Web Analytics Made Easy - Statcounter

خودکشی پدر هشترودی بعد از سقوط فرزندش از ارتفاع تراژدی تلخ و دردناکی بود که خبرش به دست رسید.در این حادثه،پدر علی قبل از خودکشی نامادری علی را به قتل رساند و سپس با حلق آویز کردن خود،دست به خودکشی زد.چند روز قبل علی با پرتاب از ارتفاعات دره ضحاک دست به خودکشی زده بود و حالا پدر علی در سوگ فرزندش اقدام به خودکشی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اختصاصی خبرنگار رکنا، برای یک خبرنگار هیچ چیز نمی تواند شوکه کننده تر از این باشد که دو روز قبل با پدری داغدار در مورد مرگ تلخ پسرش گفتگو کند و دو روز بعد در حالی که هنوز صدای گریه های پدر از گوشش خارج نشده است،خبر تکان دهنده و هولناک خودکشی آن پدر را بشنود.

همین دو روز پیش بود که بعد از گفتگو با پدر علی فتحی خبر سقوط مرگبار علی به دره قلعه ضحاک هشترود را نوشتم.

پدر علی آن روز علت سقوط پسرش را سلفی مرگبار او عنوان کرد و گفت:«پسرم می خواست سلفی بگیرد که ناگهان سقوط کرد.آن روز به تفریح خانوادگی رفته بودیم.حال روحی خوبی ندارم و نمی توانم در مورد جزئیات ماجرا بیشتر از این توضیحی بدهم.فقط می خواهم از امدادگران هلال احمر و آقای جواد ایمانی تشکر کنم که از مسیر صعب العبور،جسد پسرم را به سختی از اعماق دره بالا آوردند.»

خودکشی پدر هشترودی بعد از سقوط علی به قلعه دره ضحاک

خبر خودکشی پدر و قتل نامادری علی فتحی آن هم تنها چند روز بعد از سقوط مرگبار علی،بی شک یکی از شوکه کننده ترین اخباری است که تا به حال نوشته ام.

اما وقتی می فهمم ماجرای سقوط علی هم به خاطر سلفی نبوده و علی هم خودکشی کرده بود؛ احساس می کنم در دومینوی اخبار فاجعه بار این خانواده در حال فرو ریختن هستم!

یکی از بستگان خانواده فتحی در گفتگو با رکنا در توضیح این فاجعه می گوید:«آن روز در تفریح خانوادگی علی و خانواده اش،علی که از مدت ها قبل با نامادری اش اختلاف داشت خودش را جلوی چشم پدرش از ارتفاع به دره پرتاب کرده بود و دست به خودکشی زده بود.اما پدر علی دلش نمی خواست از خودکشی فرزندش حرفی بزند.مادر علی از زمانی که او تنها دو سال داشت او را رها کرده و به شهر میانه رفته بود.تا اینکه پدر علی با نامادری او ازدواج کرد اما علی با نامادری اش اختلاف داشت.»

این فرد در ادامه گفت:«بعد از اینکه علی دست به خودکشی زد،پدرش ناراحتی روحی خیلی شدیدی پیدا کرده بود و به همسر خود می گفت علی به خاطر بدرفتاری تو دست به این کار زده است.بالاخره مرگ پسرش اینقدر به او فشار وارد کرد که او با دستان خود همسرش را خفه کرد چون او را مقصر خودکشی علی می دانست.بعد هم خودش را حلق آویز کرد و جان خود را از دست داد.»

 

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: سهام عدالت قیمت خودرو کرونا اخبار حوادث خودکشی خودکشی در اسلام خودکشی به انگلیسی سهام عدالت قیمت خودرو کرونا سحر قریشی فرشته حسینی و نوید محمد زاده فرشته حسینی ریحانه پارسا سردار آزمون و نامزدش مهدی قائدی مهدی قائدی و همسرش دست به خودکشی خودکشی پدر پدر علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۶۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟

به گزارش همشهری آنلاین این نشانه‌ها و علائم هشداردهنده خودکشی از جمله شامل این موارد می‌شوند؛

الف- تغییرات گفتاری: چنین فردی ممکن است درباره میلش به مردن، احساس شدید شرمساری یا گناه و احساس سربار بودن برای دیگران سخن بگوید

ب- تغییرات عاطفی: چنین فردی ممکن است از چنین احساساتی شکایت کند:

احساس نومیدی و به تله افتادن و نداشتن دلیلی برای ادامه زندگی. احساس اندوه بسیار، اضطراب بیشتر از قبل و تشویش یا احساس خشم شدید. احساس داشتن درد عاطفی یا جسمی تحمل‌ناپذیر.

ج- تغییرات رفتاری

طرح‌ریزی برای مردن یا جستجو برای روش‌های مردن. کنار کشیدن از روابط با دوستان، وداع پایانی کردن با نزدیکان، بخشیدن وسایل و اقلام مهم زندگی به دیگران یا وصیت کردن. بروز دادن نوسان‌های شدید خلق‌وخو. بسیار کم یا بسیار زیاد غذا خوردن یا خوابیدن. مصرف فراوان‌تر مواد غیرمجاز روان‌گردان و الکل چطور واکنش نشان دهیم؟

اگر این علائم و نشانه‌ها در خودتان در یکی از نزدیکان و آشنایانتان بروز کرد، باید به فوریت به آنها واکنش نشان دهید. این نکات را در واکنش نشان دادن به چنین وضعیتی رعایت کنید:

- جدی بگیرید: این نشانه‌ها را نادیده نگیرید و پاسخ دادن به آنها را جدی بگیرید.

بدون قضاوت گوش دهید: طوری رفتار کنید که شخص دارای افکار خودکشی دریابد به او اهمیت می‌دهید و در کنار او هستید.

- افراد در این وضعیت بحرانی را ترغیب کنید که با یک درمانگر، مشاور، پزشک صحبت کنند یا با خط تلفن خودکشی تماس بگیرند (خط تلفن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی در همه جای ایران می‌تواند به شما کمک کند).

- اشخاص دارای افکار خودکشی را تنها نگذارید: اگر احساس می‌کنید این اشخاص در معرض خطر فوری هستند، با آنها بمانید یا خودتان آنها را به اورژانس ببرید.

واکنش «بتا»

شیوه واکنش به چنین وضعیتی در کلمه مخفف «بتا» خلاصه شده است که حرف ب در آن به بپرس، حرف ت در آن به ترغیب کن و حرف الف در آن به «ارجاع بده» اشاره دارد:

بپرسید

- آیا اخیراً خیلی غمگین بوده‌اید یا احساس کرده‌اید که از پای درآمده‌اید؟

- من درباره حال شما نگران هستم و می‌خواهم بدانم آیا می‌توانم به شما کمک کنم؟

- یا به آسیب زدن به خودتان فکر می‌کنید.

ترغیب کنید

- آیا می‌خواهید از یک مشاور یا شخص دیگری کمک بگیرید؟

= آیا اجازه دارم برای شما کمکی پیدا کنم؟

ارجاع دهید

آیا می‌خواهید با هم به یک مرکز مشاوره برویم یا از یک مشاور یا روانشناس برایتان وقت بگیرم؟

آیا می‌خواهید به شماره ۱۲۳ تلفن اورژانس اجتماعی زنگ بزنم؟

کد خبر 848555 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله نکته بهداشتی روز خبر مهم خودکشی

دیگر خبرها

  • حسن فتحی: جهانِ پر از طمع و ویرانی را با افعال خود سیاه‌تر نکنیم
  • مسدود شدن جاده خوسف - معدن قلعه زری
  • شیوه واکنش به نشانه‌های هشدار دهنده خودکشی
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • قلعه حسن صباح هنوز هم دست نیافتنی است
  • واژگونی نیسان در قلعه گنج با یک کشته و یک مصدوم
  • روند افزایشی خودکشی از ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۱
  • روند افزایشی خودکشی از 1388 تا 1401
  • رمزگشایی ناقص از یک ملاقات تاریخ ساز