Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر رامین رمضانی کلمر از اسفند ماه 1396 به عنوان مدیر عامل شرکت تولید ژلاتین کپسول شروع به کار نمود که در آن زمان، از 14 خط تولید این شرکت، 8 خط تولیدی متوقف بود، اما با باور به شعار ما میتوانیم و تلاش شبانه روزی کارکنان شرکت، تمامی خطوط تولید با حداکثر ظرفیت فعال شده و از آن زمان تا کنون محصولات شرکت در بیشینه تولید قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است از سال 1396 تا 1399، سود خالص از 69 میلیارد ریال در سال 1396 به 759 میلیارد ریال در سال 1399 رسیده است که این نشان از تحقق افزایش سود 1000 درصدی در طی این سه سال می باشد. این در حالی است که در 7 سال قبل از آن تنها رشد 23 درصدی در این شرکت حاصل شده است.

شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران در اوج دوران شیوع ویروس کووید 19 و با وجود محدودیت های ایجاد شده در جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی خود و تامین بی وقفه پوکه کپسول کشور، بصورت شبانه روزی و بیش از 700 روز، در خدمت تامین سلامت کشور و کمک به کادر درمان بوده است که این موضوع نیز رکورد جدیدی برای این شرکت به حساب می آید. بر این اساس میزان فروش این شرکت در سال 1399 بالغ بر 1840 میلیارد ریال و سود خاص شرکت نیز حدود 759 میلیارد ریال محاسبه شد که نسبت به مشابه سال قبل به ترتیب حدود 102 درصد و 209 درصد رشد داشته است.

دکتر رمضانی افزود؛ چشم انداز شرکت این است که بتواند در سال 1404 فروشنده برتر پوکه کپسول در منطقه غرب آسیا و یکی از ده شرکت برتر دنیا در این صنعت باشد. در راستای تحقق این هدف، با رصد بازار جهانی و همگام با شرکت های برتر بین المللی، تنوع بخشی به سبد محصولات و توسعه دانش فنی و تولید صنعتی 10 محصول جدید در دستور کار قرار گرفت، که در فاز اول محصولات پوکه های کپسولی طعم دار، مرواریدی، ژلاتین ماهی و مایع پرشونده به تولید صنعتی رسیده است و آماده ارائه به مشتریان می باشد. همچنین توسعه دانش فنی و تولید پوکه کپسول استنشاقی ژلاتینی به عنوان یکی از محصولات با سطح پیچیدگی فناوری بالا در دوران فراگیری کرونا جزو اولویت های این شرکت قرار گرفت که در حال حاضر تولید آزمایشی این محصول در شرکت انجام شده و در حال تکمیل پرونده جامع دارویی برای کسب مجوز تولید صنعتی و فروش محصول می باشد.

همچنین بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا انتهای سال 1401 تولید نسل جدید پوکه کپسول گیاهی (HPMC) و محصولات انتریک (باز شونده در روده کوچک و بزرگ) در دستور کار قرار دارد.

دکتر رمضانی در ادامه افزود؛ شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران با درک افزایش نیاز کشور به پوکه کپسول دارویی و در راستای تعهد همیشگی خود برای تامین نیاز شرکت های دارویی داخلی و با توجه به اینکه شرکت در حال حاضر در بیشینه تولید خود که در حدود 6.5 میلیارد عدد پوکه کپسول قرار دارد، طرح افزایش ظرفیت 30 درصدی را در دو فاز کلید زده است که با اجرای آن 4 خط تولید جدید به مجموعه اضافه خواهد شد که شامل نسل جدید کپسول های گیاهی نیز خواهد بود.

با توجه به تنوع بخشی به سبد محصولات پوکه کپسول دارویی و طرح افزایش ظرفیت این شرکت در آینده خبرهای خوش بیشتری از این شرکت به گوش خواهد رسید.

 

منبع: فارس

کلیدواژه: رشد ژلاتین تامین اجتماعی تولید ژلاتین کپسول میلیارد ریال پوکه کپسول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۱۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه این سازمان از شهریور ۱۴۰۱ در راستای افزایش مشارکت شهروندی برای حفظ محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکان خود در گروه‌های هدف مختلف کرده است، گفت: از آغاز اجرای این طرح تاکنون ۱۳۴۲ فرم شناسایی مشترکان در سامانه سنا ثبت نهایی شده است.

غلامرضا ساکتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به ساماندهی مشترکان سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان اظهار کرد: در حال حاضر با افزایش جمعیت و در پی آن بالا رفتن مصرف، تولید پسماند در ابعاد گوناگون خانگی، شهری، صنعتی و بیمارستانی به سرعت گسترش یافته، از این‌رو کاهش تولید پسماند امری ضروری است.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های اصلی مدیریت شهری، مدیریت پسماند شهری است و یکی از کلیدهای موفقیت در تمام مراحل آن، آگاهی و مشارکت شهروندان است، افزود: در حال حاضر مشارکت شهروندان در فرآیند مدیریت پسماند از طریق کاهش تولید و تفکیک پسماندها از یکدیگر در مبدأ به عنوان یکی از کاراترین و اقتصادی‌ترین روش‌های پردازشی در بیشتر کشورهای دنیا صورت می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه فرهنگ‌سازی و آموزش عمومی شهروندان از اولویت ویژه‌ای برخوردار است، تصریح کرد: ارائه آموزش‌های عمومی و افزایش سطح فرهنگ و آگاهی شهروندان به‌تدریج موجب کاهش میزان تولید پسماند و صرفه‌جویی در مصرف منابع شده و از طرفی میزان تفکیک پسماندها در مبادی تولید افزایش خواهد یافت که این امر به‌نوبه خود موجب کاهش هزینه‌ها از جمله حمل‌ونقل پسماندها، خواهد شد.

ساکتی ادامه داد: سنگ بنای ارائه تمام خدمات به‌صورت صحیح و اصولی و دریافت بازخوردها، ارزیابی و سنجش طرح‌ها و فعالیت‌های انجام شده در جوامع موفق، شناسایی کامل و هدفمند مشترکان است، از این رو سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان از شهریور ۱۴۰۱ در راستای توانمندسازی و افزایش مشارکت شهروندی در خصوص حفاظت از محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکان خود در گروه‌های هدف مختلف کرد.

وی اضافه کرد: در راستای انجام این امر خطیر ناظران شاغل در سازمان مدیریت پسماند و کارشناسان پسماند شاغل در ادارات خدمات شهری شهرداری‌های مناطق پانزده‌گانه اقدام به شناسایی مشترکان کردند.

ساکتی با بیان اینکه فرآیند شناسایی مشترکین از ابتدای دی ۱۴۰۲ با این هدف که تمام عملیات ثبت اطلاعات مشرکین به صورت جامع، یکپارچه و سیستماتیک صورت گیرد، گفت: برنامه‌ریزی‌هایی درباره بارگذاری فرم شناسایی مشترکان در سامانه سنا انجام شده و برای هر یک از کاربران مناطق و سازمان مدیریت پسماند نام کاربری و رمز عبور (دسترسی) مشخصی تعریف شده است تا مسئول مربوطه با ورود به سامانه، نسبت به ثبت اطلاعات فرم شناسایی مشترکان در سامانه اقدام کند.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه از آغاز اجرای طرح تاکنون تعداد ۱۳۴۲ فرم شناسایی مشترکان در سامانه ثبت نهایی شده است، افزود: برای ثبت دقیق مشترکان از طریق سامانه سنا لازم است، موقعیت مکانی مشترک Gps و اینترنت کاربر فعال باشد.

کد خبر 746582

دیگر خبرها

  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر