Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور صنایع وزارت صنعت در جریان سفر به استان اصفهان ضمن افتتاح خط مونتاژ پنل‌های تلویزیون و برد‌های الکتریکی از، کاهش وابستگی در صنعت لوازم خانگی به برند‌های خارجی خبرداد. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شاتا، مهدی صادقی نیارکی در جریان بازدید از، زیر ساخت‌های تولیدی در حوزه لوازم خانگی با اشاره به سیاست های، حمایتی وزارت صنعت از توسعه ساخت داخل بیان کرد: ما در حوزه توسعه داخلی سازی، نهضت ساخت داخل را به عنوان سرفصل برنامه‌های وزارت صمت تعریف کردیم ودر این راستا رویداد‌های ترویجی نظیر میز‌های ساخت داخل را با هدف بهم رسانی نیاز‌ها وتوانمندی‌های صنعتی مورد پیگیری قراردادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امور صنایع وزارت صمت تصریح کرد: در پروژه نهضت ساخت داخل علاوه بر میز‌های توسعه ساخت داخل، برنامه ریزی کردیم که با مدیریت واردات، ظرف سه سال کاهش ارزبری در کشور صورت گیرد.

صادقی نیارکی افزود: در این نهضت، بخش اول معطوف به صنایعی بود که ظرفیت و توانمندی آن در کشور وجود داشت، ولی بهره گیری نمی‌شد به طورمثال ظرفیت‌های خوبی در صنعت لوازم خانگی وجود داشت، که حدود ۳۰درصد از این ظرفیت استفاده می‌شد که در سال‌های اخیر استفاده بهینه از ظرفیت‌های منصوبه اتفاق افتاد که به نوعی جایگزین واردات است. موضوع دیگر داخلی سازی قطعات، تجهیزات و ملزوماتی بود که در داخل ظرفیت تولید نداشتیم و نیاز به سرمایه گذاری داشت که خوشبختانه مجموعه‌ای که امروز بازدید شد در این حوزه ظرفیت سازی کرده است.

وی خاطر نشان کرد: با تولید این پنل‌ها و برد‌ها میزان وابستگی به برند‌های خارجی کاهش پیدا می‌کند و می‌توان متناسب با نیاز مشتریان داخلی پلت فرم طراحی شود که این اتفاق یک گام روبه جلو در افزایش خوداتکایی و کاهش وابستگی است.

وی در ادامه به پروژه نهضت ساخت داخل اشاره کرد و افزود: ما با برگزاری میز‌های ساخت داخل، صنعتگران کشورمان را به توسعه داخلی سازی ترغیب کردیم واین میز‌ها با هدف بهم رسانی نیاز‌ها و توانمندی‌های صنعتی برگزار شد و درسال۹۸ یک میلیارد و ۲۰۰میلیون یورو قرار داد و تفاهم نامه ساخت داخل منعقد شد. درسال ۹۹ نیز اجرای این سیاست را با همکاری استان‌ها هدفگذاری کردیم که خوشبختانه ۲میلیارد و ۵۰۰میلیون دلار داخلی سازی براساس، مستندات دریافتی محقق شده و برای سال جاری نیز ۳میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار هدفگذاری شده است.   بیشتر بخوانید: افزایش ۲۵ درصدی قیمت لوازم کوچک خانگی/ ماجرای ترخیص ۴۰۰ کانتینر لوازم‌خانگی آلمانی!

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی لوازم خانگی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی لوازم خانگی لوازم خانگی داخلی سازی ساخت داخل میز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۲۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، فرهاد غلامی، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در همایش استانی هفته ملی سلامت در ساری با بیان اینکه ۵۲۲ پایگاه سلامت در این استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یک‌هزار پزشک، مراقب سلامت و منشی در ۴۰۰ پایگاه سلامت بخش خصوصی بدون تحمیل هزینه به دانشگاه روزانه ۱۳ هزار ویزیت و مراقبت را انجام می‌دهند.

وی هفته سلامت را فرصت و بهانه‌ای برای ارتقا و آگاهی مردم در حوزه بهداشت و درمان دانست و افزود: هفته سلامت فرصتی برای ارتقای سواد سلامت و کاهش هزینه‌های بهداشت و درمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه برای ساخت و تجهیز ۱۵ واحد بهداشتی شامل مرکز جامع سلامت، خانه بهداشت و انبار دارویی با متراژ هفت هزار و ۸۰ مترمربع ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: هم‌اکنون در حوزه بهداشت ۳۷ پروژه نیمه‌کاره با پیشرفت متوسط ۵۲ درصد در حال ساخت است که برای تکمیل آن به ۱۵۷ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

غلامی با بیان اینکه در بخش جوانی جمعیت، ۵۵۰ هزار مشاور فرزندآوری منتهی به دو هزار و ۶۰۰ مورد بارداری انجام شده است، افزود: شاهد کم شدن شیب کاهش تولد هستیم که کاهش ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، پنج درصد و در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل یک دهم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان برای ساخت، تکمیل و تجهیز مراکز ناباروری بهشهر، نوشهر و امام ساری هزینه شده است، یادآور شد: در اجرای طرح غربالگری دیابت و فشار خون در استان و پویش ملی سلامت یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر از جمعیت بالای ۱۸ سال استان مشارکت داشتند که ۳۲ هزار و ۹۲۵ نفر مشکوک به دیابت و ۳۳ هزار و ۲۰۶ نفر مشکوک به پرفشاری خون شناسایی شدند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در سال‌جاری پویش غربالگری سه نوع از سرطان‌ها انجام می‌شود تا افراد مبتلا شناسایی شوند، خاطرنشان کرد: هشت دستگاه خودرو شاسی‌دار برای مناطق کوهستانی خریداری شد که این خودروها به‌زودی تحویل گرفته می‌شوند، امروز هم شاهد تحویل ۱۰۰ دستگاه موتور بودیم که برای استفاده بهورزان مرد در مناطق مختلف استان خریداری شده است.

کد خبر 747808

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • 5 لوازم خانگی که قبض برق شما را نجومی می‌ کنند
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • خسارت میلیاردی آتش در مغازه لوازم‌خانگی
  • احتکار ۳۵ میلیاردی لوازم خانگی قاچاق در اصفهان