Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت جدید به قانون قیمت گذاری محصولات اساسی کشاورزی توجه ویژه داشته باشد.

حسین پور در گفت و گو با ایسنا، در ارتباط با قیمت گذاری محصول گندم برای سال آینده اظهارکرد: برای قیمت گذاری محصول گندم از گذشته بین دولت و مجلس اختلاف نظر وجود داشت تا اینکه مجلس قانون را اصلاح کرد و در قانون جدید برای قیمت گذاری این محصول نمایندگان مجلس، وزارت جهاد کشاورزی و خبرگان و تشکل های کشاورزی تصمیم گیری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: نمی شود برای محصول گندمی که کشاورز تولید کننده آن است، برای قیمت گذاری در آن نقشی نداشته باشد و از دولت نیز درخواست کردیم که برای این موضوع کشاورزان را نیز دخال دهند.

حسین پور افزود: اما برای قیمت گذاری گندم برای سال جاری دولت به این قانون عمل نکرد و در ابتدا رقم کمتر از پنج هزار تومان را اعلام کرده بود که رقم بسیار اندکی بود.

وی با اشاره به اینکه نیاز کشور به گندم ۱۲ میلیون تن است و در سال گذشته دولت هشت میلیون تن را خریداری و مابقی را وارد کرده بود، ادامه داد: چرا نباید قیمت مناسبی برای خرید گندم از کشاورزان در نظر گرفته نشود که کشاورز راغب به تولید بیشتر گندم شود و امر وادرات نیز صورت نگیرد.

نماینده مردم اسفراین در مجلس اظهارکرد: با توجه به اوضاع تحویل گندم به مراکز خرید در سال جاری، پیش بینی می شود بیشتر از حدود پنج میلیون تن گندم تحویل داده نشود و مابقی تا ۱۲ میلیون تن باید از خارج کشور تامین شود و آیا دولت امسال می تواند این مقدار گندم را با قیمت سال گذشته وارد کند؟

وی تصریح کرد: مجلس پیشنهاد رقم هفت هزار تومان را برای خرید گندم امسال ارائه داد اما موافقت نشد و با رقم پنج هزار تومان بسته شد و از دولت جدید درخواست داریم تا برای قیمت گذاری گندم برای سال آینده قانون مذکور را مورد توجه قرار داده و از کشاورزان نیز نظر خواهی شود تا مشکل امسال به وجود نیاید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی قیمت گندم مجلس شورای اسلامی خراسان شمالي قیمت گذاری محصول برای قیمت گذاری میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۰۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مصطفی سعیدی سیرایی» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با توجه به شکل گیری جریان‌های سیاسی جدید و تغییر موازنه قدرت بین اکثریت اصولگرای سنتی و رویش‌های جدید انقلابی، مجلس دوازدهم باید از پویایی و نشاط سیاسی ویژه ای برخوردار باشد و لابی گری های مرسوم بهم بخورد و در مجموع با درصد قابل توجه نمایندگان انقلابی امیدواریم شاهد تغییرات محسوس به نفع مردم باشیم.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

نقشه راه اجرای برنامه هفتم توسعه، واقعی دیدن بودجه‌ها و جلوگیری از ناترازی بودجه. به فرمایش مقام معظم رهبری ام الخبائث ناترازی بودجه است.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

به دلیل حوزه تخصصی اینجانب و کمبود سرانه‌ها و زیر ساخت‌ها در حوزه انتخابیه حتی الامکان در کمیسیون برنامه و بودجه حضور پیدا خواهم کرد.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

کمبود زیرساخت‌ها و عدم نظارت دقیق بر عملکرد مدیران و غیربومی بودن آنها از اساسی‌ترین مسائل ما در استان البرز است که علیرغم نزدیکی به مرکز جزو محروم‌ترین استان‌ها با بیش از ۶۰ محله محروم هستیم که نیازمند رسیدگی فوری هستند.

کد خبر 6098773

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟