Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه چین گفت، نه تنها سرمنشا ویروس کرونا باید ردگیری شود بلکه منشا ویروس سیاسی هم باید مورد رهگیری قرار گیرد.

به نقل از خبرگزاری شینهوا، وانگ یی، وزیر خارجه چین در جریان دیدار با رسانه‌ها به همراهی "پکا هاویستو"، همتای فنلاندی خود در پاسخ به اینکه دیدگاه پکن درخصوص تعدادی از کشورها که به دنبال رهگیری منشا کرونا به عنوان بهانه‌ای برای حمله و بی اعتبار کردن چین هستند، چیست، گفت: نه تنها باید منشا این ویروس را ردگیری کرد بلکه باید منشا ویروس سیاسی را هم پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ردگیری منشا ویروس کرونا یک مساله جدی علمی است که باید از سوی دانشمندان مورد مطالعه قرار گیرد تا از خطرات آینده بهتر بتوان جلوگیری کرد. تمامی وزرای خارجی کشورها که با آنها دیدار کردم با این مساله موافق بودند که نباید این مساله را سیاسی کرد و از آن برای مقصر دانستن دیگر کشورها بهره جست و نباید باعث شد تا جامعه بین‌الملل دچار تفرقه شود.

وزیر خارجه چین همچنین افزود: تنها زمانی می‌توانیم این ویروس را شکست دهیم که با هم متحد باشیم. آمریکا با اشاره به ویروس کرونا به عنوان ویروس ووهان، آشکارا از سازمان بهداشت جهانی خارج شد و از همان ابتدای امر تلاش کرد تا این اپیدمی را سیاسی کند و از آن به عنوان ابزاری بهره ببرد. این کشور حتی تلاش‌های جدی دانشمندان را مورد بی اعتنایی قرار داد و از ابزار اطلاعاتی برای ردگیری منشا ویروس استفاده کرد و تئوری نشت ویروس از آزمایشگاه را نیز مطرح کرد و به دنبال مقصر گشت.

وزیر خارجه چین همچنین گفت:‌ هدف آمریکا کاملا واضح است. این کشور می‌خواهد مسئولیت شیوع گسترده ویروس کرونا را منحرف کند و به هدفی سیاسی در بی اعتبار کردن و سرکوب سایر کشورها دست بیابد. پس ضرورت دارد که این رفتار زشت در سالنامه نبرد بشریت با این اپیدمی ثبت شود.

وی با تاکید بر این مساله که چین همواره در همکاری بین‌المللی ردگیری منشا ویروس کرونا مشارکت داشته، ادامه داد: دولت پکن دو بار از کارشناسان سازمان بهداشت جهانی دعوت کرد تا تحقیقاتی مشترک را درباره منشا ویروس کرونا انجام داده و به دستاوردهایی هم رسیده است. این کارشناسان به هر جایی که خواستند، وارد شدند و با هر کسی که خواستند دیدار کردند. آنها به این نتیجه گیری علمی رسیدند که نشت از آزمایشگاه به شدت بعید است.

وانگ یی با اشاره به این مساله که ویروس‌های سیاسی هم باید ردگیری شوند، افزود: دبیرخانه سازمان بهداشت جهانی به اعضایش درباره یک برنامه کاری برای فاز دوم مطالعه منشا ویروس کرونا اطلاع داد. این مساله دانشمندان را متعجب کرد چون با الزامات قطعنامه هفتاد و سومین مجمع جهانی بهداشت مغایرت دارد. همچنین نتیجه گیری و توصیه‌های گزارش تحقیق مشترک مرحله اول را نادیده می‌گیرد. مشخص است که از زمان بازگشت آمریکا به سازمان بهداشت جهانی، این کشور بر روی پیوستن به نبرد بین‌المللی علیه اپیدمی کرونا تمرکز ندارد و تنها به دنبال اشاعه ویروس سیاسی از طریق این پلتفورم است.

وی ادامه داد، چین به عنوان یک کشور مستقل کارها و برنامه‌هایی را که واقعی نیستند برای یافتن ویروس نمی‌پذیرد چون این برنامه‌ها تنها برای بی اعتبار کردن دولت چین است. تا به امروز، قریب به ۶۰ کشور نامه‌هایی را به سازمان بهداشت جهانی ارسال و با نتایج فاز نخست ردگیری منشا کرونا موافقت کرده و مخالفتشان را با سیاسی کردن مطالعه منشا ویروس ابراز داشته‌اند.

وزیر خارجه چین در نهایت تاکید کرد که ردگیری منشا کرونا به همکاری، اعتماد و احترام به علم به جای بی اعتبار کردن دیگر کشورها، دروغ پراکنی و دستکاری سیاسی نیاز دارد. چین به حمایت و شرکت در این همکاری بین‌المللی ردگیری منشا ویروس کرونا ادامه می‌دهد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی منشا ویروس کرونا بی اعتبار کردن وزیر خارجه چین ویروس سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۸۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن
  • اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • چین: ناتو مسئول اصلی جنگ اوکراین است
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!