Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش کوین‌تلگراف، به نظر می‌رسد روند صعودی بیت‌کوین دوباره بازگشته است، اما افزایش قدرت دلار آمریکا، موج جدید ابتلا به کووید-۱۹ و حجم پایین معاملات، باعث تهدید بهبود فعلی شده است.

ماجرای بازار رمزارزها در طول چند ماه گذشته باعث ایجاد این سردرگمی شده که آیا بیت‌کوین لغزش دیگری را تجربه خواهد کرد یا در نهایت برای جهش جدید آماده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخچه قیمت بیت‌کوین و داده‌های حاصل از اصلاحات قبلی حاکی از آن است که چالش فعلی برای این رمزارز برتر، به دلیل قدرت گرفتن دلار، احتمال کاهش محرک‌های اقتصادی و مجموعه‌ای از عوامل فنی مرتبط با عملکرد بیت‌کوین، می‌تواند برای مدت طولانی‌تری ادامه داشته باشد.

قدرت گرفتن دلار، بهبود بیت‌کوین را تهدید می‌کند

بر اساس  داده‌های ارائه شده از سوی دلفی دیجیتال Delphi Digital، یکی از بزرگترین عواملی که باعث ایجاد چالش در دارایی‌های با ریسک بالا در سراسر جهان می‌شود، قدرت گرفتن دلار است که به نظر می‌رسد پس از سقوط شاخص به زیر ۹۰ در اواخر ماه می، در تلاش برای یک روند معکوس بوده است.

افزایش قدرت دلار، روند صعودی یک ساله در بازده اوراق خزانه ۱۰ساله ایالات متحده را متوقف کرد که همچنین نشان دهنده از دست رفتن توسعه اقتصادی است که در نیمه نخست سال ۲۰۲۱ دیده شد، و از طرفی موج جدید ویروس کرونا که بهبود اقتصادهای جهانی را مورد تهدید قرار داده است.

فراکتال و تقاطع مرگ نشان می‌دهد که روند اصلاحی هنوز به پایان نرسیده است

از آنجا که نمونه‌های قبلی "تقاطع مرگ" که در اواخر ماه ژوئن در نمودار بیت‌کوین مشاهده شد، هنوز نزولی باقی مانده، یک دوره اصلاحی را دنبال می‌کند که می‌تواند نزدیک به یک سال ادامه داشته باشد.

به گفته تحلیلگران  Delphi Digital، میانگین متحرک ۱۲ماهه به عنوان سطح حمایتی در حال آزمایش است و سقوط به زیر این سطح نشان دهنده روند نزولی بیشتر برای قیمت بیت‌کوین خواهد بود.

میانگین متحرک ۱۲ماهه، از نظر تاریخی برای بیت‌کوین یک سطح حمایتی کلیدی بوده؛ بنابراین نحوه عملکرد قیمت در نزدیکی این سطح می‌تواند تعیین کند که آیا روند صعودی فعلی ادامه خواهد یافت یا خیر.

به طور کلی، از آنجا که حجم پایین معاملات باعث نوسانات بیشتر می‌شود، معامله‌گران باید بیشتر احتیاط کنند.

یکی از تحلیلگران بازار ارزهای دیجیتال اذعان داشت: "اگر سطح کلیدی حدود ۳۰هزار دلاری شکسته شود، چشم‌انداز کوتاه مدت بیشتر نزولی خواهد شد."

وی افزود: "من لزوما گمان نمی‌کنم که شاهد افت چشمگیری که پس از دسامبر ۲۰۱۷، اوایل ۲۰۱۸ و تا پایان همان سال مشاهده کردیم باشیم. اما بر این باورم که با توجه به ساختار بازار، در کوتاه مدت نوسان داشته باشیم."

در نمودار ارائه شده، میانگین متحرک ۱۲ماهه قیمت بیت‌کوین را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین جهش رمزارزهای مشهور ادامه رشد رمزارزهای مشهور رمز ارز بدون پشتوانه نخرید دولت جدید با رمزارزها چه می کند؟ روزهای خوب ارزهای دیجیتالی در راه است؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیت کوین بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ

ضرر خالص بوئینگ در سه ماهه اول سال میلادی کنونی، ۳۵۵ میلیون دلار اعلام شد.

به گزارش ایسنا، غول هواپیماسازی آمریکایی بوئینگ در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ میزان ۳۵۵ میلیون دلار ضرر خالص داشته است.

بوئینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد درآمد این شرکت ازجمله فروش محصولات و خدمات با کاهش ۷.۵ درصدی به ۱۶.۶ میلیارد دلار در دوره ژانویه تا مارس نسبت به مدت مشابه سال قبل رسیده است.

درآمد این شرکت از فروش هواپیماهای تجاری به ۴.۶۵ میلیارد دلار رسید، در حالی که درآمدهای دفاعی، فضایی و امنیتی ۶.۹۵ میلیارد دلار ثبت شد.

درآمد خدمات جهانی نیز در این دوره سه ماهه بالغ بر پنج میلیارد دلار بوده است.

همچنین شرکت بوئینگ اعلام کرد که درآمد سه ماهه اول مالی سال ۲۰۲۴ به میزان ۱۶.۵۷ میلیارد دلار بوده است. نتیجه بهتر از حد انتظار این شرکت زمانی حاصل شد که اقدامات جامع را در راستای تقویت کیفیت و ایمنی تجارت خود در نظر گرفت.

کل سفارشات معوقه این شرکت به ۵۲۹ میلیارد دلار افزایش یافت که شامل بیش از ۵۶۰۰ هواپیمای تجاری می‌شود. این شرکت کاهش سرعت تولید بوئینگ ۷۳۷ خود را به زیر ۳۸  فروند اعلام کرد که هدف از این اقدام ایجاد بهبود در سیستم مدیریت کیفیت آن است.

دیو کالهون، رئیس و مدیرعامل بوئینگ، اظهار کرد نتایج سه ماهه اول ما منعکس‌کننده اقدامات فوری برای کاهش سرعت تولید ۷۳۷ برای بهبود کیفیت آن است. ما برای تقویت سیستم‌های مدیریت کیفیت و ایمنی خود زمان بیشتری صرف خواهیم کرد و این اقدام آینده‌ای قوی‌تر و با ثبات‌تری را رقم خواهد زد.

به گزارش بیزنس، پس از انتشار این گزارش در پیش بازار نیویورک، سهام بوئینگ ۳.۷۰ درصد افزایش یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / دلار در روند اصلاحی افتاد
  • بازار رمزارز‌ها / بیت‌کوین آماده شد
  • ورود دلار آزاد به کانال ۶۳ هزارتومانی/ خریدار نیست
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۵ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان/ بیت کوین آماده شد
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟