Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمپانی هواوی با توجه به تخصص خود در صنعت مخابرات و ارتباطات، در حوزه مودم‌ها و روترهای خانگی و اداری نیز فعالیت گسترده‌ای دارد. در ادامه به حضور جدیدترین استاندارد وای‌فای یعنی Wi-Fi 6 و قابلیت‌های حاصل از آن در مودم‌ها و روترهای هواوی می‌پردازیم.

به گزارش برنا؛ در حال حاضر استاندارد WiFi 5 یا همان 802.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

11ac به عنوان رایج‌ترین استاندارد وای‌فای شناخته می‌شود و توسط اکثر محصولات الکترونیکی، از مودم‌ها و روترها گرفته تا گوشی‌های هوشمند و لپ‌تاپ‌ها، پشتیبانی می‌شود. اما جالب است بدانید که این استاندارد در سال 2013 تأییدیه دریافت کرد و در سال 2014 به مودم‌ها و شبکه‌های بی‌سیم راه یافت؛ در نتیجه وای فای 5 فناوری رایج و در عین حال قدیمی محسوب می‌شود.

پس از آن، فناوری وای‌فای 6 یا همان 802.11ax در سال 2018 تأیید شد. از ویژگی‌های مهم فناوری وای‌فای 6 می‌توان به بیشینه سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه، مصرف انرژی کمتر، امنیت بیشتر و اختلال کمتر در محیط‌های شلوغ اشاره کرد.

اگرچه عملاً به تازگی به عصر وای‌فای 6 وارد شده‌ایم، اما هواوی یک گام فراتر رفته و با معرفی فناوری Wi-Fi 6 Plus سرعت را به حداکثر رسانده است. برای مثال گوشی‌های هوشمند مجهز به وای فای 6 هواوی و روترهایی نظیر مدل AX3 این کمپانی، بیشترین سازگاری در ارتباطات را داشته و به همین دلیل بهینه‌ترین سرعت و انرژی مصرفی را ارائه می‌دهند.

در ادامه به دیگر ویژگی‌های فناوری وای‌فای 6 موجود در مودم‌ها و روترهای جدید هواوی اشاره می‌کنیم.

سیگنال قدرتمند‌تر

گوشی‌های هوشمند مجهز به فناوری WiFi 6 می‌توانند سیگنال‌هایی با 6 دسی‌بل توان بیشتر را به مودم یا روتر ارسال کنند. همچنین سیگنال‌های مودم نیز قدرتمندتر بوده و به راحتی می‌تواند از اجسام سخت مانند دیوارها و پله‌ها عبور کند؛ پس کاربر هیچ‌گاه نگران آنتن‌دهی ضعیف وای‌فای در خانه یا دفتر کار نخواهد بود.

سرعتی فراتر از حد انتظار

به لطف مدولاسیون 1024-QAM و 160 مگاهرتز پهنای باند فرکانسی، مودم‌های وای‌فای 6 هواوی می‌توانند به سرعت نامی 3000 مگابیت بر ثانیه دست یابند. با این سرعت‌ها، دیگر مفاهیمی مانند لگ و بافرینگ به تاریخ می‌پیوندند و گیمینگ و تماشای آنلاین فیلم به تجربه‌ای بی‌وقفه تبدیل می‌شود.

تعداد اتصالات بیشتر

برخلاف روترهای قدیمی، کاربران متعددی می‌توانند بدون اینکه کیفیت اتصال تحت تاثیر قرار گیرد، به مودم‌ها و روترهای جدید هواوی متصل شوند. برای مثال پردازنده‌ی موجود در مودم Huawei AX3 می‌تواند تا 128 دستگاه را پشتیبانی کند؛ پس در حضور شلوغی و کاربران متعدد نیز عملکرد مودم و روتر تغییری نمی‌کند.

افزایش امنیت شبکه

اکثر مودم‌های مجهز به فناوری WiFi 6 از سیستم امنیتی بهتری نیز برخوردارند و برخی محصولات خاص در هر دو بخش نرم افزاری و سخت افزاری محافظت شده‌اند. برای مثال در پردازنده‌ی اصلی مودم AX3 هواوی بخشی برای محافظت سخت افزاری و نرم افزاری از داده‌های کاربران تعبیه شده که دارای گواهی امنیتی CC EAL5 است و در نتیجه در محیط‌های شلوغ تجاری نیز امنیت اطلاعات کاربر را تضمین می‌کند.

در پایان باید گفت با توجه به تخصص هواوی در حوزه ارتباطات، مودم و روترهای این شرکت همواره جزء برترین‌ کالاهای سبد محصولات هواوی بوده‌اند. خوشبختانه این محصولات در بازار کشورمان نیز موجود بوده و کاربران می‌توانند مودم‌های همراه، مودم‌های 4G ثابت و روترهای این شرکت را با قیمت مناسب و خدمات پس از فروش رسمی در بازار کشورمان خریداری کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندارد فناوری انرژی امنیت اطلاعات خدمات پس از فروش وای فای هواوی مودم مودم ها و روترهای وای فای 6

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۳۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزمو چاینا، این سری دارای تراشه جدید Kirin۹۰۱۰ هستند. تراشه جدید به طور واقعی آزمایش شده و عملکرد آن بهتر از انتظارات و بدون داغ شدن دستگاه بوده است.

Kirin۹۰۱۰ جایگزین تراشه های Kirin۹۰۰۰ شده که روی گره پردازشی کلاس ۷ نانومتری نسل دوم SMIC ساخته شده که به آن N+۲ نیز می گویند. تراشه های Kirin ۹۰۰۰ نیز براساس همین فرایند فناورانه ساخته شده اند.

SMIC بزرگترین پیمانکار تراشه سازی چین در جهان است. با توجه به ذخیره محدود موبایل های Pura ۷۰، پیش بینی می شود ظرفیت تولید تراشه های جدیدKirin هنوز محدود باشد. با این وجود تولید یک مدل پرچمدار جدید با تراشه جایگزین نشان می دهد هواوی اندک اندک چالش ذخایر تراشه خود را در بحبوحه تحریم های آمریکا با کمک نسخه های داخلی برطرف می کند.

البته اینکه SMIC چگونه توانسته تراشه های مذکور را بدون دسترسی به ابزارها و فناوری های خارجی بسازد، هنوز مشخص نشده است.

طبق گزارش ها تراشه جدید Kirin۹۰۱۰ دارای هسته خوشه ای مشابه نسخه های پیشین است. می توان Kirin۹۰۱۰ را یک نسخه تراشه Kirin۹۰۰۰ دانست که نسبت به نمونه های پیشین بازده بالاتری دارد.

با این وجود به نظر می رسدKirin۹۰۱۰ با وجود قدرت رایانشی بیشتر، سرعت عملکرد هسته آن کندتر است.

براساس گزارش های پیشین سریPura ۷۰ موبایل هایی پرچمدار با تمرکز بر عکاسی هستند. این سری شامل ۴ مدل Pura ۷۰، Pura ۷۰پرو، Pura ۷۰پرو پلاس و Pura ۷۰اولترا است.

کد خبر 6092832

دیگر خبرها

  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری
  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • قیمت پایین تلویزیون ۴K هواوی خبرساز شد/ عکس