Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از چالوس، ساختمان جدید بیمارستان امام رضا (ع) نیروی دریایی سپاه چالوس با ۹ تخت ای سی یو، ۹ تخت سی سی یو، ۱۰ تخت مراقبت ویژه، اورژانس، رادیولوژی، آنژیوگرافی و اتاق عمل سرپایی عصر امروز به بهره‌برداری رسید.

سردار علیرضا تنگسیری در حاشیه افتتاح این مرکز با اشاره به فعالیت ۱۵ مرکز درمانی نیروی دریایی سپاه پاسداران در کشور اظهار کرد: تعداد ۶ بیمارستان رسمی و بقیه مراکز درمانی هستند که در شرایط کرونا بیشتر بیمارستان‌ها در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات اقتصادی مردم اشاره کرد و افزود: در این مقطعی که مردم با مشکلات اقتصادی و درمانی مواجه هستند باید کمک کنیم تا از این مقطع عبور کنیم.

وی با بیان اینکه شهدا جانشان را برای رضای خدا دادند، افزود: به فرموده مقام‌معظم رهبری قدمگاه بیش از ۲۱ هزار شهید گیلان و مازندران بوده و توسعه و ارتقاء وضعیت سلامت، کوچکترین خدمت ما به این سرزمین است.

تنگسیری گفت: تلاش برای رفع مشکلات مردم و خدمت صادقانه به مردم باید در اولویت باشند و تمام خدمات و تلاش ما در این راستا خواهد بود.

وی در پایان خطاب به کادر درمان بیمارستان امام رضا (ع) چالوس، افزود: خواهش دارم بیمارانی که با درد به مرکز مراجعه می‌کنند با خوش رفتاری نیمی از درد آن را کم کنید و بقیه با تخصص خوب شما انشالله حل خواهد شد.

سردار سیدعلی موسوی فرمانده بهداری نیروی دریایی سپاه پاسداران در ادامه مراسم به مراکز درمانی پشیبان اشاره کرد و افزود: بیمارستان امام رضا (ع) یکی از مراکز پشتیبان کننده شمالی نیروی دریایی است.

وی با بیان اینکه در این بیمارستان سه فاز را پشت سر گذاشتیم خاطر نشان کرد: این مرکز ابتدا درمانگاه بوده و بعدها مرکز جراحی و با گرفتن مجوزهای لازم در حال حاضر به بیمارستان تبدیل و توسعه یافت.

فرمانده بهداری با اشاره به اینکه ساختمان بخش ICU و  CCU و آنژیوگرافی به مدت دو سال به طول انجامید، گفت: با افتتاح این بخش حدود ۲ هزار و ۸۰۰ متر به فضای بیمارستان اضافه شد که در مجموع بعد از اتمام این فاز فضای بیمارستان حدود ۱۱ هزار ۶۰۰ متر است که همه بخش های لازم یک بیمارستان در غرب استان را دارد و یکی از کامل‌ترین بیمارستان‌ها شده است.

وی افزود: فاز بعدی این بیمارستان مجهز به تجهیزات ام آر آی خواهد شد و ساختمان بخش ام ار ای هم آماده است.

به گزارش فارس از چالوس این بیمارستان ۶۴ تختخوابی با ۲۵ میلیارد تومان بابت ساخت و تجهیز توسط فرماندهی بهداری نیروی دریایی سپاه در میدان معلم شهر چالوس از سال ۹۵ آغاز و تاکنون در حال توسعه و پیشرفت است.

انتهای پیام/۸۶۰۶۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان امام رضا چالوس نیروی دریایی سپاه پاسداران بیمارستان امام رضا نیروی دریایی سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۴۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید

به گزارش خبرآنلاین ناوچه هلندی «ترومپ» پس از گذران یک ماه در دریای سرخ، این منطقه را ترک کرد و وارد بندر بمبئی در هند شد.

به نوشته روزنامه ایندین اکسپرس، این ناوچه هلندی برای چهار روز در آب‌های هند لنگر انداخت و در ۲۸ آوریل به سمت شرق آسیا روانه شد.

به نقل از ایسنا «ترومپ» یک ناوچه فرماندهی و دفاع هوایی است که توسط نیروی دریایی سلطنتی هلند مستقر شده و هدف آن «ارائه مسیری امن برای کشتی‌های باری که از منطقه دریای سرخ عبور می‌کنند» اعلام شده است.

این خبر در حالی منتشر شده که حملات ارتش یمن به کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و همچنین درگیری میان نیروی دریایی یمن و کشتی‌های جنگی ائتلاف آمریکا و اروپا در منطقه شدت گرفته است.

پیش از هلند، فرانسه و آلمان نیز کشتی‌های جنگی خود را از منطقه خارج کرده بودند.

روز جمعه هم نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که ناو هواپیمابر یو اس اس دوایت دی آیزنهاور و ناوشکن یو اس اس گریولی پس از حدود چهار ماه حضور در دریای سرخ از کانال سوئز به سمت شرق مدیترانه عبور کرده‌اند.

دریاسالار «اچ.اچ.هرولد» این ناوچه هلندی گفت: «هلند یک کشور تجاری است و ما به تجارت آزاد برای رفاه کشور خود وابسته هستیم. تا به امروز، ۷۰ درصد از تجارت ما از طریق منطقه هند-پاسیفیک انجام می‌شود برای همین حفظ آزادی حمل‌ونقل بین‌المللی در مسیرهای تجاری بی طرف در دریا، بسیار مهم است.»

گفته شده این ناوچه مجهز به تسلیحات مدرن و سیستم‌های سنسور مانند سیستم پرتاب عمودی، نیزه، پرتابه‌های اژدر و سیستم پرتاب طعمه است که در آوریل ۲۰۰۱ وارد نیروی دریایی سلطنتی هلند شد و در مارس ۲۰۰۳ به ماموریت رفت.

افسر فرماندهی این ناوچه نیز گفت «تهدید حوثی‌ها (انصارالله) از دریای سرخ آغاز می‌شود و تا خلیج عدن ادامه دارد که دریا را با اقیانوس هند متصل می‌کند».

وی افزود: «ما برای یک ماه در دریای سرخ بودیم و تهدید حوثی‌ها از دریای سرخ تا خلیج عدن است. حوثی‌ها غیرقابل پیش‌بینی هستند و علیه کشتی‌های مرتبط با اسرائیل عملیات انجام می‌دهند.»

این ناوچه به سنگاپور، هاوایی و جزایر کارائیب می‌رود و بعد از طریق کانال پاناما به هلند بازمی‌گردد.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901750

دیگر خبرها

  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • سومین ناو هواپیما‌بر چین با آخرین فناوری راهی دریا شد
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • افتتاح بیمارستان درمان تالاسمی در ننگرهار
  • خروج ناوهای اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • خروج ناو‌های اروپایی از دریای سرخ؛ نوبت به هلند رسید
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • بانک ذخایر دریایی افتتاح شد
  • چین آزمایش بزرگترین ناو هواپیمابر خود را آغاز کرد
  • جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت