Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوطلبان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی در آزمون های مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه رایگان ثبت­‌نام می­‌کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، متقاضیان اخذ پروانه وکالت یا کارشناسی رسمی سال ۱۴۰۰ که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) یا سازمان بهزیستی کشور هستند، می­‌توانند با مراجعه به سایت ۲۳۰۵۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir ضمن ثبت اطلاعات خود از پرداخت هزینه آزمون معاف شوند. مهلت ثبت اطلاعات در این سامانه از دوم مردادماه آغاز شده و تا ششم همین ماه ادامه دارد.

آزمون­‌های وکالت و کارشناسی رسمی با مشارکت بیش از صد هزار نفر برگزار می­‌شود. طبق روال مرسوم، داوطلبان برای حضور در این قبیل آزمون­‌ها بایستی هزینه­‌های آزمون را پرداخت کنند. مرکز وکلا به منظور دسترس­‌پذیرتر کردن وکالت و کارشناسی رسمی برای اقشار کم­تر برخوردار جامعه و همچنین به منظور رعایت عدالت در دسترسی افراد به شغل، این امتیاز را برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی درنظر داشته است که هیچ­گونه­ هزینه‌­ای از ابتدا تا انتهای فرآیند آزمون پرداخت نکنند.

آزمون کارشناسی رسمی پنجشنبه ۱۸ شهریور و آزمون وکالت سال ۱۴۰۰ هم روز جمعه ۱۹ شهریورماه برگزار خواهد شد و مجری آن سازمان سنجش و آموزش کشور است.

این خبر می‌افزاید، آزمون‌های مرکز وکلا دو مرحله‌ای است؛ آزمون کتبی که سازمان سنجش و آموزش کشور مجری آن است و آزمون شفاهی که از سوی مراکز استانی انجام می‌شود.

این خبر می‌افزاید؛ راه و ساختمان، امور ثبتی و نقشه‌برداری، امور وسایل نقلیه موتوری زمینی (تصادفات)، امور وسایل نقلیه ریلی، امور وسایل نقلیه دریایی و غواصی، حسابداری و حسابرسی، مهندسی پزشکی (تجهیزات پزشکی)، کشاورزی و منابع طبیعی، صنایع چوب، امور مالیاتی، امور بانکی، بورس و اوراق بهادار، امور بیمه، ساعت و جواهرات، تشخیص اصالت خط و امضا و اثرانگشت، کامپیوتر و جرائم رایانه‌ای، امور آب، برق و الکترونیک و مخابرات، برق و ماشین و تأسیسات کارخانجات، تأسیسات ساختمانی، نفقه، اسلحه‌شناسی و مهمات، حوادث ناشی از کار و بهداشت حرفه‌ای و همچنین بیوتکنولوژی از جمله عناوین رشته‌های امتحانی کارشناسی رسمی دادگستری ۱۴۰۰ مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضائیه است که رشته‌های مرتبط دانشگاهی و شرایط خاص آن در دفترچه‌ای که بر روی سازمان سنجش قرار گرفته، منتشر شده است.

قوانین و مقررات مربوط به کارشناسی دادگستری مانند قانون کانون کارشناسان رسمی دادگستری مصوب ۱۳۸۱، آیین‌نامه اجرایی قانون کانون کارشناسان رسمی دادگستری، ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، آیین نامه اجرایی ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم اقتصادی مصوب ۱۳۹۷/۱۱/۲۷ رئیس قوه قضائیه و مواد مرتبط با موضوع کارشناسی از قوانین آیین دادرسی مدنی و کیفری جزء منابع آزمون کارشناسی رسمی است.

گفتنی است؛ سال گذشته نیز مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی برای شرکت در آزمون­‌های مرکز وکلا و همچنین مصاحبه­‌های صورت گرفته پس از موفقیت در مرحله اول آزمون، وجهی پرداخت نکردند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی وکالت کمیته امداد آزمون وکالت کارشناسان رسمی کارشناسی رسمی کمیته امداد قوه قضائیه مرکز وکلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۷۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند

نرجس خاتون اسعدی خلیلی درباره اقدامات انجام شده در خصوص زنان سرپرست خانوار گفت: سازمان بهزیستی کشور به موجب ماده واحده لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان مصوب سال ۵۹ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران، در جهت تحقق مفاد اصول ۲۱ و ۲۹ قانون اساسی تشکیل شد. یکی از اهداف اصلی این سازمان با عنایت به مفاد قانون تأمین زنان و کودکان بی‌سرپرست مصوب ۱۳۷۱، حمایت و توانمندسازی خانواده‌های دارای سرپرست زن و نیازمند است.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در این راستا، دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقا سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

۲۷۸ هزار خانوار بانو سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۸۰۰۰ خانوار بانو سرپرست تحت پوشش این سازمان هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد ۲۷۸ هزار خانوار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان هستند، تصریح کرد: این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌ شوند. به طور متوسط سالانه حدود ۲۰ درصد به تعداد بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش اضافه می‌گردد.

اسعدی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۳۵ هزار خانواده واجد شرایط پشت نوبت، در راستای سیاست پذیرش افراد پشت نوبت و حذف صف انتظار، تحت پوشش سازمان قرار گرفته‌اند و بر حسب نیاز و شرایط ایشان از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تأمین مسکن زنان سرپرست خانوار گفت: یکی از اقدامات سازمان بهزیستی، پرداخت کمک هزینه تأمین ودیعه مسکن است که با توجه به افزایش تورم و افزایش هزینه‌های تأمین مسکن به خصوص در کلانشهرها طی سال‌های اخیر، پیگیری‌های لازم بمنظور افزایش اعتبار و بهره مندی تعدادی بیشتری از بانوان سرپرست خانوار انجام شده است. همچنین سازمان ساخت مسکن برای این قشر را نیز در دستور کار دارد.

اسعدی درباره پرداخت وام به زنان سرپرست خانوار گفت: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، آموزش مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار، مهارت‌های زندگی، فنی و حرفه‌ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاع‌رسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمه‌های تأمین اجتماعی و بازرگانی به تعداد قریب به ۱۲۰۰۰ نفر ارائه می شود.

وی ادامه داد: همچنین به تعدادی از بانوان سرپرست خانوار که موفق به کسب مدرک مهارتی شده‌اند سرمایه کار بلاعوض پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره اقدامات توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: از دیگر اقدامات قابل انجام توسط این سازمان برای بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش می‌توان به موارد آماده‌سازی شغلی، پرداخت سرمایه کار، راه‌اندازی کسب و کارهای گروهی، پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان و دختران شهری و روستایی، تأمین هزینه تحصیل فرزندان دانش آموز و دانشجوی بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، اشاره کرد.

معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی

وی ادامه داد: همچنین ارائه تسهیلات معافیت سربازی جهت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار تحت پوشش فاقد همسر از دیگر خدماتی است که به این گروه از زنان ارائه می‌شود و فرزندان ذکور واجد شرایط خانواده‌های تحت پوشش از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند.

اسعدی با اشاره به آموزش مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار و اعضا خانواده این زنان گفت: زنان سرپرست خانوار از آموزش مهارت‌های پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی خانوادگی، مهارت‌های زندگی، افزایش سطح سواد سلامت با تأکید بر آموزش مراقبت از سلامت و… بهره‌مند شده اند.

وی ادامه داد: همچنین پرداخت کمک هزینه بهبود تغذیه خانواده‌های تحت پوشش، تشکیل گروه‌های همیار بانوان سرپرست خانوار، اجرای برنامه تأمین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی، غربالگری سلامت جسمی بانوان خانواده‌های تحت پوشش، مداخلات تخصصی مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده‌های تحت پوشش با رویکرد مدیریت مورد (با اولویت زنان مطلقه) از دیگر برنامه‌های این دفتر است که به زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود.

وی درباره برنامه‌های مددکاری با اولویت زنان مطلقه گفت: این برنامه با بهره گیری از ظرفیت ایجاد شده در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی و با هدف تقویت خانواده‌ها، ارتقای سلامت اجتماعی، تلاش برای ماندگاری زندگی زوج‌ها و مدیریت و کاهش آسیب‌ها به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شود.

فرآیند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور همچنین در خصوص خروج از چرخه حمایت گفت: مدت زمان حمایت، پرداخت مستمری و انجام فرایند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است. لذا چنانچه خانوار پس از دریافت خدمات توانمندسازی، طی مدت سه سال به توانمندی لازم دست نیابد، پرداخت مستمری تا ۶ ماه بعد نیز ادامه می‌یابد.

وی ادامه داد: در صورت ارتقای توانمندی خانواده‌های تحت پوشش با توجه به نمره مکتسبه پرسشنامه وضعیت توانمندی خدمت گیرنده و گزارش مددکار اجتماعی مبنی بر تأیید تغییر وضعیت خدمت گیرنده و افزایش دهک درآمدی بالاتر از ۵، امکان خروج از چرخه فراهم می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟
  • راه‌حل رفع خطاهای کارشناسی در سند تحول و تعالی قوه قضاییه
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • آغاز به کار سامانه مشاوره حقوقی ۱۲۹ در بوشهر
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند