Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوچرخه‌سوار سابق تیم ملی ایران گفت: کنار گذاشته شدن از سوی داوران به این معنا نیست که صفرزاده قابلیت به پایان رساندن مسیر را نداشنته است.

قادر میزبانی در گفت‌وگو با میزان، در مورد عملکرد سعید صفرزاده در رقابت‌های دوچرخه‌سواری المپیک توکیو اظهار داشت: قبل از آغاز المپیک هم گفته بودم که نباید انتظار خاصی از دوچرخه‌سواری در المپیک داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه به خاطر کرونا، اردو‌های تیم ملی ملی ناهماهنگ برگزار شد و صفرزاده تقریبا بدون حضور در تورنمنت تدارکاتی و مسابقات منظم عازم توکیو شد.

وی ادامه داد: البته باید تاکید کنم که نه تنها ایران بلکه کل قاره آسیا نمی‌تواند در المپیک حرفی برای گفتن داشته باشند. حتی رکابزن کشور میزبان هم در اروپا ساکن است با اینکه دوچرخه‌سوار ژاپن بود، اما در نهایت بین رده شصتم تا هفتادم قرار گرفت. فاصله اروپا با آسیا در دوچرخه‌سواری خیلی زیاد است چرا که از ساختار مناسبی بهره می‌برند و از نونهالی، قهرمانان آینده خود را شناسایی و پروش می‌دهند.

ملی‌پوش سابق دوچرخه‌سواری ایران افزود: اگر در سالیان اخیر هم در دوچرخه‌سواری افتخاری کسب کرده‌ایم فقط به خاطر تک ستاره‌هایی بوده‌اند که بیشتر با تکیه بر استعداد ذاتی توانسته‌اند به سطح بالایی از موفقیت دست یابند. به نظرم دوچرخه‌سواری در ایران بستری برای تداوم موفقیت‌ها ایجاد نکرده است.

وی درخصوص کنار گذاشته شدن صفرزاده از سوی داوران آن هم در بین گروه اول حذف شدگان خاطرنشان کرد: درخصوص حذف نفرات این داوران هستند که تصمیم می‌گیرند. داوران در جریان مسابقه برای جلوگیری ترافیک بیش از حد و به خاطر اینکه طول گروه در حال حرکت بیش از حد طولانی نشود، تصمیم می‌گیرند تا از آخر دوچرخه‌سوارانی که در یک گروه حرکت می‌کنند را حذف می‌کنند. احتمال دارد این گروه آخر ۱۰ نفر باشد یا بیشتر و اینگونه نیست که صفرزاده به عنوان اولین رکابزن کنار گذاشته شود. باید تاکید کنم که کنار گذاشته شدن از سوی داوران به این معنا نیست که صفرزاده قابلیت به پایان رساندن مسیر را نداشته است بلکه بحث حذف از سوی داوران تنها به این دلیل است نفرات آخر شانسی برای کسب مدال ندارند و امکان جبران نیست.

دوچرخه‌سوار سابق تیم ملی با اشاره به عملکرد خودش در المپیک ریو و مقایسه آن با این دوره تصریح کرد: المپیک ۲۰۱۶ و حادثه‌ای که برایم رخ داد بزرگترین افسوس و حسرت زندگی ورزشی‌ام است، اما در همان المپیک در صد و هفتادمین کیلومتر مسیر دچار حادثه شدم و نتوانستم به رقابت ادامه دهم. در زمان حادثه بین ۶۲ نفر پایانی حضور داشتم و حدود ۸۰ نفر حذف شده بودند. حتی تا آنجای مسیر بیشتر قسمت‌های تکنیکی و تاکتیکی را رد کرده بودم و اگر دچار حادثه نمی‌شدم مسلما می‌توانستم بین ۲۰ نفر نهایی قرار بگیرم.

وی اظهار کرد: هدفم از یادآوری المپیک قبلی این نیست که نتایج را مقایسه کنم، زیرا در آن برهه ما به صورت مرتب در نزدیک به ۱۰ تور آسیایی و حتی اروپایی حضور داشتیم و تیم شهرداری و پتروشیمی در بیشتر رویداد‌های آسیایی شرکت داشت. حضور مرتب در این تورنمنت‌های برون مرزی باعث می‌شد یک دوچرخه‌سوار در روز مسابقه خود در المپیک در آرمانی‌ترین حالت خود باشد. همچنین نباید از تاثیر منفی کرونا در روند آماده‌سازی تیم ملی غفلت کرد.

میزبانی در پایان درباره اینکه آیا رکابزنان بهتری نسبت به صفرزاده در اردوی تیم ملی بودند که لیاقت حضور در المپیک را داشته باشند، گفت: هر مربی برای اینکه بتواند پس از مسابقه از عملکردش دفاع کند، مسلما بهترین نفر حاضر در اردو را انتخاب می‌کند. منظورم از این حرف این نیست که بگویم پراش مربی درجه یکی است یا خیر. در این سال‌هایی که از دوچرخه‌سواری فاصله گرفته‌ام، استعداد جدید و قابل اعتمادی ندیده‌ام و تقریبا همان نفرات سال‌های اخیر در اردو حاضرند. به نظرم گنج‌خانلو دوچرخه‌سوار قابل اعتمادی است و در حرکات انفجاری عملکرد خوبی دارد، اما در المپیک به رکابزنی نیاز داریم که سریع باشد. مسیر این دوره المپیک بسیار سخت بود و نتایج این ادعا را ثابت می‌کند. کاری به سن و سال ندارم، اما معتقدم صفراده در بین نفرات حاضر در اردو آماده‌ترین نفر بود.

بیشتر بخوانید: ملی‌پوش اسبق دوچرخه‌سواری: امیدوارم صفرزاده کاری فراتر از انتظارات در المپیک انجام دهد و شگفتی‌ساز شود

انتهای پیام/

برچسب ها: فدراسیون دوچرخه س قادر میزبانی المپیک توکیو سعید صفرزاده

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دوچرخه سواری فدراسیون دوچرخه س قادر میزبانی المپیک توکیو سعید صفرزاده سوی داوران دوچرخه سواری دوچرخه سوار کنار گذاشته تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۷۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد

اتحادیه جهانی کشتی ضمن اعلام تعلیق محمد مصلایی‌پور، به او فرصت ارسال دفاعیه درباره اتفاق رخ داده در مبارزه کشتی‌گیران چین و قزاقستان را داده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیش از برگزاری مسابقات کشتی قهرمانی آسیا و گزینشی المپیک، محمد مصلایی‌پور در گفت‌وگو با تسنیم گفته بود که با توجه به عدم حضورش در مسابقات قهرمانی آسیا، شانس او برای حضور در المپیک بسیار کم و در حد صفر شده است، اما او خودش را به مسابقات گزینشی المپیک رساند و در این رقابت‌ها در کنار سه داور ایرانی دیگر به قضاوت پرداخت.

شب گذشته اسامی داورانی که به استانبول دعوت ‌شده‌اند از سوی اتحادیه جهانی اعلام شد که نام نیما صادقی، کامران سلطانی‌زاده و مهدی بشیرزاده از داوران S1 ایران در جمع آنها دیده می‌شود، اما خبری از مصلایی‌پور نبود.

در ادامه نامه تعلیق او به ایران ایمیل شد که به دلیل قضاوت اشتباه در مبارزه 65 کیلوگرم مسابقات گزینشی آسیایی بین دو کشتی‌گیر چین و قزاقستان، او با تعلیق مواجه شده است. بنابراین دو موضوع غیبت مصلایی‌پور در مسابقات قهرمانی آسیا و تعلیق شدنش از سوی اتحادیه جهانی منجر به عدم حضور نامش در لیست داوران دعوتی به ترکیه شد.

بخشی از غربال داوران S1 کشتی جهان برای حضور در المپیک، در مسابقات گزینشی جهانی اتفاق می‌افتد و بعد از این رقابت‌ها که آخرین مسابقه کسب سهمیه المپیک است، لیست نهایی داوران قضاوت‌کننده در المپیک اعلام خواهد شد که فعلاً مصلایی‌پور تعلیق است.

نکته عجیب در ماجرای تعلیق این داور که در المپیک 2020 توکیو قضاوت کرده بود، این است که از میان گروه داوری رقابت یادشده، صرفاً او معلق شده و محرومیت و تعلیقی برای رئیس تشک و قاضی در نظر گرفته نشده است، برخلاف آن چیزی که در ماجرای چامیزو و توران بایراموف اتفاق افتاد.

بعد از بازبینی فیلم داوری آن کشتی که در وزن 74 کیلوگرم گزینشی اروپایی بین کشتی‌گیران ایتالیا و آذربایجان برگزار شد، تمام گروه داوری مسابقه با تعلیق مواجه شدند.

ضمن اینکه به محمد مصلایی‌پور این فرصت داده شده است که دفاعیه خود را درخصوص این مبارزه ارائه دهد.

باید دید آیا ارائه دفاعیه از سوی رئیس کمیسیون داوران فدراسیون کشتی، کمیسیون داوران اتحادیه جهانی را قانع کرده و می‌تواند تعلیق او را از بین ببرد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • استقبال بی نظیر از میزبانی المپیک 2036!
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • تمرین در روز تعطیل: ستاره مصدوم رم به لورکوزن می‌رسد
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد
  • دعوت از ۲۳ بازیکن به اردوی تیم والیبال زیر ۱۷ سال