Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - یکی از فعالان بخش خصوصی در طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک با اشاره به سهم بیش از 90 درصدی ساخت داخل در اجرای این طرح ملی، گفت: به یاد ندارم طرحی با این عظمت در دو سال یا کمتر از آن به بهره‌برداری رسیده باشد.
به گزارش شانا، امیر رئوفی، مدیر پروژه شرکت دانیال‌پترو در گستره دوم طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک با بیان اینکه در برهه‌های مختلف، تحریم سبب ایجاد موانعی پیش‌روی انجام بخش‌هایی از طرح راهبردی و بخش‌های تأمین لوله، پمپ‌های فشار قوی، ابزار کنترل دقیق پروژه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. شده بود، تصریح کرد: با تلاش و مدیریت داخلی نقاطی که پیش‌تر نقاط ضعف به‌شمار می‌آمد، به نقاط قوت تبدیل شد.
وی با اشاره به اینکه در این 16 سالی که بنده در وزارت نفت هستم، به یاد ندارم پروژه‌ای با این عظمت در دو سال یا کمتر از آن به بهره‌برداری رسیده باشد، افزود: طرح انتقال نفت گوره - جاسک از نظر بحث مهندسی و صنعتی بیش از 90 درصد از تولید داخل استفاده می‌کند.
مدیر پروژه شرکت دانیال‌پترو در گستره دوم طرح گوره-جاسک تصریح کرد: تولید ورق ترش مقاوم در برابر خوردگی برای مدت‌های مدید بزرگ‌ترین معضل شرکت‌های تولیدکننده نفت و گاز بود که با ساخت آن مشکلات بزرگی حل شد، همچنین بعضی از تجهیزات شامل شیرها و پمپ‌ها که تا پیش از این همواره از خارج تأمین می‌شد به برکت این پروژه داخلی‌سازی شد.
رئوفی در تشریح فنی گستره 2 طرح گوره - جاسک گفت: گستره 2 در استان فارس به طول 134 کیلومتر از تلمبه‌خانه منطقه «کرده» آغاز شد و در پایان به تلمبه‌خانه شماره 4 در منطقه «فداغ» رسید. با وجود اینکه گستره 2 در مقایسه با دیگر گستره‌های این طرح کوتاه‌ترین طول را دارد، بیشترین حجم را در عملیات خاکی و سخت‌گذر منطقه به خود اختصاص داده است به طوری‌که بیش از 5 میلیون و 500 هزار مترمکعب حجم عملیات مسیرسازی بود که به‌دلیل سخت‌گذر بودن منطقه بیشترین شیرآلات را داشت و کار گسل‌سازی و عملیات خاکبرداری در این منطقه را با مشکلات و ریسک‌هایی ویژه همراه کرد.
وی با تأکید بر اینکه نگاه مدیران به توان تولید داخل و حمایت آنان از این روند سبب دلگرمی و افزایش سرعت پروژه بود، اظهار کرد: معتقدم دو رکورد در این پروژه ثبت شد؛ نخست اعتماد به توان داخل و دوم استفاده از توان داخل. دو موردی که لازم و ملزوم یکدیگرند.
مدیر پروژه شرکت دانیال‌پترو در گستره دوم طرح گوره-جاسک با بیان اینکه اگر کارفرما به این جمع‌بندی نمی‌رسید که از توان داخلی استفاده کند، بی‌شک با توجه به تحریم‌ها و مشکلات تأمین کالاهای خارجی پروژه در موعد مقرر تکمیل نمی‌شد، گفت: استفاده از مدیران جوان و پر انگیزه و پرتلاش و پس از آن تزریق منابع مالی و پیگیری‌های مداوم سبب شد این پروژه رکورددار شود. آن چیزی که به‌عنوان تجربه در این پروژه به‌دست آوردم، این بود که روزهای ابتدایی پروژه را جدی بگیریم، یعنی اگر از همان ابتدا برنامه زمان‌بندی پروژه به‌درستی اجرا شود هیچ‌گاه فشارها و مشکلات به روزهای آخر نمی‌کشد.
شرکت دانیال پترو سال 1389 تاسیس شد و یکی از زیرمجموعه‌های هلدینگ شرکت نصر میثاق اهواز است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: طرح گوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۱۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی

عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان خراسان جنوبی گفت: یکی از مهمترین بخش‌هایی که در مدیریت شهری در سطح استان و کشور حائز اهمیت بوده، بازآفرینی نقاط هدف شهری است.

وی با بیان اینکه برای زیست بهتر مردم لازم است بافت‌های ناکارآمد شهری بازآفرینی و آماده شوند افزود: در ۹ شهر استان از قبیل بشرویه، بیرجند، نهبندان، قاین، سرایان، فردوس، خوسف، گزیک و قهستان طرح‌های مصوب برای بازآفرینی شهری داریم. اکنون بیش از ۳۳ درصد جمعیت شهری استان در بافت ناکارآمد و فرسوده ۹ شهر استان سکونت دارند.

عباس زاده با اشاره به اینکه بیش از ۱۳ درصد مساحت شهر‌های خراسان جنوبی جزو محدوده هدف بازآفرینی شهری هستند، ادامه داد: باید زیرساخت‌های لازم را در این مناطق شهری و جمعیتی برای مردم فراهم کنیم. ستاد بازآفرینی پایدار شهری مأموریت دارد از محل اعتبارات گوناگون برای تأمین زیرساخت‌ها در مناطق هدف تصمیم‌گیری کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در چند سال اخیر ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات هدف تعریف شده اظهار کرد: عمده این پروژه‌ها به بهره‌برداری رسیده و تعدادی باقی‌مانده که مصوب شد از محل اعتبارات مالیات بر ارزش‌افزوده استان که به شهرداری‌های مربوطه اختصاص می‌یابد این پروژه‌های نیمه‌تمام تکمیل شوند. با این مصوبه، همه پروژه‌های نیمه‌تمام مناطق هدف بازآفرینی پایدار شهری استان امسال به بهره‌برداری برسد و در ادامه، پروژه‌های جدیدی تعریف کنیم.

عباس‌زاده یادآور شد: برای اینکه ساکنان بافت فرسوده نسبت به نوسازی خانه‌های خود تشویق شوند، طرح کلید به کلید توسط دولت اجرایی شده که مردم می‌توانند اطلاعات دقیق‌تر این طرح را از ادارات راه و شهرسازی و شهرداری‌ها دریافت کنند. باید از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم استفاده کرد. سال گذشته مبلغ ۲۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برای اجرای ۱۰ طرح در شهر‌های مختلف استان اختصاص یافته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در با اشاره به اینکه در حال حاضر در شهر‌های بیرجند و قاین دارای سکونتگاه‌های غیررسمی هستیم، بیان کرد: تاکنون در زمینه بهسازی معابر، ایجاد مراکز فرهنگی و ورزشی، جایگاه خدمات اجتماعی، فرهنگسرا، اجرای کانال جمع آوری آب‌های سطحی، تکمیل فضا‌های سبز و خدمات به مردم اقداماتی شده که درمجموع ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

عباس‌زاده با بیان اینکه سال‌های گذشته قیر رایگان به شهرداری‌های بیرجند و قاین اختصاص یافته، افزود: تاکنون درمجموع ۸۲ هزار مترمربع از معابر آسفالت شده به طوری که در شهر بیرجند و منطقه مهرشهر تمام معابر آسفالت شده است.

مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است

میرمحمد مودی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی گفت: در حال حاضر در ۹ شهر خراسان جنوبی با جمعیت ۳۳۳ هزار و ۵۱۱ نفر که شامل ۳۳ درصد از جمعیت استان می‌شود، محلات هدف مستقر هستند.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهری و مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با بیان اینکه مجموع مساحت هدف بازآفرینی در استان ۶۵۴ هکتار است، افزود: ۷۹ طرح در محلات هدف در دست اقدام است که تاکنون ۶۵ طرح تحویل شده و تعداد ۸ طرح در حال انجام است که پیشرفت متوسط فیزیکی آن ۹۴ درصد است.

بررسی و تصویب پروژه‌های موضوع بند ب تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، ارائه سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی و گزارش عملکرد شهرداری بیرجند و قاین درباره عملکرد قیر رایگان تخصیصی در سال ۱۴۰۱ از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • ۱۱ کشته و ۷۵ مجروح در سقوط باورنکردنی آسانسور
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • تداوم آفتاب بر گستره آبادان و خرمشهر