Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، حسین کاظمی با بیان این‌که در انتهای سال ۹۷، گروه سایپا بیش از ۵۲۰ هزار دستگاه تعهد داشت، افزود: کاهش حجم وسیعی از تعهدات جاری و آتی و رساندن آن به ۱۷۰ هزار دستگاه، باتوجه به مشکلات اقتصادی، شیوع کرونا و در نتیجه دشواری‌های تولید صورت گرفته است. 

کاظمی افزود: این میزان تعهد معا‌دل فقط ۴ ماه تولید گروه سایپا است که در صنعت خودرو بی سابقه بوده و نشان از تحول ویژه در حوزه فروش سایپا است، چرا که پیش از این و در مقاطعی خودروسازان تولیدات بیش از یکسال تولیدات خود را پیش فروش می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: باتوجه به برنامه گروه سایپا برای ایجاد کمترین میزان تعهد تا زمان پاسخ‌گویی به تعهدات قبلی، بلافاصله پس از تکمیل خودروهای تولیدی، فرایند تحویل به مشتریان صورت می‌گیرد.

وی آمارها و اعدادی که در برخی از رسانه‌ها به اشتباه به‌عنوان تعهدات سایپا اعلام می‌شود را تکذیب کرده و اعداد را مربوط به صورت‌های مالی سال گذشته دانست و با توجه به افزایش ۱۵ درصدی تولید و و ۲۵ درصدی تحویل خودرو در سه ماهه اول سال نسبت به سال گذشته در شرکت سایپا افزود: تعداد تعهدات جاری و آتی ۱۷۰ هزار دستگاه است که سررسید نشده و خودروهای معوق و سررسید شده سایپا نیز به حدود شش ‌هزار دستگاه رسیده است.

معاون بازاریابی و فروش سایپا تصریح کرد: ۱۷۰ هزار تعهد فعلی سایپا عمدتاً متعلق به طرح‌های فروش اخیر است که خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و محدود کردن تعداد ثبت‌نامی‌ها، در روند کاهشی قرار دارد.

کاظمی ادامه داد: مطابق برنامه مدیریت ارشد گروه سایپا، در چهارماهه نخست امسال با تسریع در تولید و تکمیل خودروهای دارای کسری قطعات، پاسخ‌‎گوی مشتریان این گروه باشیم.

وی در پایان گفت: باتوجه به برنامه‌های تولیدی فعلی که در سایپا جریان دارد، پیش‌بینی می‌کنیم با کمترین میزان تأخیر بتوانیم تعهدات خود را پاسخ داده و رضایت مشتریان را فراهم کنیم.

پربیننده ترین پراید ۱۳۹میلیون شد/ قیمت ساینا، کوییک و تیبا + جدول قیمت پراید امروز ۱۴۰۰/۵/۲ قیمت سمند ۱۴۰۰/۵/۲ فروختن لندکروز ۲۰۲۲ ممنوع شد! قیمت انواع خودروهای سایپا + جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سايپا هزار دستگاه گروه سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۳۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

به گزارش ایسنا؛ چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • آمار فروش و تماشاگران نمایش های در حال اجرا
  • اعلام آمار فروش تماشاخانه‌های دولتی
  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله