرسانی غدیر آغاز شد که هدف آن رساندن آب با کیفیت و با کمیت لازم از محل دریاچه دز به 26 شهر و هزار و 608 روستا بود.

 طلوعی در گفت‌وگو با صداوسیما افزود: سازمان بازرسی سال 88 که این طرح آغاز به کار کرد، مشکلاتی را مشاهده کرد که، چون این طرح جزو طرح‌های مهم و حساس بود با پیگیری‌های ما ملاحظات پدافندی محقق شد و جنس لوله‌هایی هم که به کار می‌رفت اشکالاتی داشت و مکرر دچار تغییر می‌شد.

وی گفت: مطالعات طرح کامل نشده بود و اجرای این طرح از سد دز و دریاچه دز آغاز شد تا در مسیر بتواند به آن 26 شهر آبرسانی کند و سال 88 به واسطه ضرورت و اضطراری که وجود داشت از آخر خط شروع کردند و حدود 100 کیلومتر لوله گذاری انجام شد و آبرسانی به شهر‌های آبادان و خرمشهر صورت گرفت، اما به واسطه این که هنوز این طرح کامل نشده بود، مجبور شدند از شاخه‌های کرخه به این خط، آبرسانی کنند.

بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان بازرسی کل کشور افزود: همان زمان سازمان بازرسی کل کشور به رئیس جمهور وقت گزارشی داد و ایراد‌هایی مطرح و با پیگیری‌های سازمان بخش مطالعاتی طرح تکمیل شد و مباحث پدافندی و اعتباری هم به نتایجی رسید، اما به علت تأمین نشدن اعتبار لازم این طرح هم اکنون در اولویت وزارت نیرو نیست.

طلوعی گفت: مهم‌ترین طرح و کاری که دولت و وزارت نیرو باید انجام دهد اولویت دادن به این طرح است، مهم‌ترین هدف این طرح آبرسانی به 26 شهر است و بخش اساسی مشکلات آب شرب استان با اجرای کامل این طرح برطرف می‌شود.

وی افزود: با گذشت 12 سال از اجرای طرح آبرسانی غدیر فقط 47 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و از برنامه بسیار عقب است و باید دولت و وزارت نیرو به آن توجه ویژه کند.

بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان بازرسی کل کشور گفت: براساس آخرین برآورد‌ها 15 هزار میلیارد تومان برای تکمیل این طرح اعتبار لازم است و در سال 1405 باید به بهره برداری کامل برسد و ما به عنوان سازمان بازرسی کل کشور پیگیری می‌کنیم تا طرح از اولویت دولت خارج نشود و ما بحث اعتبارات طرح را هم پیگیر خواهیم شد.

طلوعی افزود: این طرح به جای اینکه از ابتدا آغاز شود و از محل انتقال آب به پایین دست بیاید به خاطر اضطراری که وجود داشت در خصوص آبرسانی به شهر‌های آبادان و خرمشهر اقداماتی صورت گرفت و خط از پایین اجرا شد و آب کرخه به این شبکه تزریق شد که هدف اصلی طرح بحث آب کارون نبود.

وی گفت: به همین خاطر سازمان بازرسی کل کشور پیگیری می‌کند تا این طرح به طور کامل اجرا شود.

حذف برداشت‌های غیرمجاز؛ راه حل معضلات آب خوزستان

بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان بازرسی کل کشور گفت: در حوزه مشکلات آب خوزستان هیچ گونه بارگذاری جدیدی در بخش صنعت و کشاورزی در این منطقه نباید ایجاد شود و برداشت‌های غیر مجاز هم باید حذف شود.

فتح‌الله طلوعی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما در خصوص نحوه ورود سازمان بازرسی در بحث مشکلات آب خوزستان افزود: یکی از مباحث مهم در این بحث مربوط به حوضه آبریز سد کرخه است چرا که حوضه آبریز کرخه استان‌های لرستان، مرکزی، همدان، کردستان و خوزستان را پوشش می‌دهد و 27 درصد حوضه آبریز کرخه در استان خوزستان واقع شده است.

وی با اشاره به اینکه به خاطر برداشت‌های بی رویه در بالادست شاهد کاهش حجم ورودی حوضه آبریز کرخه در سال‌های اخیر شده ایم، به کاهش بارندگی‌ها در سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: همه برنامه‌ها و طرح‌های کشور باید متناسب با اجرای طرح‌های با بازدهی بالا باشد و مدیریت مصارف در بخش‌های مختلف باید اجرا شود و یکی از پیشنهاد‌های جدی سازمان بازرسی کل کشور در این باره اصلاح الگوی کشت خواهد بود.

بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان بازرسی کل کشور افزود: سازمان بازرسی در حوضه کرخه در سال 95 بازرسی کاملی را انجام داد و پیشنهاد‌های خوبی هم ارائه شد.

طلوعی گفت: مهمترین موضوع در حوضه کرخه این است که در سال 98 آورد آن 13 میلیارد متر مکعب بود که آن سال از نظر ما سالی استثنایی در حوزه آب محسوب می‌شود، اما سال گذشته آورد رودخانه به 5 و 2 دهم میلیارد متر مکعب کاهش یافت و امسال این عدد به 2 و نیم میلیارد متر مکعب رسیده است؛ بنابر این باید به مدیریت مصرف بیش از این‌ها توجه شود.

وی افزود: اتفاق‌هایی که الان شاهدیم این است که، چون پیش بینی‌های هواشناسی و وزارت نیرو در بحث منابع آب محقق نشد، برنامه‌ها برای تأمین 3 میلیون و 200 هزار متر مکعب آب بخش کشاورزی و 700 میلیون مترمکعب محیط زیست محقق نشده است.

بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان بازرسی کل کشور گفت:، چون بارش‌ها محقق نشد بنابر این کاهش‌ها مطابق برنامه ریزی‌های جدید به حداقل رسیده است و تنها اقدامی که می‌توان برای خروج از بحران انجام داد، این است که در بخش کشاورزی اصلاحاتی صورت گیرد چرا که هم اکنون در حوضه کرخه بیش از 10 هزار هکتار کشت شلتوک می‌شود و اگرچه معیشت کشاورزان از این بحث تأمین می‌شود، اما لازم است دولت، وزارت نیرو و جهاد کشاورزی ورود کنند تا الگوی کشت اصلاح شود.

طلوعی افزود: براساس پیش بینی‌ها با مشکلات جدی در بحث کمبود آب مواجه ایم و میانگین بارش امسال کمتر از میانگین 50 ساله بوده است و ما باید الگوی کشت را در این منطقه اصلاح کنیم و وزارت جهاد کشاورزی باید ضمن این که به معیشت کشاورزان هم آسیبی ایجاد نشود در این زمینه ورود جدی داشته باشد.

وی گفت: پیشنهاد مشخص ما در حوضه کرخه این است که برای عبور از این بحران باید از هرگونه بارگذاری جدید در حوزه صنعت و کشاورزی خودداری شود و با برداشت‌های غیر مجاز به جد برخورد شود چرا که بخش زیادی از آبی که در حوضه کرخه رهاسازی می‌شود به واسطه برداشت‌های غیر مجاز در مسیر انتقال به محل مصرف نمی‌رسد به طوری که اکنون بیش از دو برابر برنامه وزارت نیرو، آب رهاسازی می‌شود و شاید تا یک ماه آینده مشکلی نداشته باشیم، اما در چند ماه آینده و در زمان کشت پاییزه در بحث آب شرب و مباحث زیست محیطی به مشکل خواهیم خورد.

بازرس کل امور نیرو و ارتباطات سازمان بازرسی کل کشور افزود: سازمان بازرسی پیگیری می‌کند که آب به صورت هیجانی و احساسی رهاسازی نشود و با فکر و با پشتوانه دقیق حرکت کنیم تا در خصوص بخش کشاورزی و شرب با اخلال مواجه نشویم.

طلوعی گفت: پیشنهاد مشخص ما این است که اگر چه کم بارشی رخ داده است، اما در بحث ذخیره آب شرب مشکلی نخواهیم داشت، اما در حوزه کشاورزی باید مدیریت مصرف صورت گیرد تا بتوانیم از این سال به خوبی عبور کنیم و سال آینده سال پربارشی باشد تا این بحران تکرار نشود.

سازمان بازرسی موظف به شناسایی عوامل معطل ماندن مردم در ادارات شد

خبر دیگر از سازمان بازرسی اینکه؛ در پی تأکید رییس قوه قضائیه و با ابلاغ حجت‌الاسلام درویشیان، بازرسان سازمان بازرسی موظف به شناسایی عوامل معطل ماندن مردم در ادارات شدند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور پیرو سخنان رییس قوه قضائیه مبنی بر جلوگیری از معطل ماندن مردم در ادارات، طی ابلاغیه‌ای به معاونین و بازرسان کل ستادی و استانی این سازمان دستور داد تا ناظر بر "دستورالعمل نحوه مقابله با ترک وظایف قانونی مدیران و کارمندان و پیشگیری از آن" نسبت به اجرای فوری دستور رییس قوه قضائیه اقدام کنند.

در ابلاغیه حجت‌الاسلام درویشیان، بررسی عملکرد دستگاه‌های اجرایی و شناسایی عوامل معطل ماندن مردم در ادارات و سازمان‌ها مورد تأکید قرار گرفته است.

گفتنی است؛ حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای، رییس قوه قضائیه  در جلسه دوشنبه شورای عالی دستگاه قضایی یکی از وظایف اصلی حراست‌های دستگاه‌ها را برخورد با عوامل معطل ماندن مردم در ادارات و کسانی که چوب لای چرخ می‌گذارند و یا خدماتشان با فساد همراه است دانست و به  سازمان بازرسی کل کشور دستور داد تا از آنها گزارش بخواهد.

همچنین در ابلاغیه درویشیان به معاونین و بازرسان کل سازمان بازرسی کل کشور، پیرو تأکید رییس قوه قضائیه در خصوص کنترل افزایش قیمت برخی کالا‌های مورد نیاز کشور به دادستان کل کشور و سازمان بازرسی کل کشور، برخورد مقتضی بازرسان سازمان بازرسی با عناصر خاطی در دستگاه‌های اجرایی تصریح شده است.

گفت‌وگوی نماینده سازمان بازرسی با کامیونداران و مالکان درباره رسوب کالاهای اساسی و نهاده دامی

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قوه قضائیه سازمان بازرسی قوه قضائیه سازمان بازرسی عوامل معطل ماندن مردم در ادارات طرح آبرسانی غدیر رییس قوه قضائیه استان خوزستان وزارت نیرو حوضه کرخه آب خوزستان حوضه آبریز مشکلات آب متر مکعب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۱۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو دستور مهم رئیس سازمان بازرسی در جریان سفر به پارسیان

در جریان سفر استانی رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان و بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از شهرستان پارسیان، بندر پارسیان مورد بازدید قرار گرفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، در جریان سفر استانی رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان و بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از شهرستان پارسیان، بندر پارسیان مورد بازدید قرار گرفت.

‌خدائیان در جریان این بازدید دستور بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات از قبیل اجاره انبارها‌، باسکول و… انحصاری کردن این امور را صادر کرد.

وی در رابطه با اختصاص سهم شهرستان‌های در معرض آلودگی صنایع آلاینده از عوارض سبز، دستور داد که پیگیری لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/‌

دیگر خبرها

  • تداوم امدادرسانی به افراد متاثر از بارندگی و آبگرفتگی‌ها در خوزستان
  • ‌آبگرفتگی معابر فولادشهر، معضل پس از باران
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • دو دستور مهم رئیس سازمان بازرسی در جریان سفر به پارسیان
  • تقسیم امتیازات شمالی‌ها و جنوبی‌ها در غدیر
  • توقف مدعیان قهرمانی به سود استقلال/ قعر در دست خوزستانی‌ها!
  • توقف خارج از خانه ملوان و فولاد/نساجی از سد ذوب‌آهن گذشت
  • هشدار هواشناسی درباره بارش رگباری باران/ نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند
  • میزبانی آبی‌ها از 7 بازی، قبل از جریمه سنگین (عکس)
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد