Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:05:02 GMT

لزوم تقویت تقاضا برای خرید خودروهای تجاری

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۶۲۹۸۳۶

لزوم تقویت تقاضا برای خرید خودروهای تجاری

«سهیل معمارباشی» امروز (دوشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: در زمینه خودروهای تجاری در چند سال اخیر با محدودیت‌هایی در کشور مواجه بودیم.

وی یادآور شد: شرکت‌های بزرگ جهان که همکار شرکت‌های ایرانی بودند به دلیل تحریم‌های آمریکایی‌ها همکاری‌شان را قطع کردند و به همین دلیل تجاری‌سازان ایرانی با آسیب‌های زیادی مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول بیان‌داشت: تیراژ اندک و پایین بودن میزان داخلی‌سازی‌ها سبب شد تا تجاری‌سازان برخلاف حوزه خودروهای سواری، افت کمّی و کیفی زیادی را در تولید شاهد باشند.

وی ادامه‌داد: از طرفی فعالیت خودروهای تجاری ارتباط مستقیمی با شرایط روز و رونق اقتصادی کشور دارد و به دلیل برخی مشکلات داخلی و رکود تورمی حاکم، جابه‌جایی و حمل کالا و مسافر نیز تحت تاثیر قرار گرفت.

معمارباشی خاطرنشان‌کرد: با وجود مسائل یاد شده، امسال برخی تجاری‌سازان داخلی، محصولات خوبی را به سبد تولیدشان اضافه کرده و برنامه‌های مناسبی را در نظر گرفتند.

وی گفت: اکنون در حوزه تولید خودروهای تجاری رکورد مناسبی را شاهد هستیم و امید می‌رود گشایش در حوزه تقاضا و سمت خرید انواع کشنده و کامیون و اتوبوس‌های شهری و برون‌شهری ایجاد شود.

مدیرکل صنایع خودرو و نیرومحرکه وزارت صنعت اضافه‌کرد: هرچند ایدرو برنامه جایگزینی و نوسازی ۱۲‌هزار دستگاهی در ناوگان حمل و نقل درون و برون‌شهری را در سال ۱۴۰۰ ارائه کرده، اما واقعیت این است که همه چیز به سمت تقاضا بستگی دارد.

وی توضیح‌داد: با وجود اینکه اکنون آمادگی لازم در حوزه عرضه خودروهای تجاری ایجاد و بسترسازی لازم و نحوه تامین قطعات مورد نیاز مشخص شده، اما خودروهای تجاری را نمی‌توان در پارکینگ‌ها نگه داشت و باید بازاری برای آنها ایجاد شود.

معمارباشی تاکید کرد: باید گام‌هایی در حوزه طرح جایگزینی و نوسازی خودروهای تجاری برداشته شود، اما از طرف دیگر باید قدرت خرید مشتریان و مردم را افزایش داد، زیرا خرید برای مصرف‌کنندگان در وضعیت فعلی اقتصادی سخت است.

به گزارش ایرنا، واکاوی برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۱۴۰۰، حاکی از برنامه‌ریزی برای جایگزینی و نوسازی ۱۲ هزار دستگاهی در ناوگان حمل و نقل درون و برون‌شهری است.

به گفته «بهزاد اعتمادی» معاون توسعه صنایع حمل و نقل ایدرو، اجرای این پروژه معطل تخصیص ارز از سوی بانک مرکزی است، اما به دلیل مواجهه با تحریم‌ها در عمل نتوانسته تخصیص آنچنانی داشته باشد.

وی به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: قرار است همه خودروهای این طرح توسط ۱۷ شرکت خودروساز در داخل ساخته شوند و برخی از اجزا و قطعات از جمله موتور، گیربکس و اکسل را از خارج تامین کنند.

اعتمادی ادامه‌داد: از سال ۹۸ تاکنون بیش از ۷۰۰ دستگاه خودرو در قالب این طرح تولید شده است.

به گزارش ایرنا،  در سه ماهه نخست امسال تولید انواع کامیونت، کامیون و کشنده با تیراژ یک‌هزار و ۸۴۲ دستگاه، رشد ۹۹.۶ درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال داشت.

در این مدت، ۱۸۷ دستگاه مینی‌بوس و میدل‌باس (رشد ۳۷.۵ درصدی)، ۱۵۹ دستگاه اتوبوس (افت ۱۹.۳ درصدی) و ۴۷ دستگاه ون (افت ۳۱.۹ درصدی) تولید شد.

برچسب‌ها کامیون ایران خودرو رونق تولید جهش تولید ایدرو خودرو بانک مرکزی برجام وزارت صنعت معدن و تجارت تحریم توسعه ایران سازمان گسترش و نوسازی صنایع کشور توسعه اقتصادی خودروی دیزلی صنعت قطعه سازی خودرو سازی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کامیون ایران خودرو رونق تولید کامیون ایران خودرو رونق تولید جهش تولید ایدرو خودرو بانک مرکزی برجام وزارت صنعت معدن و تجارت تحریم توسعه ایران سازمان گسترش و نوسازی صنایع کشور توسعه اقتصادی خودروی دیزلی صنعت قطعه سازی خودرو سازی ایران خودروهای تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۲۹۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد

بورس کالا شرایط خرید خودرو کامیونت فورس که قرار است سه شنبه این هفته عرضه شود، را ابلاغ کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تالار خودرو بورس کالا سه‌شنبه هفته جاری (18 اردیبهشت) میزبان عرضه 50 دستگاه کامیونت فورس متعلق به شرکت بهمن دیزل شامل 20 دستگاه کامیونت فورس (FORCE) کابین بدون خواب 6 تن بدون کاربری و 30 دستگاه کامیونت فورس (FORCE) کابین خوابدار 6 تن بدون کاربری است.

در این راستا مهلت ثبت سفارش ساعت 8 صبح روز سه‌شنبه این هفته(18 اردیبهشت) است و به منظور مدیریت سفارش های دریافتی مشتریان، کارگزاران امکان مسدودسازی سفارش های دریافتی را تا ساعت 8:30 روز عرضه خواهند داشت.

بر اساس این گزارش، میزان پیش دریافت خرید محصول به میزان 10 درصد است.

همچنین هر کد ملی (اشخاص حقیقی) صرفا امکان ثبت سفارش یک دستگاه خودرو و هر شناسه ملی (اشخاص حقوقی) امکان ثبت سفارش حداکثر سه دستگاه خودرو را دارند.

اشخاصی که در عرضه های قبلی در بورس کالا موفق به خرید خودرو شده اند و از ابتدای سال 1398 از شرکت های خودروسازی خودرو خریداری کرده اند نیز امکان ثبت سفارش را دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • شرایط خرید کامیونت فورس در بورس کالا ابلاغ شد
  • سارقان ۴۰ فقره سرقت خودرو در مشهد دستگیر شدند
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه
  • کیفیت خودروهای برقی چینی تأیید و تضمین می شود؟
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟