Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: دشمنان نظام با بهره گیری از ابزارهای گسترده رسانه ای و انجام عملیات روانی به دنبال ایجاد چالش های امنیتی و مسایل حاشیه ای در کشور برای کند کردن روند خدمت رسانی به مردم هستند.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، سردار مهدی فرجی در نشست اعضای ستاد مقابله کرونا استان همدان با خبرنگاران، افزود: سهم رسانه ها در مدیریت و مهار همه گیری ویروس کرونا بسیار مهم و قابل توجه است به نحوی که اگر کارکردهای موثر رسانه ای نبود، گروه های مخالف و معاند نظام با ایجاد مشکل و چالش های گسترده، مانع از انجام فعالیت های مسئولان در مسیر خدمت به مردم و حفظ بهداشت و سلامت عمومی جامعه می شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس کمیته بازرسی ستاد مقابله با کرونا استان همدان اظهار داشت: درهمین ارتباط تلاش کردیم با استفاده از همه امکانات و همراهی مطلوب رسانه ها، همه گیری ویروس در سطح استان را به بهترین شکل ممکن مدیریت کنیم تا ضمن تامین آرامش جامعه، سلامت و بهداشت مردم نیز حفظ شود.

وی افزود: شیوع ویروس کرونا و طولانی شدن این شرایط به طور طبیعی مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده و منجر به گلایه های به حق آنان شده که وظیفه همه ما تلاش شبانه روزی برای بهبود شرایط و تامین رفاه و آسایش مردم است.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان اظهار داشت: بنابراین ستاد مقابله با کرونا استان همدان به جای برخوردهای سلبی، اقدامات ارشادی، راهنمایی و در نهایت تذکر را در دستور کار خود قرار داده است.

سردار فرجی، نظارت بر عملکرد دستگاه ها، مدیران مرتبط و نهادهای دولتی و خصوصی را از وظایف اصلی حوزه بازرسی در راستای مقابله با همه گیری ویروس کرونا عنوان کرد و گفت:  آمار بیماران بستری استان همدان در موج چهارم همه گیری ویروس به یک هزار و ۷۰۰ نفر رسید با این وجود به علت مدیریت درست ستاد، هیچ حاشیه و زحمتی برای کشور ایجاد نکردیم.

به گفته وی، زمانی که گزارش کمبود کپسول اکسیژن در بیمارستان شهرستان رزن دریافت شد، جمعی از خیران نیک اندیش به فوریت ۲۰۰ تا ۴۰۰ کپسول اکسیژن را تهیه و به بیمارستان ها اهدا کردند.

جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان اظهار داشت: ۷۵ درصد بیماران کرونایی استان به نوع جدید ویروس(دلتا) مبتلا هستند که این نشان از چرخش سریع ویروس دارد هر چند که پایین بودن آمار مرگ و میر در استان همدان نیز بیانگر کیفیت سطح خدمات و مراقبت های بهداشتی و درمانی است.

سردار فرجی افزود: درهمین ارتباط کمیته بازرسی ستاد، به صورت جدی بر اجرای مصوبات به ویژه تعطیلی مراکز، مشاغل و واحدهای خدماتی براساس قانون نظارت دارد و با هر گونه تخلف در این زمینه برای حفظ سلامت و رفاه مردم قاطعانه برخورد می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جانشین فرمانده سپاه انصارالحسین ع استان همدان همه گیری ویروس استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۳۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسکن و تأمین مالی آن یکی از ضرورت های کنونی نظام اقتصادی کشور است. یکی از روشهای متعارف تأمین مالی مسکن در همه کشورها، پرداخت تسهیلات بلند مدت بانکی است؛ لیکن پرداخت تسهیلات بلندمدت به ویژه در صورت ثابت بودن نرخ سود تسهیلات، نظام بانکی را با انواع مخاطرات اعم از مخاطره (ریسک) نقدشوندگی، اعتباری و تغییرات نرخ بهره مواجه خواهد کرد، لذا راهکارهایی برای حل این چالش طراحی شده است که یکی از مهم ترین آنها، انتشار اوراق رهنی مسکن و خارج کردن دارایی مربوطه (مانده تسهیلات مسکن) از ترازنامه بانک است.

* ضرورت توسعه بازار اوراق رهنی مسکن؛ از چالش‌ها تا توصیه‌های سیاستی

دفتر مطالعات اقتصادی این مرکز در گزارشی با عنوان «تامین مالی مسکن (۱): ضرورت توسعه بازار اوراق رهنی مسکن؛ از چالش‌ها تا توصیه‌های سیاستی» مطرح می‌کند که یکی از روش‌های متعارف تأمین مالی مسکن در همه کشورها، پرداخت تسهیلات بلند مدت بانکی است؛ لیکن پرداخت تسهیلات بلندمدت به ویژه در صورت ثابت بودن نرخ سود تسهیلات، نظام بانکی را با انواع مخاطرات اعم از مخاطره (ریسک) نقدشوندگی، اعتباری و تغییرات نرخ بهره مواجه خواهد کرد، بنابراین راهکار‌هایی برای حل این چالش طراحی شده است که یکی از مهم‌ترین آنها، انتشار اوراق رهنی مسکن است. اوراق رهنی مسکن یکی از مهم‌ترین ابزار‌های مالی است که به پشتوانه تسهیلات اعطایی در حوزه مسکن در بازار‌های مالی منتشر می‌شود. 

* مزایای اوراق مسکن

در این گزارش آمده است که این اوراق مزایای متعددی را برای نظام مالی و اقتصادی فراهم می‌آورد. تسهیل در تامین مالی بخش مسکن، ورود جریان نقد باکیفیت داخل بانک و نهاد‌های مالی و کمک به مدیریت ریسک نقدینگی و همچنین کمک به بانک‌ها و نهاد‌های مالی اعطاکننده تسهیلات مسکن در کنترل و مدیریت ریسک نرخ بهره (سود) از جمله مزایا و آثار این اوراق است. این مزایا سبب شده است تا حجم انتشار این اوراق در بازار‌های مالی کشور‌های مختلف قابل توجه باشد.

این گزارش مطرح می‌کند که حجم انتشار این اوراق در کشور ایران بسیار ناچیز بوده است و با توجه به نیاز تامین مالی کشور در حوزه مسکن با توجه به تکالیف قانونی از جمله قانون جهش تولید مسکن ضروری است تا از این ابزار مالی بیش از پیش استفاده گردد. حال مسئله این است که چرا سهم این ابزار مهم مالی در تامین مالی حوزه مسکن بسیار ناچیز است و انگیزه‌ای برای استفاده از آن وجود ندارد.

* مهم‌ترین چالش در انتشار اوراق رهنی مسکن

این گزارش توضیح می‌دهد که مهم‌ترین چالش در انتشار اوراق رهنی مسکن در نظام مالی و اقتصادی کشور، نرخ دستوری تسهیلات مسکن و به تبع آن نرخ‌گذاری دستوری در اوراق است. به منظور رفع این چالش ضروری است تا این پیشنهادات مدنظر قرار بگیرد؛ اصلاح نرخ تسهیلات مسکن و اوراق رهنی مسکن یا پرداخت یارانه سود از محل صندوق ملی مسکن، انتشار اوراق رهنی مسکن بدون کوپن، استفاده از نظام رتبه‌بندی اعتباری و بازده سرمایه‌گذاری مبتنی بر ریسک و آموزش و فرهنگ‌سازی نسبت به سرمایه‌گذاری و استفاده از این اوراق. 

در این گزارش بیان می‌شود که قوانین و مقررات برای انتشار اوراق رهنی مسکن وجود دارد و تاکنون نیز در بازار‌های مالی منتشر شده است. فلذا نیازی به تدوین قانون برای انتشار آن وجود ندارد. با این حال، ضروری است تا با اصلاح نرخ‌گذاری تسهیلات مسکن و به تبع آن اصلاح نرخ‌گذاری اوراق رهنی مسکن، انتشار این اوراق تسهیل شود. متولیان و مجریان ضروری است به این نکته توجه داشته باشند که رعایت تکالیف مندرج در قوانین حوزه مسکن و به ویژه قانون جهش تولید مسکن مستلزم تامین مالی وسیعی است که اوراق رهنی مسکن می‌تواند این تامین مالی را تسهیل کند. عدم اجرای قانون مزبور و عدم استفاده از ظرفیت‌های تامین مالی در نظام مالی واجد دلالت‌های نظارتی است که در گزارش‌های مقتضی به آن اشاره می‌شود.

متن کامل گزارش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نیروهای مسلح ایران دشمنان را به فرسودگی کشاندند
  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • رئیسی دستور داده تا ۳ میلیارد یورو در اختیار نیرو‌های مسلح قرار داده شود
  • دستور مهم رئیسی؛ تخصیص ۳میلیون یورو برای دیوارکشی مرزهای ایران | اعلام جزئیات جدید از انسداد مرزها؛ اولویت‌ با کدام مرزهاست؟
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد