Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از نمایندگان طرح تفحص از وزارت «صمت» درباره تأمین کالاهای اساسی را تهیه و تدوین کرده‌اند. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم،جمعی از نمایندگان طرح تحقیق و تفحص از وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت بازرگانی دولتی ایران  درباره تأمین کالاهای اساسیر را تهیه و تدوین و جهت رسیدگی تقدیم هیئت رئیسه مجلس کرده‌اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن کامل طرح تحقیق و تفحص از وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت بازرگانی دولتی ایران  به شرح زیر است:

باسمه تعالی


تقاضای تحقیق و تفحص در خصوص عملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت بازرگانی دولتی ایران در خصوص نحوه تأمین و توزیع کالاهای اساسی

با توجه به اینکه مقام معظم رهبری سال 1400 به عنوان سال «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع زدایی‌ها» نام‌گذاری نمودند، لازم است مجلس از حیث وظیفه نظارتی خود نسبت به پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها در مسیر ارائه خدمات به مردم اقدام کند یکی از موانع در مسیر توزیع کالاهای اساسی عملکرد ضعیف دستگاه‌های متولی تأمین و توزیع کالاهای اساسی است، به گونه‌ای که در تأمین و توزیع گندم، آرد و نان مشکلات عدیده‌ای برای مردم به وجود آمد و همچنین به دلیل عملکرد ضعیف در نظارت گندم، آرد و نان با یارانه دولتی به کشورهای همسایه قاچاق گردیده است در خصوص تأمین و توزیع روغن، شکر، مرغ و برنج و دیگر کالاهای اساسی مدیریت مناسبی انجام نشده و بعضا کالاهای خریداری شده توسط شرکت بازرگانی دولتی جهت تنظیم بازار و توزیع بین مردم به نحو مناسبی توزیع نمی‌گردد. لازم است عملکرد شرکت بازرگانی دولتی و دیگر متولیان در این خصوص ارزیابی شود تا در این حوزه اگر سوء مدیریت وجود داشته با متخلفان و خاطیان برخورد جدی شود.

ضمنا در انتصابات مدیران، واگذاری سیلوها و نحوه وصول مطالبات شرکت‌ها و دستگاه‌های متولی مکاتباتی در خصوص عملکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت و شرکت بازرگانی دولتی واصل شده است که بیانگر حاکم بودن رابطه بر ضابطه و عدم توجه به شایسته سالاری است. لازم است بررسی شود عملکرد این سازمان‌ها و دستگاه‌ها به چه نحو انجام می‌شود بنابراین برای روشن شدن این موضوع لازم است در این حوزه تحقیق و تفحص انجام گیرد.

انتهای‌ پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معدن و تجارت و شرکت بازرگانی دولتی کالاهای اساسی تأمین و توزیع تحقیق و تفحص وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۹۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، محسن برزو زاده در گردهمایی معاونت حوزه اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات که با حضور قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات، مدیران کل، حسابرسان کل، معاونین، مشاوران و مدیران گروه‌های حسابرسی و با محوریت بررسی فرآیند تفریغ بودجه و نظارت بر شرکت‌ها برگزار شد، اظهار داشت: بررسی عملکرد شرکت‌های بزرگ دولتی و شبه‌دولتی به صورت هفتگی دنبال می‌شود و در این جلسات مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها به ارائه گزارش عملکرد خود می‌پردازند.
معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات با تاکید بر اینکه آنچه به عنوان یکی از برنامه‌های نظارتی دیوان محاسبات از اهمیت بالایی برخوردار است، نظارت بر شرکت‌ها است، افزود: چک لیست این شرکت‌ها به همراه سود و زیان آنان توسط گروه‌های حسابرسی تهیه و تاپایان امسال شناسایی و تکمیل آن انجام می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تفریغ بودجه اشاره کرد و افزود: تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ شامل۴۵۰ بند است که ۸۷ درصد آن متعلق به معاونت فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی است که در آن علاوه بر وضعیت تحقق اعتبارات در موضوعات مختلف، آخرین وضعیت اعتباراتی که باید تا شهریورماه سال گذشته توسط دستگاه‌های اجرایی مصرف می‌شد، نیز گزارش می‌شود.
ابراهیم نامداری قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات کشور نیز در این گردهمایی با قدردانی از زحمات مدیران، حسابرسان کل و حسابرسان اظهار داشت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در معاونت هماهنگی و امور اجرایی تلاش ما بر این است، تا با تامین زیرساخت‌های مورد نیاز، تفریغ بودجه به بهترین شکل ممکن و در مدت زمان پیش بینی شده انجام شود.
وی افزود: رویکرد دیوان محاسبات کشور این است که، تفریغ بودجه به گره گشایی اقتصادی و حل مسأله کمک کند و در کنار گزارش‌ها نیز پیشنهاد‌های کارشناسانه ارائه دهیم.
براساس این گزارش، در این نشست گزارشی از نظارت بر شرکت ها، پیگیری احکام تفریغ بودجه و بررسی فرآیند‌های آن از سوی مدیران مربوطه ارائه شد.

دیگر خبرها

  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت